İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım sizin hassasiyetiniz hamileliğinizden kaynaklanıyordur. Hiç yaşamadım tabi ama eminim çok farklı bir şeydir. Normalde de regl dönemindeki hormonlar dahi mahvediyor mesela beni, hamileliğimi düşünemiyorum gerçekten
.
Açıkçası 1 saat kadar öpüştük hiç bir koku almadım. Ne sarımsak ne de deniz ürünü. Dişlerini fırçalamadığını her şey bittikten sonra hatırladım. Önceden balık yersen o gün bana dokunamazsın derdim, balıktan tiksindiğim için veya bir arkadaşım böyle bir şey yiyip gelse yakınımda oturmasından dahi rahatsız olabilirim ama erkek arkadaşımda olunca rahatsız olmuyorum işte.
Umarım size hamile olduğunuz için fazla geliyordur, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız da "ay abartmışım" deyip eşinize ısınırsınız tekrar. Analı babalı büyütürsünüz bebeğinizi. Siz abartmıyorsanız bu yaştan sonra dikkat etmeye başlaması zor görünüyor maalesef. Babam da beni inanılmaz rahatsız ediyor aynı evde olduğumuzda. Gece sifonu çekmiyor tuvaleti kullandıktan sonra
beni uyandırmak istemiyormuş. Orada üreyen bakteriler beni uyanmaktan daha çok rahatsız eder diyorum, dinleyen yok. Hemen arkasından girip çekiyorum bazen fark etmezsem çok daha kötü olur... Anneceğzim çok çekmişti pasaklılığından (annem şimdi Alzheimer hastası, hiçbir şeyin farkında değil) azıcık bile düzeltemedi yıllarca uğraşmasına rağmen.