- Konu Sahibi melisamaleseff
Küfür konusunda kendini geliştirmiş demek istedin sanırım.Bacım neyin kafasını yaşıyorsun??Bir insan kendisini neden bu kadar değersizleştirir ![Confused face :confused: 😕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f615.png)
![Confused face :confused: 😕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f615.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende diyorum ya bu aşamaya bir günde gelmedim sonuçta süreç içerisinde her şeyi bu kadar net göremiyorum üzülüyorum sonucunda daKüfür konusunda kendini geliştirmiş demek istedin sanırım.Bacım neyin kafasını yaşıyorsun??Bir insan kendisini neden bu kadar değersizleştirir![]()
Bende şunu şöyle yaparsam düzelir mi acaba burada da ben mi hata yaptım diye diye bu hale geldim, her zaman kendine de dönüp bakmalı insan benimde hatam vardır elbet diyerekadamın bi ağzınıza mıçmadığı kalmış kimseyi düzetemezsin olmamışı olduramazsın uzak dur
koy gitsin canım düzelmez zaman kaybııı o senin düşlediğin adam değilBende şunu şöyle yaparsam düzelir mi acaba burada da ben mi hata yaptım diye diye bu hale geldim, her zaman kendine de dönüp bakmalı insan benimde hatam vardır elbet diyerek
Evet değil bunu süreç sonunda görüyorum, içindeyken düzelir eder aman emek verdim diyerek bırakamıyordumkoy gitsin canım düzelmez zaman kaybııı o senin düşlediğin adam değil
peki ya boşa geçen zaman? yazıkEvet değil bunu süreç sonunda görüyorum, içindeyken düzelir eder aman emek verdim diyerek bırakamıyordum
onu düşünerek zaten aklım başıma geldi dank etti bir şeylerpeki ya boşa geçen zaman? yazık
Bu konudan da görüyoruz ki meslek ve karakter bambaşka şeyler . Etraf güzel mesleği olan toksik insanlarla dolu. Hatta artırıyorum genelde işkolik ve kariyer sahibi insanların diğer ilişkileri pek iyi olmuyor .Merhabalar 2 yıllık bir ilişkim vardı ancak kısa zaman önce sonlandı…
Eski erkek arkadaşıma “X” diyelim, X boşanmış ve benden 7 yaş büyük, güzel bir mesleği olan kendini geliştirmiş güzel arkadaşları düzenli bir hayatı olan, kişisel olarak mutsuz enerjisiz soğuk konuşmayan birisi.
Bende güzel bir mesleği olan rutin bir hayatı olan bakımlı alımlı enerjisi yüksek konuşkan neşeli kıskıvrak sohbetli biriyim.
İlişkimiz defalarca başka sebeplerden bitti.
İlişki içerisinde çok defa ÇOK defa şahsıma küfürler, hakaretler işittim.(en son ayrılık sebebimizde bu)
Küfür ediyor senin yüzünden ettim diyor, bir yere gidiyoruz kötü bir mekan cıkıyor senin yüzünden, yemek yiyoruz kötü cıkıyor senin yüzünden, tatile gidiyoruz deniz soğuk senin yüzünden, her şey benim yüzümden.
Karşılıklı 1 saat sohbet ettiğimiz yok arkadaşlarıyla şen şakrak benimle iletişim yok, örneğin küçücük bir sebepten onu uyarıyorum “Şunu yaptın farketmemiş olabilirsin ama ben kırıldım lütfen yapma” diyorum “ Sen kavgacısın osun busun S*** G (Defol)” kavgalar hep böyle geçiyor, su an ayrıldık, illaki güzel günlerde oldu mutlu günlerde ama kötülerde var, sorumluluk almıyor ne küfürün sorumluluğunu almıyor, plan yapmıyor, bütün her şeyi benim üzerime yıkıyor, kavgalarımız onun tarafından küfürler bağırmalar eşya kırmalara kadar gidiyor. Küfürler salak manyak vs değil ,,, s…. a…k…. kaşar vs vs
Ben böyle kötü bir ilişkinin bittiğine neden üzülüyorum?
Neden özlüyorum?
Ben işin içinden çıkamıyorum…
Böyle bir ilişkiye uzulmen sasirticiAnlayamadım ? Kafam yerinde olmasa bunları yazmazdım yaşadıklarımı yargılamanız için değil farklı görüşleri bilmek için yazdım
Siz asil noktayi kaciriyorsunuz surekli. Bu adamin pisman olup olmamasinin bir onemi yok. Onun pisman olmasi hayatiniza bir sey katmayacak. Siz onunuze bakmalisiniz.Ben pişman olduğunu düşünmüyorum çünkü çok kibirli bir tavrı var, kesinlikle ilişkide bana saygı duyulmuyor ben de bana saygı duyulmadığı için daha da öfkeleniyor ve hırçınlaşıyorum
İşte bu sebepler mi bilmiyorum boşanmalarını ama illaki bu sebepler de vardırAdamın niye boşandığı çok açık meselabir kadın kendini şükür kurtarmış, bir başka kadın mutsuz olmak için kendini hırpalıyor.
Bu adam için gerçekten nasıl üzülebiliyosunuz hala hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz?
İnanın ilk defa bu denli yıpratıcı ve zarar verici bir ilişkide bulundum zaten böyle durumlar da bir kere olur işte zaman geçtikçe beynimde kötü anlar siliniyorBurda odaklanmanız gereken özlem değil neden böyle bir embesili ozlediginiz ve neden özsaygı ve ozsevgiden bir haber oluşunuz. İrdelenmesi gereken bu. Üzerinde calismazsaniz bir sonraki partnerinizle böyle bir adam olacak belki de daha ağır bir vaka . Terapiye gitmeniz gerekli bence . Bir adam kalkıp size hakaret hele ki küfür edecek ve siz ozleyeceksiniz kulağa normal geliyor mu ?? Hemde evlenmiş boşanmış dengim olmayacak ve ben sineye cekicem . Öyle adamı ortasından ayiririm.
Orada şunu söylemek istedim düzenli bir hayatı var başı boş değil gibisindenBu konudan da görüyoruz ki meslek ve karakter bambaşka şeyler . Etraf güzel mesleği olan toksik insanlarla dolu. Hatta artırıyorum genelde işkolik ve kariyer sahibi insanların diğer ilişkileri pek iyi olmuyor .
Zaman geçtikten sonra beynimde kötü anılar siliniyor o yüzden özlüyorum benceBöyle bir ilişkiye uzulmen sasirtici
Evet zaten pişman olsa dahi yine aynı şeyler yapılıyor pişmanlık mevcut durumu değiştirmiyorSiz asil noktayi kaciriyorsunuz surekli. Bu adamin pisman olup olmamasinin bir onemi yok. Onun pisman olmasi hayatiniza bir sey katmayacak. Siz onunuze bakmalisiniz.
Bir yere size ettiği hakaretleri kötü davranislari not edin ve her ozlediginizde okuyun . Veya telefon hatirlaticisina yazın elinizin altında olsun . Bir süre sonra siz bunu kendiniz hatırlayıp nefret etmeye baslarsinizİnanın ilk defa bu denli yıpratıcı ve zarar verici bir ilişkide bulundum zaten böyle durumlar da bir kere olur işte zaman geçtikçe beynimde kötü anlar siliniyor
Zaman geçtikten sonra beynimde kötü anılar siliniyor o yüzden özlüyorum bence