Kötü biri miyim?

Bende zaten belirttim mesajımda okuduysanız. ' Başkalarına para veriyorsa kızarım dedim '
Benım eleştirdiğim tek konu don aldım suydu buydu muhabbetı
Evet ya adam çalışıyormuş bu durumda bütün fikrim değişti, tek kızılacak konu ailesine para vermesi.

eşinizden soğumuş başka bir erkeğe ilginiz kaymış olabilir mi?

aynen öyle ki bu arabayı da bi dönem abisiyle ortak kullandılar kaynım alıp alıp gitti falan. Hep içimde şüphe var. Sevgim azaldı asıl sorunum nu malesef
Kredi bitmeden öğrenemeyeceksiniz malesef. Kredi bitince esiniz yine 180 derece donerse bu kullanildiginiz anlamina gelecek. Ve bu ihtimal sizi yiyip bitiriyor muhtemelen. Sevgisinden emin olsaniz supheye dusmezdiniz. Nerden biliyorum sorusuna gelince.
Esimin ustune 2 kredi var aldigi maas komple krediye gidiyor. Kalan masraflar benim maasimdan. Ama esimin sevgisinden en ufak suphem yok. Gozlerine bakinca anliyorum bana ne kadar deger verdigini. Bu yuzden çorabını bile seçerken kis geldikalin olsun usutmesin diyorum. Aman corabini bile ben aliyorum geberesicenin demiyorum.
Şüpheleriniz bitmedikce iciniz icinizi yiyecektir muhtemelen.

bir evin içinde kimde para varsa o alır eşinin ihtiyaçlarını tabıkı karşılayacaksın burada haksızsız haklı olduıgun taraf senın paranı ailesine yedirmesi ,

boşanıp dahamı mutlu olacaksın zannediyorsun , madem eşinde düzelmiş

bazen keşke beni aldatsa da terkedip gitmek için sebebim olsa diyorum. Bi şeyler bitti ama ne

ben genelde bosanin diyen tarafim ama burda pozitif ilerleyen bir es gordum sanki...ne kadar devam eder bilememde....ama bosanmak bir bebegi babasiz buyitmek icin yeterli sebep gelmedi bana....evliliklerde sogudukmu toparlamasi evet zor ama her yonuyle dusunmeli....esinizin isi kotu degilki sadece sizin gbi hirsli degil....onsuz cikacaginiz yolda hirsli olupta bambaska kotu huylari olan insanlarda cikabilir karsiniza....ben evliliginize evladiniz icin sans vermeniz getektigini dusunenlerdenim....ama anneye karsi saygisizligini bitirdigi surece...

hiç üşümesin de çorap alayım demem mesela. Onun ihtiyaçları bana angarya geliyor. Bunaldım. Oğlumun bezi kıyafetleri ıslak mendili maması bitmiyor ki. E bende müdür ün ister istemez kıyafet alıyorum şu bu. Masraf hiç bitmiyor. Eşim sadece işe gidip geliyor tamam. Yani varlığı batıyor

boşanıp mutsuz mu olurum bilmem ama şu an aşırı mutsuzum. Eşimi 10 gün görmesem özlemem Yani o derece soğudum

eşinizden soğumuş başka bir erkeğe ilginiz kaymış olabilir mi?
soğudum evet. Çalışma arkadaşımla çok iyiyiz aramız iyi. Keşke eşim de onun gibi olsa diye düşünüyorum ama kendisine duygusal bi şeyler beslemiyorum. Diğer çevremdeki erkekler içinde öyle. Bakınca sohbet edince keşke eşim böyle olsa diyorum ama duygusal bi şey hissetmiyorum onlara karşı

Ben anlıyorum. Adamın maaşı direkt araba kredisine gidiyor , bindiği arabanın benzinine, cebine harçlığına kadar sizden alıyor. Siz de kariyeriniz, güzel bir maaşınız muhtemelen hoş bir fiziğiniz, kalabalık bir sosyal ortamınız ile kendinizi eşinize sanki annelik yapıyor gibi, onu besliyor, ona çalışıyor gibi hissediyorsunuz, belki de "ben çalışmasam, cebimde para olmasa eşim benimle hala birlikte olur mu?" Diyorsunuz.

Heyecanlanmak, tekrar aşık olmak istiyorsunuz belki , ama size jestler yapmak, sürpriz bir tatil ayarlamak için bile eş kişisinin paraya ihtiyacı var ama siz harçlığını bile cebine koyarken bunların hiçbirini yapamıyor.

Okula giden, her ihtiyacı ailesi tarafından görülen çocuk misali eşinize bakıyorsunuz. Ne diye? Hayalindeki arabaya binsin diye ki bu hayal ortak hayal bile değil.
Böyle günler geçtikçe insan sorguluyor değil mi? İşim var, param var, bebeğime zaten annem bakıyor, bu adama neden ben bakıyorum neden en ufak ihtiyacını bile ben karşılıyorum diye...size bu evlilik ne katıyor, boşanmış olsanız ne değişir ki hayatınızda, belki eşinize harcadığınız aylık para ile her ay ufak tatiller bile yapabilirsiniz diye de düşünüyor olabilirsiniz.

Bence 2 şey yapılabilir; ivedilikle arabayı satmak, eşin de ortak yaşam alanınızda elini taşın altına sokup ev geçindirme işine ortak edilmesi bir diğeri de başbaşa 1 hafta tatil. Böylelikle tekrar aşkınız alevlenir mi yoksa bu aşk çoktan kafalarda bile bitmiş midir onu görmüş olursunuz.

Iste o da dedigim gibi suphelerinizden kaynakli.sevgisinden emin olamadiginizdan ve tabiki sogudigunuzdan. Esinizin kredisi biterde hala ayni sevecrnlikle devam edersenona olan guveniniz gelir sevginizde duzelir.

o kadar güzel özetlediniz ki. Alkışlamak istedim sizi reelde. Gerçekten. Annesi gibi hissediyorum. Kesinlikle. Ve övünmek gibi olur diye yazmadım ama evet beğeniliyorum. Ve beğenilmek bike beni Üzüyor. Çok garip.

kötü biri değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…