Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

Bugün karar verdim artık düzenli banta yürümeye.bu sabah 45 dakika 5. 5 hızda hürüdüm 1 hafta sonra 6 hıza çıkarıcam inşallah her hafta biraz hızı yükseltmeyi düşünüyorum hergün burda paylaşımda bulunucam:KK66:

Ben de aranıza yeni katıldım Koşu bantım bugün geldi. Ben de düzenli yürümeye başlıyorum. Haberleşiriz:KK3:

canımcım koşu bandın hayırlı olsun altında eskisin inşallah :) nerden ve kaça aldığıını öğrenebilirmiyim sanırım bende bu aleti alıcağım ve fiyat araştırması yapıyorum hemde sen iyice denemiş olursun bu arada deneyimini paylaşırsan sevinirim bu modelle ilgili kolaylar gele...

kusura bakma arkadaşım ders çalışıyorum diye pek giremiyorum bugün gördüm.canım ben kütahyadayım arçelik bayisinden aldım 1330 tl evet biraz pahalı ama ben çok beğendim.internetten filan da araştırdım ve bulunduğum şehirden almak daha mantıklı geldi bir problem olsa karşımda muhatap bulurum,servisi var ve internetten alınca geç gelebilir diye düşündüm tabi erken geldide neoldu kullanamıyorum ama olsun kavuştum koşu bandıma tabiki daha yeni kullandıkça test etmiş olacağım dediğim gibi bu hafta geçsin sınavları bir atlatayım düzenli başlayacağım valla canım ebatları diğerlerine göre küçük katlanıyor dik duruyor fazla yer kaplamıyor evet ama bu özelliklerde bu alet bile çok ağır ve büyük olduğuna göre diğerlerini düşünemiyorum sessiz çalışıyor gayet şık ben memnunum şimdilik dün yürüdüm 1 saat kadar daha düzene koyamadım gelişmeleri paylaşırım

kusura bakma arkadaşım ders çalışıyorum diye pek giremiyorum bugün gördüm.canım ben kütahyadayım arçelik bayisinden aldım 1330 tl evet biraz pahalı ama ben çok beğendim.internetten filan da araştırdım ve bulunduğum şehirden almak daha mantıklı geldi bir problem olsa karşımda muhatap bulurum,servilısi var ve internetten alınca geç gelebilir diye düşündüm tabi erken geldide neoldu kullanamıyorum ama olsun kavuştum koşu bandıma tabiki daha yeni kullandıkça test etmiş olacağım dediğim gibi bu hafta geçsin sınavları bir atlatayım düzenli başlayacağım valla canım ebatları diğerlerine göre küçük katlanıyor dik duruyor fazla yer kaplamıyor evet ama bu özelliklerde bu alet bile çok ağır ve büyük olduğuna göre diğerlerini düşünemiyorum sessiz çalışıyor gayet şık ben memnunum şimdilik dün yürüdüm 1 saat kadar daha düzene koyamadım gelişmeleri paylaşırım

tatlım tşkler kullan ama :))

Çok şükür sınavları atlattım bugün itibariyle yürümeye başlıyorum düzenli olarak hergün 1 saat yürümeyi düşünüyorum

selam arkdaşlr bende 3hftadır evimde bulunan koşu bandındaa yürüyorummm 40 dak 110 kalorii yakıp beslenmemede dikkat ediyorum haftadaa 1 kilo vermişmm devam etcemmm:KK23:

kibela evet arkdaşım az yemiyorum ama dengeli kahvaltımıı yapıyorum ara üğünde saaat 4 gibiii yürüyüşten sonraa sütlü nesfit yada o yoksa sallata felan akşamdaa ekmeksiz sebze tavuk ne pişirmisem yiyorum 6kilom varr onuda verimsem kendimi daha iy hisstecem inş..

sen nasıl yürüyosun herğünmüü:KK61:

her gun 30 daıka eşımle ıddea gırdık

yemekten pek kesemıyorum..aksamları ekmegı azaltıyorum benımde 5 kılo vermem gerek

her gun 30 daıka eşımle ıddea gırdık

yemekten pek kesemıyorum..aksamları ekmegı azaltıyorum benımde 5 kılo vermem gerek

benimmde en azıı 5 kilo anfazlasıı 8 verip incecik olmak istiyorum artık inşşş

devam ediyorum büğün biraz az yürüdüm zamn kıtlıydı 2 5 dak 5,5 yürüdümm:97:

Bende koşu bandı almayı düşünüyorum çünkü yürümeyi seviyorum ama dışarı çıkıp yürümek bulunduğum semtte zor oluyor. Yürüyüş parkuru yok dolayısıyla sürekli karşıya geçmek zorunda kalınca hızım kesiliyor bide kulağımda müzik bazen arablara dikkat edemiyorum hızlı karşıya geçerken sokak aralarında bile.. Voit white 700 almayı düşünüyorum kullananlardan kötü bir yorum okumadım henüz. Umarım sessizdir en önemlisi o benim için, kafam esince geç saatlerdede kullanmak isterim çünkü :emir_bebek:
Bu arada Boyner'de 1540 TL civarındaydı, Voit'in kendi sitesinde 1341 TL gibi bir rakam var, birde Arçelik bayileri satıyormuş onlara bakıcam. Bu hafta içi hallederim umarım bu işi...

Kızlar ben bugün Voit White 700'ü araştırmaya çıktım. Arçelil bayisinde eylül'e ertele 12 taksit avantajı vardı fakat ellerinde olmadığı için nerdeyse görmeden satın alıcaktım. Allah'dan yanımda eşim vardı mani oldu.. Bir Voit bayisine gittik ve ürünü yakından gördüm. Teşhir ürünüydü ama yinede yan tarafında kasa kısmımı desem işte orada çatlak kırık tarzı bişey vardı. Kasası çok ucuz bir malzemeden yapılmış, amortisörlü değil yani kaldırırken güç gerektiriyor. Daha önemliside şuki boyu uzun olanlar için tutma yerleri çok aşağıda kalıyor yani tutarak yürümek istediğimde eğilmem gerekiyor hafifden. Daha kısa boylularda sorun olmaz elbette.. Yani satıcıda fazla tavsiye etmedi, başka bir ürün vardı fiyatı 100 Tl fazlaydı ama oldukça ses yapıyordu yani ev ortamında dahada yapar diye düşünüyorum. Şimdilik vazgeçtim bu koşu bandı sevdamdan :KK43: Çünkü diğer modellerde oldukça yer kaplıyor kapalıyken bile.. Napıcam ben, bu kalça ve göbeğide acilen eritmem lazım :KK50:

Ben Voit Legend kullanıyorum. 1290 TL' ye aldım 12 taksitle. Otomatik eğim seçeneği var, kendi adım seslerini duyuyosun cihazın sesi çok değil. Ben 170 boyundayım aslında tutunmamak lazım; ama tutunmak istiyorsanda, eğilmene gerek yok, kollar çok aşağıda değil. Valla kilo vermek için sana önerebileceğim daha pratik bişey yok, o yüzden cihaz önerdim. Dışarıda yürürüş için zaman ve imaknın varsa, koşu bandı alman gereksiz olur. En kısa zamanda istediklerinin olması dileğiyle..:80:

X