- 25 Şubat 2011
- 5.524
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımcım koşu bandın hayırlı olsun altında eskisin inşallah :) nerden ve kaça aldığıını öğrenebilirmiyim sanırım bende bu aleti alıcağım ve fiyat araştırması yapıyorum hemde sen iyice denemiş olursun bu arada deneyimini paylaşırsan sevinirim bu modelle ilgili kolaylar gele...
kusura bakma arkadaşım ders çalışıyorum diye pek giremiyorum bugün gördüm.canım ben kütahyadayım arçelik bayisinden aldım 1330 tl evet biraz pahalı ama ben çok beğendim.internetten filan da araştırdım ve bulunduğum şehirden almak daha mantıklı geldi bir problem olsa karşımda muhatap bulurum,servilısi var ve internetten alınca geç gelebilir diye düşündüm tabi erken geldide neoldu kullanamıyorum ama olsun kavuştum koşu bandıma tabiki daha yeni kullandıkça test etmiş olacağım dediğim gibi bu hafta geçsin sınavları bir atlatayım düzenli başlayacağım valla canım ebatları diğerlerine göre küçük katlanıyor dik duruyor fazla yer kaplamıyor evet ama bu özelliklerde bu alet bile çok ağır ve büyük olduğuna göre diğerlerini düşünemiyorum sessiz çalışıyor gayet şık ben memnunum şimdilik dün yürüdüm 1 saat kadar daha düzene koyamadım gelişmeleri paylaşırım
Ben de aranıza yeni katıldım Koşu bantım bugün geldi. Ben de düzenli yürümeye başlıyorum. Haberleşiriz
güle güle kullan bandını inşallah hep yaparsın tv karşısında sıkıcı olmaz
Çok şükür sınavları atlattım bugün itibariyle yürümeye başlıyorum düzenli olarak hergün 1 saat yürümeyi düşünüyorum
Ben başladım. Şimdilik her şey yolunda. Beraber yürüyecek arkadaşlar arıyorum :)
her gun 30 daıka eşımle ıddea gırdık
yemekten pek kesemıyorum..aksamları ekmegı azaltıyorum benımde 5 kılo vermem gerek
IKI GUNDUR DIASRIDA 30 DAKIKA yurudumm
sızler ne yaptınız