Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

canım geçen sene o kadar kilo vermeme rağmen son 4-5 ayda akşamları aç yatmama rağmen kilo veremiyordum ama inanki karbonhidratı kestim ve sporla hergün bir kilo giyor gibi eğer yarında 59 u görürsem buna inanacağım 3 gündür töbe şeker değmedi ağzıma ki bir tane kuru üzüm atıyorum sadece sana tavsiyem bu fikri veren yine burda bir arkadaşın diyet deneyimi oldu seninde faydalanmanı isterim selintepe diye bir arkadaş bahsetmiş bu konuda ve çok mantıklı geldi bana istersen bir araştırıp oku bu arkadaşta 4 ayda 26 kilo vermiş umudunu yitirme bir süre gram bile veremiyorsan netten sürekli araştır daha napabilirim ne yapmıyorum diye faydası oluyor

benim bu diyetimde süt yoğurtçok önemliymiş ve haftada 5 kilo süt alıyordum bu gün aldığım kişiye bana haftada iki kere süt ver5 er kilo dedim yogurt ve süte ağırlık vermeye çalışacağım şimdide süt içiyorum :)

köy sütü alıyombenim çocuğa oda çok yağlı diye ben içmiyom.

nasıl verdin kiloları bu karbonhidratları proteinleri neleri dikkat ettin koşu bandında ne kadar hızla ne kadar zaman yürüdünüz yardımcı olurmurmusunuz ben de szilerle zayıflamak istiyorum

çocuğa içiemiyorum yogurt yapmak için alıyorum şimdi daha da fazla yogurt tüketeceğiz ailecek:)oğluşuma hazır yogurt yedirmiyorum:)

nasıl verdin kiloları bu karbonhidratları proteinleri neleri dikkat ettin koşu bandında ne kadar hızla ne kadar zaman yürüdünüz yardımcı olurmurmusunuz ben de szilerle zayıflamak istiyorum

ben geçen sene 15 kilo verdim sonra 5 kilo geri aldım 3 kilosunu verdim ama son aylarda yürüsem bile veremiyordum şimdi 3 gündür un mamülleri,şeker,tatlı,baklagiltüketmiyorum muzda var bunun içinde onun dışanda ne bulursam yiyorum ilk başlarda süper kısıtlama yok gibi geliyorama sonra yiyecek bi şey bulamıyor insan:)
bende süt yoğurt,tavuk eti falan tüketiyorum arkadaşın birisi paylaşmış vucüt enerji harcamak için karbonhidratıkullanıyor yağlar depo ediliyor diye doğru e vucüt karbonhidrat bulamaz ise ne tiketecek depodaki yağı demi çok mantıklı geldi aban e birde yürüyüş yapınca daha fazla kalori harcaması çıkıyor ortaya 10 gündür yürüyorum bir kilo vermiştim bir haftada ama 3 gündür karbonhidrat almadan besleniyorum birde spor tabiki 1 kilo daha verdim diyorumya eger yarın 59 u görürsem daha çok inanacağım bu diyete

benim 20.günüm ben daha veremedim.ama sabredecem inş.vercem.60 dakika 6.5 hızında yürüyo.arada bir 8 de koşuyom.sauna eşofmanımla yürüyom acayip terletiyo.

haklısın ama ne kaldı ki geriye yasakalr istek mi doguruyor aklıma sadce yasak olanlar geliyor senin neler geliyor aklına yiyecek

tamam bende kesecem bakalım.sanki biraz incelmişim gibi geliyo bana.tartıda aynı ama.mezura alimde ölçim en iyisi.belin kaç cm senin

bende yoğurt yapıyom.süt çok yağlı.hazır sütüde sevmiyom.

canım sütün içine kahve koyabilirsin ben de kahve koyacağım alınca en kısa zamanda( dağın başında olduğum için:))şekersiz arasırada kahve ile tüketirim diyorum

haklısın ama ne kaldı ki geriye yasakalr istek mi doguruyor aklıma sadce yasak olanlar geliyor senin neler geliyor aklına yiyecek

ben arkadaşımla yapıyoruz bunu sabah kahvaltıda reçel helva gibi tatlı tüketmiyorum çayıma tatlandırıcı aldım ama çoğu zaman tatlandırcısız kullanıyorum dün öğlen yogurt yedim biber dolması vardı eşimin ve oğlumun biberlerini aldım yoğurtla ayedim zaten ılıksu içince yemekten çnce akşam salata yaptım tavuk haşladım ou yedim bu gün öğlen salata yedim ama bir şeyin farkına vardım karbonhidratı ne kadar tüketirsen daha çok acıkırmışya insan ben bu gün kahvaltıda her zamanki yediklerime yememe ragmen aşırı tok hissettim zaten bu şekilde beslenince bir süre sonra mide küçülüyormuş diye araştırdım ben ama sanki doğru gibi geldi bana bakalım bende deneme aşamasındayım ama gözlede görülüyor kilo verdiğim
tabi spordanda sıkılaşıyorum galiba

sütü seviyom köyden aldığımı kilo yapar diye içmiyom.

bende ondan tüketmiyordum ama aksine çok faydalıymış hani şu ara öğün muhabbeti varya güzel bir ara öğün aynı zamanda ben okulada götürecem süt:) ya kilo alırım verecem diye yada gercekten faydası olur bakalım ne olacak

bu gün yürüyemeyeceğim (biraz rahatsızım kadınlık hali )canım sıkıldı yürümemek rahatsız ediyor beni artık ama yarın telafi edeceğim .birde hani dün bahsediyordumya karbonhidrat almamaktan ben haftanın en az 5 günü bunu uygulayacağım 2 gün ise serbest takılacağım ama abartmadan en azından yılmamaış olurum daha uzun süre yapabilirim diye ama hakikaten 4 gün karbonhidrattan uzak durmak benim iştahımı kapadı sanki çünkü ben güzelbir yemeğin arkasından canım tatlı ister yani ekmekle falan doyurucu bir yemeğin arkasından tatlı ister çay ister şekerli ama mide böyle bir yemek görmüyor karbonhidrat olmayınca doğal olarak tatlı istemiyo canım çay istemiyor bana okulda neden çay içmiyorsun hocam diyorlar bende midede ne varki çay istesin diyorum:) okulda bol bol ılık su içiyorum kocaman bir kupam var bakalım haftaya cuma kilom ne olacak gerci şu anda bulunduğum durum beni kilomda yanıltabilir malum bu dönemlerde vucüt su topluyor ondan haftaya cumayı merak ediyorum net kilom için.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…