bende yürüyüşümü tamaladım.bugün 20.günümdü bakalım.25 martta 1 ay olcak.bende karbonhidratların hepsini değilde sadece ekmeği azalttım.sabah 2 dilim yiyom kahvaltıda.öğle yemeği yemiyom sadece 1 elma yiyorum yani 3e kadar birşey yemiyom.akşamda ekmek yemiyorum öle işte.
benim bu diyetimde süt yoğurtçok önemliymiş ve haftada 5 kilo süt alıyordum bu gün aldığım kişiye bana haftada iki kere süt ver5 er kilo dedim yogurt ve süte ağırlık vermeye çalışacağım şimdide süt içiyorum :)
canım ben kilo vermeye başladım 60 geliyorum artık ama yememme dikkat ediyorum 3 gündür karbonhidrat tüketmiyorum ve yürüyüşle 60 a indim inan böyle olunca yiyesim bile gelmiyo artık:)acaba pazartesiye 58 olurmuyum umudu doğdu böyle gidersem diye karbonhidrat içeren besinleri yazdım mutfağıma astım ve tüketmemeye çalışıyorum onun dışında protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ve tabiki yürüyüyüşüm:)
çocuğa içiemiyorum yogurt yapmak için alıyorum şimdi daha da fazla yogurt tüketeceğiz ailecek:)oğluşuma hazır yogurt yedirmiyorum:)
çocuğa içiemiyorum yogurt yapmak için alıyorum şimdi daha da fazla yogurt tüketeceğiz ailecek:)oğluşuma hazır yogurt yedirmiyorum:)
bende öyle yapayım olmazsa.
nasıl verdin kiloları bu karbonhidratları proteinleri neleri dikkat ettin koşu bandında ne kadar hızla ne kadar zaman yürüdünüz yardımcı olurmurmusunuz ben de szilerle zayıflamak istiyorum
nasıl verdin kiloları bu karbonhidratları proteinleri neleri dikkat ettin koşu bandında ne kadar hızla ne kadar zaman yürüdünüz yardımcı olurmurmusunuz ben de szilerle zayıflamak istiyorum
ben geçen sene 15 kilo verdim sonra 5 kilo geri aldım 3 kilosunu verdim ama son aylarda yürüsem bile veremiyordum şimdi 3 gündür un mamülleri,şeker,tatlı,baklagiltüketmiyorum muzda var bunun içinde onun dışanda ne bulursam yiyorum ilk başlarda süper kısıtlama yok gibi geliyorama sonra yiyecek bi şey bulamıyor insan:)
bende süt yoğurt,tavuk eti falan tüketiyorum arkadaşın birisi paylaşmış vucüt enerji harcamak için karbonhidratıkullanıyor yağlar depo ediliyor diye doğru e vucüt karbonhidrat bulamaz ise ne tiketecek depodaki yağı demi çok mantıklı geldi aban e birde yürüyüş yapınca daha fazla kalori harcaması çıkıyor ortaya 10 gündür yürüyorum bir kilo vermiştim bir haftada ama 3 gündür karbonhidrat almadan besleniyorum birde spor tabiki 1 kilo daha verdim diyorumya eger yarın 59 u görürsem daha çok inanacağım bu diyete
ben geçen sene 15 kilo verdim sonra 5 kilo geri aldım 3 kilosunu verdim ama son aylarda yürüsem bile veremiyordum şimdi 3 gündür un mamülleri,şeker,tatlı,baklagiltüketmiyorum muzda var bunun içinde onun dışanda ne bulursam yiyorum ilk başlarda süper kısıtlama yok gibi geliyorama sonra yiyecek bi şey bulamıyor insan:)
bende süt yoğurt,tavuk eti falan tüketiyorum arkadaşın birisi paylaşmış vucüt enerji harcamak için karbonhidratıkullanıyor yağlar depo ediliyor diye doğru e vucüt karbonhidrat bulamaz ise ne tiketecek depodaki yağı demi çok mantıklı geldi aban e birde yürüyüş yapınca daha fazla kalori harcaması çıkıyor ortaya 10 gündür yürüyorum bir kilo vermiştim bir haftada ama 3 gündür karbonhidrat almadan besleniyorum birde spor tabiki 1 kilo daha verdim diyorumya eger yarın 59 u görürsem daha çok inanacağım bu diyete
bende yoğurt yapıyom.süt çok yağlı.hazır sütüde sevmiyom.
canım sütün içine kahve koyabilirsin ben de kahve koyacağım alınca en kısa zamanda( dağın başında olduğum için:))şekersiz arasırada kahve ile tüketirim diyorum
haklısın ama ne kaldı ki geriye yasakalr istek mi doguruyor aklıma sadce yasak olanlar geliyor senin neler geliyor aklına yiyecek
sütü seviyom köyden aldığımı kilo yapar diye içmiyom.
3 yıl köydeydim bende şuan yerim güzel.