Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın canım bu kiloları bir ayda alamdık ki demi ama ben geçen sene 15 kilo verdiğimdeo kadar yürüyordum yememe dikkat etmeey çalışıyodum ve kilolarım gitmiyo diye ağladığım bile oluyordu niye diye ama bir bakıyosunki sabredip anen az 3-4 ay sonra sonuçunu alıyorsun ben ağlarken bi bakmışım ki 75den 60 a düşmüşüm ama yazın yürüyüş bandım olmayınca birde ramazan denk gelince birde memlekete tatile gidince dönüşte 65 olmuştum şimdi 61 ama 55 olamıyorum:)
çocuğun ne kadralık canım benimde bir oğlum var 2 yaşına yaklaştı babası sağolsun ben yürürken o ilgileniyo:) ben bu gün yürüyemeyeceğim bileğim ağrıyo bana kalsa buna ragmen yürüyecem senin yazını okuduktan sonra daha şevklendim ama eşim izin vermiyo kilo vermemene rağmen sıkılaşmadınmı .biz eşimle aralıkta lahan çorbası diyeti yaptık:)ama 5 gün devam edebildik ben 65 dim başladığımda 62 oldum aşimde 94 dü 90 oldu ben 3 kilo eşim 4 kilo verdi 1 ay sonra tekrar yaptık ama kilo veremedik bu kezama almadık geri verdiklerimizi yürümeye bu kadar odaklanmana sevindim bu yaptığımız spor ileriki yaşlardada çok faydası olacaktır bu arada kaç yaşındasın canım
BUGÜN 60 dakika 6.5 hızında 6.5 km yürüdüm.artık böyle.27 aylık oğlum var.senin peki?urfada öğretmenim sınıf öğrt.keşke özelden yazışsak iyi olur ama 100 mesaj şartı var.27 yaşım.
bugün 17. günüm. şu 1 ay geçseydi.ya biraz değişiklik olsa daha bi heveslencem daha fazla yürürüm ama yok işteeeeeeee.3 -4 ay demişsin çok uzun ya.3 -4 aydan önce biraz
var ben!! :) yazın 3 ay boyunca düzenli olmasına dikkat ederek (her gün bazen 2 günde bir, tatildeyken de yüzmüştüm) koşu bandında tempolu yürüyüş yaptım bazen de koştum ve 9 kilo verdim 65ten 56ya indim boyum 1.75, bu tam ideal kilom bana göre. bu kış da okul nedeniyle hiç ama hiç spor yapmadım diyet de yapmadım ama gram kilo da almadım hep aynı
inanki ben bu dönemden geçtim hem şikayet ettim niye o kadar yürüyorumd olmuyo diye en büyük destekcim eşim oldu ama inan ki oluyoryediklerime dikkat ettim biraz ama hafta sonu kahvaltıda hamur kızartması bile yedim
bugün sende ses yok.yoksa yürümicen mi.kaytarmarmak yok haaa.ona göre.
ve yürüyüşümü yaptım o yorgunluğa rağman 9 km yürüdüm:)valla dinleneyim aslında eşim kızmaz ise biraz daha yürüyeyim diyorum ama çünkü yürüdükten sonra tartıda eksik gelmek çok güzel giden suda olsa güzel:)
9 kiloyu verirken diyet yaptın mı?bende 18 gündür düzenli yürüyom ama tık yok ya.sen ilk bir ayda kaç kilo verdin?
r
SLM yürümene sevindim.19.günümüde tamamladım.60 dakikada 6.5 km
bu gün ki yürüyüşümüde tamamladııııııım 9 km ve 60 geliyorum artııııııııık
canım ben kilo vermeye başladım 60 geliyorum artık ama yememme dikkat ediyorum 3 gündür karbonhidrat tüketmiyorum ve yürüyüşle 60 a indim inan böyle olunca yiyesim bile gelmiyo artık:)acaba pazartesiye 58 olurmuyum umudu doğdu böyle gidersem diye karbonhidrat içeren besinleri yazdım mutfağıma astım ve tüketmemeye çalışıyorum onun dışında protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ve tabiki yürüyüyüşüm:)
var ben!! :) yazın 3 ay boyunca düzenli olmasına dikkat ederek (her gün bazen 2 günde bir, tatildeyken de yüzmüştüm) koşu bandında tempolu yürüyüş yaptım bazen de koştum ve 9 kilo verdim 65ten 56ya indim boyum 1.75, bu tam ideal kilom bana göre. bu kış da okul nedeniyle hiç ama hiç spor yapmadım diyet de yapmadım ama gram kilo da almadım hep aynı