Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

Koşu bandında ses problemdir. Ne kadar minder yastıkta konsa ses yapması normaldir. Ancak Voit'in White 700-II modeli var. O gayet iyi bir ürün ses konusunda. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
mrb kızlar yardımınıza ihtiyacım var bi sitede altis parana koşu bandı gördüm fiyatoıda çok uygun yorumlarıda çok güzel ama tek şüphem manyetk olması elektrikli değil yani acaba kullananız var mı nasıl çalışır zor mu yani alıpda pişman olmak istemiyorum lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba kesinlikle manyetik bir koşu bandı önermem.Alacağınız motorlu koşu bandı olmalı ki sizi koşu veya yürüyüş yapmaya zorlasın.Manyetik aldığınız zaman yaptığınız yürüyüşten de koşudan da zevk almazsınız.

Son düzenleme:
Selam epidik bisiklet aldım ben üç defa binemedim dizlerim cok agrıttı şimdi koşu bandı aldım bugün koşmaya başladım inş. iyi olur 23 kilo fazlam var dua edin inş bende verebilirim.Kolay kilo verme tiyoları varsa paylaşırsanız sevinirim:18:

merhaba arkadaşlar sitenizi uzun bir süredir takip ediyorum ama anca yeni üye olabildim birbiriniz teşvik ederek zayıflamak çok güzel benimde kilo problemim var boyum 1.73 kilom 88 doğumdan sonra veremedim hamile kaldığımda 68 kiloydum. Bir haftadır düzenli olarak hızlı tempoda 1saat yürüyorum iş yerinde öğle aralarında. hiç tartılmadım sizce ne zaman tartıya çıkmam gerekir birde malum kış geliyor 1 aya kadar ya bisiklet yada yürüyüş bandı alacağım araştırma yapıyorum olanların deneyiminden faydalanabilir miyim. Sizce hangisini almalıyım fiyatı da önemli öyle çok pahalı bişeyler almak istemiyorum

Bende yeni uye oldum bu siteye birbirimize destek olalim verelim kilolari bende yeni kosu bandi aldim voit vito dun kuruldu bugun 20 dk yuruyebildim

Disiplinli yapılan her spor fayda getirir.

Ben voit vito aldim fiyatida uygundu bugun basladim

Arkadaşlar tamam kabul çok güzel havlu kurutuyor çarşaf kurutuyor ama biz o koşu bantlarına bukadar parayı onun için mi verdik ya şu topic hareketlensin herkes kaç km koştugunu yazsın birbirimizi gaza getirelim ben bugun başlayacam duyrulur........

merhaba gubsej senle kilolarımız aynı.Bende 96 kiloyum.Diyet yapıyorum ve sporada ihtiyacım var.Koşu bandım var benimde.Sen kaç km koşuyorsun.Birlikte verelim bu kiloları banada arkadaş gerekiyor.hergün yazar mısın.

Merheba arkadaşlar hadi birlikte zayiflayalim bende bugün ilk defa kosacam bildirim yaparim

canlarım sızde benım gıbı alıp alıp 3 5 kez bınıp kenara atacagınıza spor aletlerını
gıdın en yakın spor salonuna 3 ay yazılın ben sahsen cuma gunu oyle yaptım
hergun 1.5 saat spor yapıyorum salonda .evdekılere bınmıyorum bıle. ama buna mecbur gıdıyorum. nedenmı cunkı para verdım ve dogum gunume kadar supper olucam ınsalahhhhhhh :124::124:

Ne güzel fırsatın var demek ki spor salonuna gitmeye.Benim hem fırsatım yok hemde bulunduğum yerde bir spor salonu yok.Ama olsa inan bir fırsat yaratırdım.Bunun için aldım koşu bandını.İnşallah hedefine ulaşırsın.Bende uğraşıyorum.Biraz zor ama başaracağım bu kilolardan kurtulmayı.

evet canım ustelık spor salonu evımın 50 mt ılersınde
onceden gıtseydım bu hale gelmezdım ama sımdı hersey yoluna gırecek ınanıyorum ben sende oyle yap umudunu asla yıtırme
dusunkı kıloları 1 ayda almadık hemende sonuc beklemeyelım ama bı yola gırdıysen azmet ıradene sahıp cık canım ben hasta bıle olsam yapıyorum sporumu kı boslamıyım dısıplın bozulursa bende bozulurum bılıyorum

arkadaşlar merhaba,

bende yeni koşu bandı deneyimi yaşayacaklardanım. cuma günü bandım geldi c.tesi kuruldu hemen o akşam denedim. eşim bana bi progrqam seçti ama belkide ilk olmasından kaynaklı 8 hızda 3 dakika koşamadım :)) dün akşam tekrar farklı bir programda çalıştım 7 hızda 3 dak. koşma bunu başardım...ben haftada 3 gün de bir salona gidiyorum. reformer pilates yapıyorum. ama dyet yapma imkanım çok yok hedefim 4-5 kilo verebilmek mayısa kadar çünkü 31 mayısda sünnet düğünümüz var. azimli olup bu sefer vermek ve bir daha almamak istiyorum. sizlerle bol bol paylaşımda bulunalım inşallah ...

merabalar canım kosu bandında 8. kademede veya 7. kademede kosarcasına yurumen sana hıc bırsey kazandırmaz
aksıne kas kaybı yasarsın.kosup terlerımde kılo verırım dıye asla dusunme terlemekle kılo vermenın bır orantısı yok
ben haftada 6gun spor salonuna gıden bırı olarak bu bılgılerı hocalarımdan aldım
ve bende senın gıbı aman 7 8de hızlı gıdeyımde kılo vereyım dedım megersem yanlıs yapıyormusum
hocamın dedıgıne gore 5. kademeyı gecmeye gerek yokmus 5ten sonrası kas kaybı ımıs 5. kademede 20 dk tempolu bır yuruyus en normalıymıs.ben takıyorum kulaklıgımı acıyorum sevdıgım muzıklerı son ses aarda gaza gelıp 6 nın ustune cıktıgım da oluyor tabı hoca gormeden ınan o kadar eglencelıkı anlamıyorum nasıl gectıgını......... bu arada kısa bır bılgı vucut 20 dakıkadan sonra yag yakmaya baslıyor........

bend tekrar yürüyüşebaşlaım 2 gündür 40dk 6.3te yürüyorum. kilom60.7 3hafta hergün yürücem bakalı kaç vericem:)herkese iyi zayıflamalar

arkadaşlar günlerdir koşu bandı araştırıyorum bi türlü karar veremedim, :26:düşündüğüm fiyat aralığı 700-1000 lira civarı fakat bu fiyattakiler çok ses çıkartırmı ucuz olunca ayaklarımda bacaklarımda ağrı yaparmı? nolur koşu bandı olan arkadaşlar cvp yazarlarsa çok sevinirim. koşu bandını koydurmayı düşündüğüm oda parke döşenmiş yani yüründüğünde arasıra gıcırdıyor bi zararı olurmu gerçi koşmayı dşünmüyorum ama yinede endişeliyim..help me

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…