Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

arkadaşlar günlerdir koşu bandı araştırıyorum bi türlü karar veremedim, :26:düşündüğüm fiyat aralığı 700-1000 lira civarı fakat bu fiyattakiler çok ses çıkartırmı ucuz olunca ayaklarımda bacaklarımda ağrı yaparmı? nolur koşu bandı olan arkadaşlar cvp yazarlarsa çok sevinirim. koşu bandını koydurmayı düşündüğüm oda parke döşenmiş yani yüründüğünde arasıra gıcırdıyor bi zararı olurmu gerçi koşmayı dşünmüyorum ama yinede endişeliyim..help me :KK5:

merhaba; bugün itibariyle koşu bandım geldi. ama kurulumu yapılmadı. doğrusu ben mekanik (motorsuz) koşu bandı tercih ettim. hem gürültüsü az oluyormuş hem de daha fazla kalori yaktırıyor kendin koştuğun için. bir de katlayıp koltuk arkasına koyabiliyorsun. o açıdan da çok iyi. çok araştırdım alanların tercihi motorsuz koşu bandından yana. çok hızlı kilo verdiklerini yazmışlar. ben form tutmak için aldım gerçi. kurulumu da yaptırırsam kullanımı konusunda da fikirlerimi yazarım.

Selam kızlar, bende yeni aldım kosu bandını dynamic 240m gold 3 kademe eğilimli ürünü cok güzel ses sorunuda yok hatta yanında masaj aletınıde hedıye edıldı :80::80::80:

Arkadaşlar tamam kabul çok güzel havlu kurutuyor çarşaf kurutuyor ama biz o koşu bantlarına bukadar parayı onun için mi verdik ya şu topic hareketlensin herkes kaç km koştugunu yazsın birbirimizi gaza getirelim ben bugun başlayacam duyrulur........:KK76:

ben hafta içi hergün 6.4 devirde 3 km hızlı yürüyorum
tempo baya ter attırıyo 30-35 dk
sen kaç km ne kadar zamn planladın bende azmı oluyo diyorum.
karatayla birlikte yürüyüş yapıyorum 10 günde 3 kg verdim kendimi baya iyi hissedyormmmm
inşallah almam

merabalar canım kosu bandında 8. kademede veya 7. kademede kosarcasına yurumen sana hıc bırsey kazandırmaz
aksıne kas kaybı yasarsın.kosup terlerımde kılo verırım dıye asla dusunme terlemekle kılo vermenın bır orantısı yok
ben haftada 6gun spor salonuna gıden bırı olarak bu bılgılerı hocalarımdan aldım
ve bende senın gıbı aman 7 8de hızlı gıdeyımde kılo vereyım dedım megersem yanlıs yapıyormusum
hocamın dedıgıne gore 5. kademeyı gecmeye gerek yokmus 5ten sonrası kas kaybı ımıs 5. kademede 20 dk tempolu bır yuruyus en normalıymıs.ben takıyorum kulaklıgımı acıyorum sevdıgım muzıklerı son ses aarda gaza gelıp 6 nın ustune cıktıgım da oluyor tabı hoca gormeden :KK17::KK17: ınan o kadar eglencelıkı anlamıyorum nasıl gectıgını......... bu arada kısa bır bılgı vucut 20 dakıkadan sonra yag yakmaya baslıyor........

20. dk tan sonra yağ yakıyorsan 20 dk yürüyüp bırakmak anlamsız değilmi? daha fazla yürümek gerekir sanırım dimi

ben hafta içi hergün 6.4 devirde 3 km hızlı yürüyorum
tempo baya ter attırıyo 30-35 dk
sen kaç km ne kadar zamn planladın bende azmı oluyo diyorum.
karatayla birlikte yürüyüş yapıyorum 10 günde 3 kg verdim kendimi baya iyi hissedyormmmm
inşallah almam

devir olayını anlamadım..ilk nasıl basladın yuruyuse kac dk ve hızla yanı diyet olayı nasıl anlatsana :KK3:

devir olayını anlamadım..ilk nasıl basladın yuruyuse kac dk ve hızla yanı diyet olayı nasıl anlatsana :KK3:

koşu bandında devirler varya hız olarak 6.4 te yürüdüm
yani benim koşu bandımda öle 3 küsür km hergün 30 dk
ilk 30 dk ile başladım bu hafta 45 dk yürücem yani artık
diyette karatay diyeti ekmeksiz kahvaltı ve yemek
bol ceviz kavrulmamış kuruyemişler normal yemek çok ayrıntılı bişey yapmadım

teşekkür ederimm insallah bende basenlerden kurtulurum :KK54:

Ben de Karatay diyetine başladım bugün. Yürüyüşe de başladım. Yarın da paylaşalım, ne kadar yürüyüş yaptığımızı ve yediklerimizi, zamanını.

Ben de Karatay diyetine başladım bugün. Yürüyüşe de başladım. Yarın da paylaşalım, ne kadar yürüyüş yaptığımızı ve yediklerimizi, zamanını.

sevindim yürüyüş baya işe yarıyo ben bu gün 45 dk yürüdüm akşam 6 dan sonrada hiç bişey yemedim:)
akşam en geç 8 de yemek lazım ona dikkat edelim arkadaşım leptin hormonu çalışması gerekiyo. karaty kitabı okudun mu?

sevindim yürüyüş baya işe yarıyo ben bu gün 45 dk yürüdüm akşam 6 dan sonrada hiç bişey yemedim:)
akşam en geç 8 de yemek lazım ona dikkat edelim arkadaşım leptin hormonu çalışması gerekiyo. karaty kitabı okudun mu?

Karatay kitabını okudum, ilk kitabı okumayı yeni bitirdim ve beni bayağı motive etti. Yapacaklarım anladım, neler yapacağım çok belli.
Ben bir süredir yürüyüş yapıyordum zaten, o yüzden epey idmanlıyım. Yarın akşam paylaşırım kaç dakika ve kaç km yürüdüğümü.
Sen Karatay'ı okudun mu?

karatay kitabını okudum, ilk kitabı okumayı yeni bitirdim ve beni bayağı motive etti. Yapacaklarım anladım, neler yapacağım çok belli.
Ben bir süredir yürüyüş yapıyordum zaten, o yüzden epey idmanlıyım. Yarın akşam paylaşırım kaç dakika ve kaç km yürüdüğümü.
Sen karatay'ı okudun mu?

karatay diyeti adlı kitabı okudum büyük bir heyecanla malum artık kendimize bi çıkış yolu arıyoruz yaaa

yürüyüşe 3 hafta oldu başlayalı inşallah bu sefer olcakkkk ben günde 30 dk yürüodum koşu bandında şimdi 45 e çıkardım sence zayıflamak için az mı?

karatay diyeti adlı kitabı okudum büyük bir heyecanla malum artık kendimize bi çıkış yolu arıyoruz yaaa

yürüyüşe 3 hafta oldu başlayalı inşallah bu sefer olcakkkk ben günde 30 dk yürüodum koşu bandında şimdi 45 e çıkardım sence zayıflamak için az mı?

Bugüne , epey moralim bozuk başladım. En son 85 olan kilom iki gün içinde 87 olmuş. Malum yılbaşı sofrası, her şey var. Ben özellikle alkolü fazla kaçırdım sanırım. Bir de regl dönemim olduğu için, kilom koptu gıdiyor. Sabah 8:30 da karatay kahvaltısı yaptım. Akşam 18:30a kadar geçmeyecektim, eşimi bekleyecektim, Ama az önce açıklığımı hissettim ve hemen yemek hazırlayıp yedim. Çünkü karatayda acıkmaya başlandığında yemek yemek gerekiyor. Bedeni açlıkla terbiye etmek ya da biraz daha dayanayım, ne kadar dayansam o kadar kardır demek, oldukça yanlış. Tek ilke var, acıkladıysan bir şey yeme. Daha acıkmamışken, sırf pisboğazlık yapıp bir şeyler yemeye kalkma. Yememe sebebiniz acıkmadığınız için olmalı, açıklığınız halde kendinizi tutmaya çalışmak olmamalı.
Ayrıca 1 aydır haftaiçi her gün yürüyorum. Tempomu günden güne arttırıyorum. Bu aralar 90 dakika yürüyorum, 8 km yapıyor. Hatta Pazartesi 100dakika ve 9 km oldu. Ama salı ve Çarşamba yılbaşı hazırlıkları ve ertesi olduğu için yürüyemedim. Bugün de birazdan başlayacağım. Yediklerimin üzerinden zaman geçsin diye bekliyorum. Kaloriye bakmıyorum ben. Tek baktığım zaman ve km. Bence sen de buna bak.
Yürüyüş zayıflatır mı? Evet zayıflatır ama yediklerimize İÇTİKLERİMİZE dikkat ettiğimiz zaman :KK66:

hiç mi tavsiyesi olan yok :KK43: neyse siparişimi verdim bakalım inşş. memnun kalırım....

Canım sayfaya epeydir uğrayan yoktu. Ben de pek girmiyorum artık, o yüzden görmemiştim yazdığını.

Aldığın koşu bandı iyi bir koşu bandı. Sana bir tek şunları tavsiye edebilirim: Koşu bandının garanti süresine mutlaka bak, bu önemli. Çünkü koşu bandıyla ilgili bir sıkıntı olursa hallederler. Öteki türlü pahalı olabilir.
Muhtemelen koşu bandıysa vermezler ama sen mutlaka, koşu bandı için bakım yağı al. Bir süre sonra rahatsız edici sesler çıkarıyor yağlamak gerekiyor. Koşu bandının kullanma kılavuzunda da yazıyor bu zaten.
Bir de koşu bandının altına mat al. Bu susturucu görevi görüyor. Çünkü eğer apartmanda yaşıyorsan ve istediğin saat kullanmak istiyorsan , böyle bir ses azaltıcıya ihtiyacın var. Ses ve titreşimi %50 kesiyor.
Iyi bir spor ayakkabısı ile yürü, sakın çoraplar yürüme, ikinci yürüyüşün gerçekleşmeyebilir, ayakların çok acır.
Su içmeyi ihmal etme.
Başlangıçta 20 Dakika'ya düşük hızda örneğin 3,5 hızda başla,bir hafta sonra hızını 4e çıkart, bir hafta sonra süreyi de 30 Dakika'ya çıkart, yavaş yavaş hızını ve süreyi arttır.

Umarım yardımı dokunur.

hiç mi tavsiyesi olan yok :KK43: neyse siparişimi verdim bakalım inşş. memnun kalırım....

Canım sayfaya epeydir uğrayan yoktu. Ben de pek girmiyorum artık, o yüzden görmemiştim yazdığını.

Aldığın koşu bandı iyi bir koşu bandı. Sana bir tek şunları tavsiye edebilirim: Koşu bandının garanti süresine mutlaka bak, bu önemli. Çünkü koşu bandıyla ilgili bir sıkıntı olursa hallederler. Öteki türlü pahalı olabilir.
Muhtemelen koşu bandıysa vermezler ama sen mutlaka, koşu bandı için bakım yağı al. Bir süre sonra rahatsız edici sesler çıkarıyor yağlamak gerekiyor. Koşu bandının kullanma kılavuzunda da yazıyor bu zaten.
Bir de koşu bandının altına mat al. Bu susturucu görevi görüyor. Çünkü eğer apartmanda yaşıyorsan ve istediğin saat kullanmak istiyorsan , böyle bir ses azaltıcıya ihtiyacın var. Ses ve titreşimi %50 kesiyor.
Iyi bir spor ayakkabısı ile yürü, sakın çoraplar yürüme, ikinci yürüyüşün gerçekleşmeyebilir, ayakların çok acır.
Su içmeyi ihmal etme.
Başlangıçta 20 Dakika'ya düşük hızda örneğin 3,5 hızda başla,bir hafta sonra hızını 4e çıkart, bir hafta sonra süreyi de 30 Dakika'ya çıkart, yavaş yavaş hızını ve süreyi arttır.

Umarım yardımı dokunur.

kızlar muhteşem bunalımlı günlerin ve medet umduğum ve ilaç araştırmaları yaptığım haftanın ardından doğru yolda olduğum kanaatine vararak dün akşam itibari ile yürüyüş bandı siparişi verdim ve bu hafta sonuna kadar elimde olmasını bekliyorum 160 boyunda 85 kg ile çıkıyorum bu yola ilk hedefim 60 Allahın izniyle bugün kendimce bi blogda oluşturmaya başladım nasıl kilo aldığımı inşallah zayıflama başladıkça her hafta tartılıp oraya yazacağım birilerine faydalı olabilirsem ne mutlu olacak bana ama bunun için bi 10 kg verdikten sonra yayınlamayı planlıyorum Allahın izniyle bu defa olacak kazanan ben olacağım rabbim azmimi kırdırmasın inşallah bu hafta hafif diyet uygulayarak 2 kilo vermişim ama hiç bir harekette bulunmadan hareketle desteklersem harika olacak inşallah haziran sonuna kadar hedefime ulaşmak istiyorum :KK1: :KK1::KK9:

merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldımm. Yazdıklarınızı uzun süredir takip ediyordum ama yazma fırsatı bulamıyordum. Ben de Yaklaşık 10 gün önce koşu bandımı aldım ve koşmaya başladım. Hiç sektirmeden 10 gündür düzenli olarak yürüyorum. Tartıda 1-1.5 kg gibi bir oynama var sola doğru:KK3: Hergün tartılıyordum ama dün evde baskülü sakladım sadece pztsi günleri tartılmaya karar verdim:)) Hadi hep birlikte yürüyelim kızlarrrrr nedrdesiniz??

çok teşekkür ederim :) verdiğiniz bilgiler çok çok işime yarıyacak ürünü aldım evime geldi ilk seferinde çıplak ayakla yürüdük eşim ve ben eşimin ayakları acıdı çok yürüdü çünkü, iyiki ben az yürümüşüm :) tavsiyelerinizi eşimle paylaşıp hemen uygulamaya geçicem arkadaşım çok yardımcı oldun tekrar teşekkür ederim. :)

Su içmeyi ihmal etme.

Umarım yardımı dokunur.

çok teşekkür ederim :) verdiğiniz bilgiler çok çok işime yarıyacak ürünü aldım evime geldi ilk seferinde çıplak ayakla yürüdük eşim ve ben eşimin ayakları acıdı çok yürüdü çünkü, iyiki ben az yürümüşüm :) tavsiyelerinizi eşimle paylaşıp hemen uygulamaya geçicem arkadaşım çok yardımcı oldun tekrar teşekkür ederim. :)

X