Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normalde 100 diyete başladığımda98.50dum 75e inmiştim oruçtu bayramdı derken kilo aldım şimdi 76yım sen kaçtın kaça düştün bide günlük nekadar yürüyodun ben düzene oturtuyorum tekrardan 2saat yapıyorumtuannacım sen kac kiloydun
sende güzel kilo vermişsin cnm inşallah istediğin kiloya inersin bende 1saat pek işe yaramııyo anca 2saat yapınca faydasını görüyorumbenim ilk hedef 65sonraki 57çok iyi vermişsin ya bende 66yıdım koşu bandı gelmeden önce diyet yaptım 65e düştüm. sonra koşu bandı gelince ilk 2hafta 40dk yaptım sonra 1saate çıkardım şuan 60 kiloyum 1ay oldu işte bugun. ama bi kaç gündür bozdum hep diyeti şimdi de 2saat yürücem artık. hedefim 50 ama bakalım. senin hedef kaç
evet cnm daha fazlaydı ama indirdim biraz ben pkolu olduğum için biraz diyeti bıraktımmı alıyorum bi istediğim kiloya ineyimde bi sistem oluştururum kendime ne güzel 51sin artık demek çok iyi :)aman alırsanda sporunu yaptıktan sonra kalmaz kilo ben 57e insem süper olucak 25kilo verdim ama mutlu değilim daha yolum var ama 10kilo verincede bişeyler dahada güzelleşecek inşaallahk.i.b canım kızınıda öp benim içinselam :)
tuanacım kilo almışsın 1 kilo bakıyorum da :))) olsun o kadar,sende bu gayret varken maşallah, inersin istediğin kiloya canım. ben 51deyim, 52den kurtuldum sonunda... eski yeme düzenime geçince 1 kilocuk kendiliğinden gitti. artık uğraşmıyorum ve yapmıyorum hiç bişey. kolay gelsin herkese, sağlıklı günler
evet cnm daha fazlaydı ama indirdim biraz ben pkolu olduğum için biraz diyeti bıraktımmı alıyorum bi istediğim kiloya ineyimde bi sistem oluştururum kendime ne güzel 51sin artık demek çok iyi :)aman alırsanda sporunu yaptıktan sonra kalmaz kilo ben 57e insem süper olucak 25kilo verdim ama mutlu değilim daha yolum var ama 10kilo verincede bişeyler dahada güzelleşecek inşaallahk.i.b canım kızınıda öp benim için
evet cnm herkes farkediyo ve nasıl zayıfladığımı soruyolar kıyafet arada alıyorumda fazlada almak istemiyom şimdiden iyice kilo verince alırım diye hayali bile güzel ben bebek hayali kuramıyorum daha hayırlısı artık nasipte varsa olur ama bu seneyi kendime ayırdım değişim yılım:))ay hadi inşallah onu da ver de kurtul valla fazlalıklardan,yürüyüşün giyimin ayakkabından tut da ooo herşeyin değişecek, nasıl bi değişim sendeki, şimdi bile eminim bariz belli, daha iyisindir, 57yle dediğin gibi daha güzel olucak. öperim teyzesi, sonra da senin minnağı öperiz inşallah
evet cnm herkes farkediyo ve nasıl zayıfladığımı soruyolar kıyafet arada alıyorumda fazlada almak istemiyom şimdiden iyice kilo verince alırım diye hayali bile güzel ben bebek hayali kuramıyorum daha hayırlısı artık nasipte varsa olur ama bu seneyi kendime ayırdım değişim yılım:))
inşallah cnm bizim istediğimiz zamanda gelmedi kendi seçer artık geliceği zamanı ben kendimdeki olumsuzlukları düzelteyimde :)harikasın
önce anne mutlu ve sağlıklı olsun, sonra sağlıklı ve mutlu bebekler gelsin, hayırlısıyla o da olur inşallah canım istediğiniz zamanda...
arkadaşlar mrb; koşu bandı kullananlar alt katınıza çok ses gidiyor mu?
Koşu bantları'nın altına serilen koşu bandı minderleri satılıyor.Koşu bandına uygun boyutta olanından bir tane al, halının üzerine koşu bandı minderini ser,üzerine koşu bandını koy aşağıya ses gitmez.