Ben Voit Legend kullanıyorum. 1290 TL' ye aldım 12 taksitle. Otomatik eğim seçeneği var, kendi adım seslerini duyuyosun cihazın sesi çok değil. Ben 170 boyundayım aslında tutunmamak lazım; ama tutunmak istiyorsanda, eğilmene gerek yok, kollar çok aşağıda değil. Valla kilo vermek için sana önerebileceğim daha pratik bişey yok, o yüzden cihaz önerdim. Dışarıda yürürüş için zaman ve imaknın varsa, koşu bandı alman gereksiz olur. En kısa zamanda istediklerinin olması dileğiyle..:80:
Teşekkür ederim.. Yürüyüş için zamanım var ama işte yürüyüş parkuru yok buralarda sürekli sokak başı karşıya geç cadde sonu karşıya derken hızım kesiliyor. Haklısın yürümek zayıflamanın en pratik yolu gerçekden. O bahsettiğin modeli görmedim, ben tutunmadan kullanabileceğimi sanmıyorum denge problemim var benim düşer kalırım diye düşünüyorum ama belki koşu bandına alışınca durum farklı olabilir. Şimdilik evde 2 gündür plates topu yardımı ile vede birkaç kalça göbek hareketleri yapmaya çalışıyorum karın kasların bayağı acıyor demekki işe yaradıda devam edebilirsem ne ala... Güzel dileklerin için teşekkürler umarım hepimiz tüm sitek ve dileklerimize ulaşırız.