- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.212
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında 51 veya 50 bile istiyordum ama zorlamadım açıkçası,canım tezdir bi de benim,sıkıntıya gelemem (( ama dediğim gibi fazlalıklarım sıkılaşmadan azalmıycak ne kadar kilo versme de pörsük pörsük kalıyor...48-58 ne guzel ideal kilona ulasmissin. Benimde iki kilom kaldi. Bugun her tarafim tutuldu... sabah 7 km yuruyus bandindan sonra, oglen cocuklarla ormanda nerdeyse 3 saatlik yuruyus yaptik (genelde cocuklarin pesinde kosuyorduk) bol oksijen temiz hava .. yarin kendime tatil verecegim :) siz devam edin kizlar 9
oh oh maşallah bacım istediğin kiloya ulaşmışın darısı başımıza inşallah dediğinn gibi alt karn erimek bilmiyor nasl eritiriz bilmiyorum bende bazen makas hareketi yapıyorum cnm cıkmaya geliyor acayip karnım yanyor :))
aslında 51 veya 50 bile istiyordum ama zorlamadım açıkçası,canım tezdir bi de benim,sıkıntıya gelemem (( ama dediğim gibi fazlalıklarım sıkılaşmadan azalmıycak ne kadar kilo versme de pörsük pörsük kalıyor...
senin de az kalmış ya :) kaç çocuk var , maşallah, onlarla ilgilenmek yoruyo insanı de mi...orman yürüyüşü değişilmez hiç bişeye oohhh
evet canım sağol, ama sıkılaşmam lazım, sallanıyo bacaklar
bend e videolar var ya 10 dk lık onlardan yapıyorum , bu hafta bitirdim, pztesi başlıycam 2. hafta egzersizlerime, değişiklik göremeyip de bırkırsam diye korkuyorum kendimden :18:
o makas mahvediyor, kürek çekme hareketi var, bi sürü ya amaan inşallah terkeder bizi şu yağlar
Kizlar , yuruyuslerinize devam ediyor musunuz? ben sabah 7 km yaptim. Aksamda disarda yuruyecegim. Hafta sonlari pek diet yapmiyorum. Bu yuzden daha fazla kalori yakmaliyim:)
maşallah canım 3 çocukla sen bunu diyosan ben kendimi nerelerden atim.
:)) Ben cok erken uyanir, islerimi onlar uyurken yaparim. Sabah yuruyuslerinide, onlar uyurken yapiyorum genelde. Erken uyaninca kendime daha fazla vakit ayirabiliyorum.
kızlar ben hergün 30 dk 4.0 da tempoda yürüyorum faydası olurmu düşük tempoda yrümemin sebebi alt komşuya ses gidiyormuş o yüzden sizler naslsınız bu arada kiloları veriyormusunuz
Selam kızlar
kaç gündür mesaj yazamadım forumda sorun oluştu galba
ama hergün yürüyüşlerimi yaptım
10 gün oldu başlayalı ve tam 3.5 kilo vermişim
diyetime ve yürüyüşlerime devam. Daha çoook vermem lazım. bu hafta sınavlarımı halledeyim, inşaallah hergün 2 defa yürüyüşe devam edicem şimdilk tek yürüyüş.
destek olan herkese çok teşekkürler canlarım
azimliyim, gercekten 10 gunde 3.5 kilo ile iyi kilo vermissin. Tek yuruyuslede , diet ile birlikte kilo verirsin zaten. Sinavlarinda basarilar)
kimse yokmu kzlar eskisi gibi girmiyonuz girin bişeyler yaznda bende iştaha gelip yürüyeyim :)) olmuyo böle ama yanlz brakmayn beni
kimse yokmu kzlar eskisi gibi girmiyonuz girin bişeyler yaznda bende iştaha gelip yürüyeyim :)) olmuyo böle ama yanlz brakmayn beni
Canim , ben hergun duzenli yuruyorum. Gunluk 5 km yapiyorum artik , biraz dusurdum . Hizimi yukselttim, gene gunde bir kerede 400 kalori yakiyorum. Hedefime 1 kilo kaldi. Daha sonra , sadece haftada 3 gun yapacagim. Pes etme devam et:)