Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

Gunaydin herkeze, dun sabahtan aksama kadar temizlik, alisverisden sonra 1.5 saat yuruyus yapabildim. Bu sabah da regl oldum en sonunda . Sanirim bu donemde daha fazla metabolizma calisiyormus. Bu yuzden ara vermek yok:) birazdan yuruyusume baslayacagim. Hepinize kolay gelsin:)

selaaaam
herkes kaybolmuş :)))
bu göbeği,selülitleri napcaz bilmiyom :) tülin şahinle moda programında iç bacak ve selülit için harekt göstermişti,onu yapıyorum ben,hergün 10ar dk dan 2 kez yapıcam daha gayretli bi şekilde. göbek için de harektlr var derya, başla yapmaya bence... sonuçlarını paylaşırız burda...

bende yarın bismillah başlıyorum tekrar azıcık süre spor yasağım oldu ama şimdi başlıyorum yürüyemesemde burdan takipteydim bazı arkadaşları imrenerek okudum çok güzel yapanlar var maşallah maşallah bu arada açık havada yürüyüşleride paylaşabiliyormuyuz acaba arkadaşlar

bende yarın bismillah başlıyorum tekrar azıcık süre spor yasağım oldu ama şimdi başlıyorum yürüyemesemde burdan takipteydim bazı arkadaşları imrenerek okudum çok güzel yapanlar var maşallah maşallah bu arada açık havada yürüyüşleride paylaşabiliyormuyuz acaba arkadaşlar

tabi canım paylaş, maksat sor olsun :) hadi başla bakalım, kolay gelsin. neden spor yasağın oldu ?
ben sıkılaşma hareketlerine geçmek istiyorum ama bende üşengeçlik var, yapabilirsme ne ala :)

tabi canım paylaş, maksat sor olsun :) hadi başla bakalım, kolay gelsin. neden spor yasağın oldu ?
ben sıkılaşma hareketlerine geçmek istiyorum ama bende üşengeçlik var, yapabilirsme ne ala :)

benim 1 yıl kadar önce yere çakıldımda azıcık her biyerim kırıldı :) iyileşti sandım kilolar misliyle gelince azıcık fazla yüklenmişim bağlar zedelenmiş şimdide ama epey bekledim toparlamış filmde güzel sonuçlar çıktı artık yap yapıyorsa göbeğini kaldırabiliyorsan dedi :)çok pis kızdım doktora :) ama inşallah düzene koyacağım aaaa sen neden üşeniyorsun allahım keşke bende o kiloarda olsamda sıkılaşsam yarabbbiiiiiim :):)

benim 1 yıl kadar önce yere çakıldımda azıcık her biyerim kırıldı :) iyileşti sandım kilolar misliyle gelince azıcık fazla yüklenmişim bağlar zedelenmiş şimdide ama epey bekledim toparlamış filmde güzel sonuçlar çıktı artık yap yapıyorsa göbeğini kaldırabiliyorsan dedi :)çok pis kızdım doktora :) ama inşallah düzene koyacağım aaaa sen neden üşeniyorsun allahım keşke bende o kiloarda olsamda sıkılaşsam yarabbbiiiiiim :):)

çok geçmiş olsun arkadaşım. Doktordan onay çıktığına göre artık ufak ufak da olsa kendini zorlamadan başla , zamanla gücünü toparladıkça arttırırsın. kolay gelsin
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşalım ve tek derdimiz onu korumak olsun amiiin :KK9:

tatlım nasılsın neler yapıyorsun , melek bebişin iyi mi

çok geçmiş olsun arkadaşım. Doktordan onay çıktığına göre artık ufak ufak da olsa kendini zorlamadan başla , zamanla gücünü toparladıkça arttırırsın. kolay gelsin
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşalım ve tek derdimiz onu korumak olsun amiiin :KK9:

sağol arkadaşım inşallah hep beraber Amiiiiiiiiiiiiiiiiin :)

amaaan çok geçmiş olsun yaa, nerden düşün :KK43: iyi dr izni çıkmış, hem de gaza getirmiş seni boşver :KK1:
ne bilim ya,ben oldum olası üşengecimdir çoğu konuda :) evet kiloyu verdikten sonra sıkılaşması kalıversin de mi, sen de ver kiloları sıkılaşırsın,hem sporla vereceğin için aşırı gevşekliğin olmaz. benim önceden de vardı da doğumla arttı biraz...
tatlım nasılsın neler yapıyorsun , melek bebişin iyi mi

iyiyim şekerim, napim, netten jillian 30 days shed var ya onları indirdim, level 1i izledim, sonuçlar çok güzel görünüyor, kk da yapanlar va, çok farkeiriyo göbek falan yok olmuş resmen kızların, yapabilirsem dedim ya :p yapmayı düşünüyorum 1 aylık...
bebiş de iyi teyzesi :) uyku vakti geliyo mızlanıyo şimdi :emir_bebek:
sen nerelere gittin, yoktun bi kaç gündür, tuana da yok gerçi :44:

amaaan çok geçmiş olsun yaa, nerden düşün :KK43: iyi dr izni çıkmış, hem de gaza getirmiş seni boşver :KK1:
ne bilim ya,ben oldum olası üşengecimdir çoğu konuda :) evet kiloyu verdikten sonra sıkılaşması kalıversin de mi, sen de ver kiloları sıkılaşırsın,hem sporla vereceğin için aşırı gevşekliğin olmaz. benim önceden de vardı da doğumla arttı biraz...

iyiyim şekerim, napim, netten jillian 30 days shed var ya onları indirdim, level 1i izledim, sonuçlar çok güzel görünüyor, kk da yapanlar va, çok farkeiriyo göbek falan yok olmuş resmen kızların, yapabilirsem dedim ya :p yapmayı düşünüyorum 1 aylık...
bebiş de iyi teyzesi :) uyku vakti geliyo mızlanıyo şimdi :emir_bebek:
sen nerelere gittin, yoktun bi kaç gündür, tuana da yok gerçi :44:

ben buralardayım canım aslında. Birkaç gündür biraz rahatsızım çok yazamadım o yüzden :KK43:
ama kimse de olmayınca kendi kendime yazıyormuş gibi oluyor diye girip bakıp çıkıyorum
bu haftam kesat geçti pek kilo veremedim sanırım ama spora devam :KK66:
cumaya da istanbul yolcusuyum kısmetse bakalım orada nasıl olacak bu spor ve diyet işleri Allah yardımcım olsun :KK17:

Tunaydin kizlar, dun yuruyus yapmadim. Kendime tatil verdim. Bu sabah, ormanda 3 saate yakin yuruyus yaptik. Cok iyi geldi, daha enerjik hissediyorum simdi:) inceldigimi dusunuyorum ama, henuz tartilmadim .Cuma gunu tartilip bildirecegim. Ogleden sonra arkadasla zumba yapacagiz:118:

Merhaba arkadaşlar. Koşu bandıyla zayıflarım ümidiyle aldım ve zayıflamak zorunda hissediyorum aldıktan sonra da :))
Bir buçuk ay sonra bir akrabamın düğünü var ve acil kilo vermem gerek. Yarından itibaren hem rejim hem de koşu bandıyla hızlı bir kilo kaybetme yoluna giricem inşaallah. Sizce günde kaç dakika koşmalıyım???
Bu konuda deneyimli olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Şu an 73 kiloyum ve çooook kilo vermem gerek :KK9:

ben buralardayım canım aslında. Birkaç gündür biraz rahatsızım çok yazamadım o yüzden :KK43:
ama kimse de olmayınca kendi kendime yazıyormuş gibi oluyor diye girip bakıp çıkıyorum
bu haftam kesat geçti pek kilo veremedim sanırım ama spora devam :KK66:
cumaya da istanbul yolcusuyum kısmetse bakalım orada nasıl olacak bu spor ve diyet işleri Allah yardımcım olsun :KK17:

ayy cumaya yolcu musun :KK5: hadi hayırlısı şimdiden, yemeği çok kaçırmazsan geri almazsın diye düşünüyorum , en azındna geç saae yemezsin :KK34:

azimliyim,
boyun kaç veya ne kadar vermen gerek bilmiyorum ama en az 45 dk hızlı tempo yürüyüş her gün, iyi gelir sanırım. hatta 60 dk bile yürürsen tam olur, fazlasının çok eki yapmadığını ama kişiden kişiye değişiğini de söylüyor arkadaşlar :KK66: daha tecrübeli arkadaşlarımız daha iyi bilir...

ayy cumaya yolcu musun :KK5: hadi hayırlısı şimdiden, yemeği çok kaçırmazsan geri almazsın diye düşünüyorum , en azındna geç saae yemezsin :KK34:

azimliyim,
boyun kaç veya ne kadar vermen gerek bilmiyorum ama en az 45 dk hızlı tempo yürüyüş her gün, iyi gelir sanırım. hatta 60 dk bile yürürsen tam olur, fazlasının çok eki yapmadığını ama kişiden kişiye değişiğini de söylüyor arkadaşlar :KK66: daha tecrübeli arkadaşlarımız daha iyi bilir...

sağol canım inşallahh :nazar:
vallaa elimden geldiğince devam edicem, bakalım inşallah geri de almam, biraz da veririm :KK9:

azimliyim,

Sağol canım, inşaallah bir an önce verebilirim, hergün 45- 60 dakika arası tempo tutucam. 1000 kalorilik de bir diyet yaparım diyorum, inşaallah faydası olur. en azından 8- 10 kilo versem süper olacak.

düzenli bildirim yapamadım ama yürüyorum 2 gündür 1 saat kadar açık hava yürüyüşlerini yazabiliyormuyuz acaba arkadaşlar :)

kimse yokmu kızlar bugün tatlıyı çok kaçırdım adeta tatlı krizine girdim gözüm bişey görmedi bir tabak dolusu yedim naparım bilmem artık :))))

kimse yokmu kızlar bugün tatlıyı çok kaçırdım adeta tatlı krizine girdim gözüm bişey görmedi bir tabak dolusu yedim naparım bilmem artık :))))

:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

Hiç olmadı bu yaptığın :KK19::KK19:
Derhal yediğin tatlının kalorisini hesapla ve çık koşu bandında hiç değilse yarısını yak sana cezaa :KK47:

Şaka canım , yarın yediklerine dikkat ederek ve biraz daha fazla spor yaparak telafi edersin çok sıkma canını :KK9:

X