Kosova Göcmenleri Paylasim Alani

hayırlı olsun arkadaşım a.s. çok sevindim ama malesef bu güzel ve tarihi günde orda olamadım a.s ama kısmetse yakında ilk adımımı bağımsız kosovaya atıcam :1hug:

hepinize ,hayırlı olsun inş bundan sonra çekilen acılar biter.neden insanların doğup büyüdükleri yerde yaşamalarını çok görürler inanıyorum ki allah hep haklının yanında sonunda her madde sahibine dönüyo..a.s.

hadı ya bende prızrenlıyım.Allah bi yastikta kocatsin,nasil pz adetlerini uygulatiyorlarmi bu arada TR neresindensin?opuyorum gorusuruz....

teşekkür ederim cnm yok artık bence hiç bi milletin adetleri eskisi gibi uyguladığını zannetmiyorum..ama herşey çok güzel...ama bazen eşimin o meşhur arnavut damarı tutuyo ya deli oluyorum adam beyaz a resmen siyah diyo.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim cnm yok artık bence hiç bi milletin adetleri eskisi gibi uyguladığını zannetmiyorum..ama herşey çok güzel...ama bazen eşimin o meşhur arnavut damarı tutuyo ya deli oluyorum adam beyaz a resmen siyah diyo.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar,

uzun zamandan berı sıteye gırmedım, ınsallah hepınız ıyısınızdır.

Kusum bende kosovalıyım, babam pızrenlı annemde kumanovalı ve ben belcıkada dogdum. Prızrene son gıdısım 2002 yılında ama her sene turkıyeye tatıle gelırız.
ınat konusunda esımde arnavut ve cok ınatcıdır.

Gorusmek uzere

merhaba kızlar,

uzun zamandan berı sıteye gırmedım, ınsallah hepınız ıyısınızdır.

Kusum bende kosovalıyım, babam pızrenlı annemde kumanovalı ve ben belcıkada dogdum. Prızrene son gıdısım 2002 yılında ama her sene turkıyeye tatıle gelırız.
ınat konusunda esımde arnavut ve cok ınatcıdır.

Gorusmek uzere

a.sevet inatçıdırlar ama iyidirler...bnm eşimde memelketini görmeyi çoook isityo bnm kayınpederim orda doğmuş büyümüş kısmetse bizde gidicez..ama zamannın bilemiyorum ....:uhm:öptüm.....

a.sevet inatçıdırlar ama iyidirler...bnm eşimde memelketini görmeyi çoook isityo bnm kayınpederim orda doğmuş büyümüş kısmetse bizde gidicez..ama zamannın bilemiyorum ....:uhm:öptüm.....

merhaba

prızren cok guzel bır yer ınsallah yakında sende gıdersın.

nerdesiniz ya hepiniz nereye gittiniz hadi ama...

selaam kızlaar nasılsınııız nerelerdesiniiz yaww..??baktım hep prizrenden bahsediyosunuz merak ediyosunuz bende dedim ekleyeyim bariii.Bu yıl gitmiştik eşim ve ben hayran kaldııık tabii[img=http://img141.imageshack.us/img141/8025/dsc04365qy1.th.jpg]

paylaşım için teşekkürler Arnavutgüzeli (kuşu altın kafese koymuşlar genede VATANIM demiş) .........

neden buraya kimse uğramıyo arkadaşlar gelin artık harket katalım burayada besa arkadaşım sen geziyosun topikleri ben görüyorum bazen seni burayada uğrasana

SELAAAM KIZLAAR..gene kimse yook:KK43:(nasılsınııız??umarım herşey yolundadııır..BESAA ;rica ederiim aslında bir sürü resmimiz vaar ama hep biz varız o yüzden koymak istemediim:)EVET GURBETE YAŞAYANLAR ONU ÇOK İYİ ANLARLAAR..BEN VATANIMIN ÇÖPÜNÜ BİLE DEĞİŞMEEM HİÇ BİR ÜLKEYLEE..

neden buraya kimse uğramıyo arkadaşlar gelin artık harket katalım burayada besa arkadaşım sen geziyosun topikleri ben görüyorum bazen seni burayada uğrasana

cnm ben hep bakıyorum buraya ama siz yoksunuz ?

cnm ben hep bakıyorum buraya ama siz yoksunuz ?

iyi ozaman şöyle bişeyler yapalım hepimiz arayı çok uzatmıyoruz nerdeyse hergün birkere bile olsa kk ya uğruyoruz ..yani herkes hergün birkere burayada uğrasın topiğimiz hareket kazansın olmazmı canım arkdaşım ..öpüyorum seni...

herkeee selammlaar nasılsınıız bugüün ,keyifler nasıııl??

herkeee selammlaar nasılsınıız bugüün ,keyifler nasıııl??

cnm geç oldu ama ben bugün iyi değilim ..sizler iyisinizdir inş ..ben bayadır giremedim hep bi terslik ama kk ya giremedim yoksa herseferinde muhakkak burayada bakıyorum ...

hayırdıır geçmiş olsuun..ben hemen hemen 24 saat burdayım ama dediğiniz gibi kimse uğramayıncaa bende nadiren bakıyorum..umarım hepiniz iyisinizdiiiir..sevgiler

hayırdıır geçmiş olsuun..ben hemen hemen 24 saat burdayım ama dediğiniz gibi kimse uğramayıncaa bende nadiren bakıyorum..umarım hepiniz iyisinizdiiiir..sevgiler

cnm ya ben bi badana boya işine girdim bu arada çok misafirim oldu düşünsene o halde misafir ağırladım hep dünde öyle ...ama ben her girdiğimde muhakka k bişeyler yazmaya çalışıyorum ..kopmayalım belki bizim bişeyler yazdığımızı görürlerse daha sık uğrarlar ...öptüm seni ..:1hug:

X