Kosova Göcmenleri Paylasim Alani

quelle benim bildiğim BROD var ...............

Son düzenleme:
Besacim hos geldin mesaji için tesekkur ederim. Memnun oldum ne kadar buyuk bir tesadüf. Prizrene hiç gittin mi ? oralarda mu dogdun yoksa turkiyede mi ? Amcam ve halam hala ordalar.

Quelle bende oyle bir isim duymadim ?????

Tarbah, ben 2002 prizrene gittigimde pristineye bir kaç saatligine gezmisitik guzel bir yer.

ben prizrenliyim canım 7 yıllıdır antalyadayım

selam SEVİMEZGİİİ:)iyiiiz sen nasılsııın.belçikadamı oturuyosuuun??

Iyi Aksamar Herkese

Arnavutguzeli, Iyim Tessekkur Ederim, Evet Bende Belcikada Oturuyorum, Burda Dogdum . Sende Antalyada Oturuyormusun. Bu Sene Kismetse Yazin Side Ye Tatile Geliyoruz, Viva Lindita Hotelinde Konaklicaz.

sevimezgi inşallaa kısmetir gelirsiin ama dikkattet çok sıcak oluyooo:))hem keşke antalya merkeze gelseydiiin bencee daha güzel hem gezilicek daha çok yer var sidede güzel ama sınırlı yerleri var okadar yine sen bilirsindee tatil tatildiiir:))evlisin galibaaa çocuk varmı peki??sen aslen kosovalımısın??

MERHABA ARNAVUTGUZELI,

15 yil önce ANTALYAYA gelmistim, çok begenmistim. Geçen senede ALANYAYA gittik, ALANYA kulesini gezdik. Bu sene kardesimle tatile geldigimiz için onlar SIDEyi terçih ettiler ama günü birlik ANTALYAYI tekrar görmeyi çok istiyorum.
4 yasinda EZGI adinda kizim var . Annem kumanovadan babamda prizrenden ama yillar önce TURKIYEYE göç ettiler ve ordan buralara geldiler. Tam 44 yildan beri belçikadalar . 2002 senesinde prizrene gittik, amcam ve halam hala ordalar ve her sene türkiyeye tatile geliriz. Esim BURSALI oda arvnavut. Istanbul, Bursa arasinda tatilimizi geciriyoruz.

Sen neler yapiyorsun ANTALYADA, orda mu dogdun ? Bebegin var mi ? Kosovanin neresindensin ?

Görüsmek üzere, hosçakal.

Mrehaba Kosovada ve prizrenden selamlar:) cok sevindim sizi gordugume:)

MERHABA ARNAVUTGUZELI,

15 yil önce ANTALYAYA gelmistim, çok begenmistim. Geçen senede ALANYAYA gittik, ALANYA kulesini gezdik. Bu sene kardesimle tatile geldigimiz için onlar SIDEyi terçih ettiler ama günü birlik ANTALYAYI tekrar görmeyi çok istiyorum.
4 yasinda EZGI adinda kizim var . Annem kumanovadan babamda prizrenden ama yillar önce TURKIYEYE göç ettiler ve ordan buralara geldiler. Tam 44 yildan beri belçikadalar . 2002 senesinde prizrene gittik, amcam ve halam hala ordalar ve her sene türkiyeye tatile geliriz. Esim BURSALI oda arvnavut. Istanbul, Bursa arasinda tatilimizi geciriyoruz.

Sen neler yapiyorsun ANTALYADA, orda mu dogdun ? Bebegin var mi ? Kosovanin neresindensin ?

Görüsmek üzere, hosçakal.

PHP:
selam sevim ezgi uzun zamandır açmıyordum o yüzden yazdığını daha yeni farkettim:)Ben kosovadan 10 yıll oldu geleli tabi ozaman savaş vardı ama çok şşükür ailemin hiç bir ferdine birşey olmadı sonra burada okumaya başladım liseyi bitirdim..derken eşimle tanıştım evlendim ama o antalyalı aslen giritliler..öyle işte 2 yılldır evliyim bebişim daha yok...KOSOVANIN MİTROVİCA BÖLGESİNDE DOĞDUUM:)böyle iştee benim hikayeem ama yinedee gönlüm oralardaa gurbet çok ağır bişey sülalem orda çünküü ...:çok üzgünüm:kızını allah bağışlasıın darısı benim başıma ailenee dee çok selamlaaar ...görüşmek dileğile:1hug:

selam besa nasılsıın görüşmeyelii:)sıcaklarlaa baş edebiliyomusuun..?hangi semete oturuyosun ?çalışıyomusuun eşindemi arnavut yoksa??ailenden kimse varmı peki burdaa..??kendine iyi bak

selam besa nasılsıın görüşmeyelii:)sıcaklarlaa baş edebiliyomusuun..?hangi semete oturuyosun ?çalışıyomusuun eşindemi arnavut yoksa??ailenden kimse varmı peki burdaa..??kendine iyi bak

slm arnavutgüzeli iyim sıcaklarla bildiğin gibi.....konyaaltı liman tarafında oturuyorum çalışmıyorum ....eşim arnavut değil cnm ....ailemdende bir tek teyzem var e nasılsa gidiyorum kosovaya hasret gideriyorum sen nerde oturuyorsun öptüm ailene selam

Merhaba kizlar nasilsiniz ?

Ben girmeyeli cok iyi haberlerim var. 2 sene uzun bir bekleyisten sonra hamile oldugumu ogrendim. Cok mutluyum ve subat annesi olucam. Simdilik hersey yolunda gidiyor ve insallah 9 ay hep boyle gecer. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba kizlar nasilsiniz ?

Ben girmeyeli cok iyi haberlerim var. 2 sene uzun bir bekleyisten sonra hamile oldugumu ogrendim. Cok mutluyum ve subat annesi olucam. Simdilik hersey yolunda gidiyor ve insallah 9 ay hep boyle gecer. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin.

slm sevimezgi
hayırlı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip ettsin allah olmayanlarada nasip etsin çok güzel bir duygu a.s. kendine iyi bak

selam besa.dediğin gibi sıcaklaarla boğuşuyoruuz aynen ama allahtan bu yıll geçen yılla göre daha serin geçicekmiiş..bende ALTINKUMUN YUKARISINDA SİTELER MAH.var ordayım marketimiz var orayı işletiyoruuz..bendee bu ayın sonundaa nihayeet eşimle kosovaya gidiceez allah nasip edersee..sendee ailene çok selamlaar açıkçası ailem seni çok merak ediyolar bilirsingurbette oluncaa kendi insanını arıyosun:))öyle iştee öpüyorum seniii k.i.b

MERHABA BESACI,

Iyi dileklerin için tesekkur ediyorum, senin çoçugun var mi ? PRIZREN yolculugu var mi bu yaz ?
ALLAH kismet ederse, bu ayin 31 Turkiye yolçulugumuz var. 1 ay kaliçaz. BURSA, ISTANBUL ve SIDE arasinda.

merhabaa sevimezgiii çok sevindiim senin adınaa çok mutlu olduum allah tamamını erdirsiin sağlıklı bi şekildedee kucağınaa nasip etsin size bağışlasın:))2 yıl yazmışsın tedavi mi gördün yoksaa malum herkez şimdi tedavili oluyo geneldee bendee bekliyorum inşallah benimde olur tez zamanda...görüşmek dileğileee

selam besa.dediğin gibi sıcaklaarla boğuşuyoruuz aynen ama allahtan bu yıll geçen yılla göre daha serin geçicekmiiş..bende altinkumun yukarisinda siteler mah.var ordayım marketimiz var orayı işletiyoruuz..bendee bu ayın sonundaa nihayeet eşimle kosovaya gidiceez allah nasip edersee..sendee ailene çok selamlaar açıkçası ailem seni çok merak ediyolar bilirsingurbette oluncaa kendi insanını arıyosun:))öyle iştee öpüyorum seniii k.i.b

gozun aydin arnavut guzeli, bol bol hasret gidersin.

Ne kadar buyuk bir tesaduf ikinizde antalyada oturuyorsunuz, belki bir gun bir bulusma yaparsiniz.

X