Kosova Göcmenleri Paylasim Alani

selam herkeezee:))bende yeni katıldıım daha acemiyiim ama sizleri burda görmekten ayrı bi mutlu olduuum yani kosovalılar heryerdee:))

arnavutum ama arnavutça bilmiyorum:KK43:((öğrenecek kimsede kalmadı offffffff

daha geçen hafta buluşmamız vardı keşke gelseydin yerimseniben

gerçektenmiii::1shok: yaa keşkee bilseydiiim ..neysee bidahaki seferee..ben mitrovicalıyım 10 yıl oldu geleli burda evlendiim tesadüfen göçmenlere girdiim daha acemiyiim bu siteyi kullanmayı bilmiyoruum çünkü hiç vaktim yok kurcalamayaa.ama sizlerinde burda olmasıı beni ayrı mutlu etti kendi insanlarımı görmekten gurur duyduum yanii biz heryerdeyiiz:))bana yazarsan seviniriim mail adresin varsadaa orda konuşuruuuz hem nerde toplandığınızıda yazarsın tamammı besaa:!görüşmek dileğile tungjatjeta:içelim:

gerçektenmiii::1shok: yaa keşkee bilseydiiim ..neysee bidahaki seferee..ben mitrovicalıyım 10 yıl oldu geleli burda evlendiim tesadüfen göçmenlere girdiim daha acemiyiim bu siteyi kullanmayı bilmiyoruum çünkü hiç vaktim yok kurcalamayaa.ama sizlerinde burda olmasıı beni ayrı mutlu etti kendi insanlarımı görmekten gurur duyduum yanii biz heryerdeyiiz:))bana yazarsan seviniriim mail adresin varsadaa orda konuşuruuuz hem nerde toplandığınızıda yazarsın tamammı besaa:!görüşmek dileğile tungjatjeta:içelim:

buluşma haberlerini takip et yerimseniben bende 7 yıl oldu buraya geleli a.s. mirupavshim....

buluşma haberlerini takip et yerimseniben bende 7 yıl oldu buraya geleli a.s. mirupavshim....

besa buluşma haberlerini nerden takip edebiliriim..hem sana nasıl özel mesaj atabilirim msn adresimi yazmama için söylersen seviniriim:)böyle zor oluyoo ailem de merak etiler senii demek yeni olmuş geleliiiia.s e ishalla shihemi se shpejti tung:teytey:

bizimkilerde MİTROVİCA:teytey:bu sırada arnavutça derslere başlasak mıa.s

selam albanian çok memnun olduuum..mitrovicalıysalar soyadları ne kesin tanırım çünkü:)hiç mi bilmiyosun pekii??hem şöyle yapalım sen bana e-mailini ver istersen ordada yazışabiliriiz bana özel mesaj ata bilirsin ok mi?olmazsa sen bana ne öğrenmek istiyosan sor ben öğretiriim yoksa bende unutucam bu gidişlee hem hatırlamış oluruum:)MİRUPAFSHİM GÖRÜŞMEK ÜZERE DEMEK.

Merhaba arkadaslar

Bende kosovaliyim, Babam Prizrenli, Annem Kumanovali. 50 yil once turkiyeye goç ettiler ve ordan Belçikaya geldiler. Prizrene son 2002 tarihine gitmistim, oralari çok guzel, insanlari çok siçak ve çok saygili.

Guzel paylasimlar diliyorum.

Merhaba arkadaslar

Bende kosovaliyim, Babam Prizrenli, Annem Kumanovali. 50 yil once turkiyeye goç ettiler ve ordan Belçikaya geldiler. Prizrene son 2002 tarihine gitmistim, oralari çok guzel, insanlari çok siçak ve çok saygili.

Guzel paylasimlar diliyorum.

hoşgeldin sevimezgi a.s. bende prizrenliyim :sm_cool:

merhaba kizlar benim ablamin esi kosovali gecen sene kosavaya gitmistim prizrene cok guzel bence
ama malesef igrenc bir otelde kalmistim cok aglamistim megerse o otelde savastan kalmaymis
sonra baska otel bulduk cok cana yakin insanlari cok iyiler gelenekleri goreneklerine bayiliyorum
nasil olursa tekrar gitmeyi istiyorum enistemi ailesi kiz kardesleri cok iyiler
Bled veya blad koyu olmasi lazim biliyormusunuz

slm quelle böyle bir köy ismi hiç duymadım ...........

yazilisini mi yanlis yazdim acaba bir ablama sorayim :)

selam tüm kosovalı türkler bende aslen kosovalıyım 50 yıl önce babamlar gelmiş edirne ye yerleşmiş arnavutuz priştineden çok merak ediyorum oraları allah görmeyi nasip eder umarım

slm tarbah inşallah nasip olur gidersin ...........

Besacim hos geldin mesaji için tesekkur ederim. Memnun oldum ne kadar buyuk bir tesadüf. Prizrene hiç gittin mi ? oralarda mu dogdun yoksa turkiyede mi ? Amcam ve halam hala ordalar.

Quelle bende oyle bir isim duymadim ?????

Tarbah, ben 2002 prizrene gittigimde pristineye bir kaç saatligine gezmisitik guzel bir yer.

X