Kosova Göcmenleri Paylasim Alani

Kosova'lı değilim ama,eşimin görevi gereği 7 aydır ordaydım,yeni döndüm.Mitroviça' da yaşadım 7 ay.Priştina'ya çok sık gittim ordayken.Prizren'e gittim 2 kez.Çok sevdim Kosova'yı,ilerleyen zamanlarda tekrar gitme durumumuz var,ve ben çok istiyorum gitmeyi..
Bu başlığı görünce yeni geldiğimden olsa gerek çok sevindim,Kosova çok güzel,Kosova'lılarda öyle..a.s.

aramıza hoşgeldin sessiz fırtına ne güzel gezmişsin a.s.

besa tabi çoğaldı ama sen gelmiyon..seni burda görmekte çok güzel ...öptüm canım seni..
sessizfırtına ne kadar güzel oraları görebilmiş olmak bambaşkadır eminim..topiğimizede hoş geldin bu arada umarım sıksık uğrarsın ..

ben devamlı bakıyorum cnm bende öptüm cnm k.i.b....

selam nasılsınız ...kızlar ..arnavut güzelleri ..keyifler iyidir inş ..

arkadaslar ben geldim ,kimse ugramiyormu bu topige yoksa nerdesiniz sssttt kizlar:1shok:

oy kosava ...ninini bi parça var çok hoşuma gidiyo eşim .bi arnavut sitesinden indirdi ..dilime dolandı ...nasılsınız göçmen kızları ...uğramıyonuz ama olsun ben yinee sorayım dedim ...

maleseeef kimsee olmuyoo buralardaaa...o bahsettiğin şarkıyı kim söylüyo pekiii...???

arnavutgüzeli unuttum kız ama eşime sorarım yazarım şimdi uyuyo sorduğumun ne olduğunu anlasa sorarımda ...anlamazki ...:roflol::roflol:uykudayken dünya ile ilişiği kesiliyo da kaydirigubbakcemile3

oooo ne güzel sırf bana ait bu topikkaydirigubbakcemile3 ..kendi kendime eğleniyom buralarda....gamyoncuiremsu gidiyom geliyom ...
gelen olursa öpüldü ...Şenizişte böyle ..

oooo ne güzel sırf bana ait bu topikkaydirigubbakcemile3 ..kendi kendime eğleniyom buralarda....gamyoncuiremsu gidiyom geliyom ...
gelen olursa öpüldü ...Şenizişte böyle ..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3yerim ben seniii kıyamaaam.valla okadar meşkulüm ki ben..belki bilmiyosundur ama benim bir topiğim var o yüzden çok yoğun.herseferinde giricem cevap yazıcam diyoruum ama unutuyoruum..allahtan e-maillerime geliyoda görüyorum yazılanlarıı..

umarım iyisindiiirr..bende seni öpüyoruum..:1hug:

aaa öylemi yenimi açtın hayırlı olsun ..nerde topiğin ...bende gelcem .oraya ..

bakarım bende ozaman ....canım ...nasılsın ..öpüyorum ..

selam topikcim ...yine bomboşsun ..olsun ben gelriim arada üzülme ..

canım beniiim burdayım tatlıım..nasılsııııın??

arkadaşlar merhaba.ben ARNAVUT KREMİNİ kullananlar varmı??? ve de nereden temin edebilirim,bana yardımcı olabilecek olan varmı?? onu soracaktım.şimdiden sağolun

X