Kosova Göcmenleri Paylasim Alani

kızlar bunlar arnavut düğünlerinden görüntüler inş hoşunuza gider ...

teşekkürler cnm özlemişiz bu oyunları.........................

canım ben bugün bir arnavut tatalısı yaptım adını unuttum sadece süt yumurta şekerden yapılıyo ...

sütlü pitemiii??bayılıırıım bende yaparım sık sık..

cnm ya ben bi badana boya işine girdim bu arada çok misafirim oldu düşünsene o halde misafir ağırladım hep dünde öyle ...ama ben her girdiğimde muhakka k bişeyler yazmaya çalışıyorum ..kopmayalım belki bizim bişeyler yazdığımızı görürlerse daha sık uğrarlar ...öptüm seni ..:1hug:

canıım geçmiş olsuun nasıl başedebildinmi peki??ama biz hamarat kadınlarız haletmişsinidir sen eminim::))tabiki kopmayalım ben herzaman bakıyorum ama dün yoktum o yüzden hiç giremedim yeni gördüm video eklemişsiniz ama ben göemedim açılmıyo çünküü:1no2:..bende seni öpüyorum toprağııım:1hug:

yo değil canım ..7 tane yumurta.1 litre süt,2 su bardağı şeker iyice çırpılcak hiç topak olmuycak şekilde ..sonra 1 saat fırında pişicek bu kadar .adı değişik ..unttum ...eşim istedi yumurta çok yoğun bişekilde belli ediyo kendini ..ne çok sevdim ne de çirkin geldi ...alışmak lazım yiyebilmek için ...

canıım geçmiş olsuun nasıl başedebildinmi peki??ama biz hamarat kadınlarız haletmişsinidir sen eminim::))tabiki kopmayalım ben herzaman bakıyorum ama dün yoktum o yüzden hiç giremedim yeni gördüm video eklemişsiniz ama ben göemedim açılmıyo çünküü:1no2:..bende seni öpüyorum toprağııım:1hug:

ettim canım ettim hemde işte böyle aralardfa buralara bile yetiştim ...o derece....

Merhabalar arkadaslar,bende arnavut kiziyim hepinize sevgilerkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

arkadaslar bu sayfa hareketsiz kalmis canlanmasi lazim, hadi canlar:sm_cool:

hoşgeldiiiin BİİTOOSUM aramızaa..evet malesef biraz cansıız ..napalıım aradabi yazışıyoruuuz..herkez gurbette amaa herkez özlem çekmiyo demekki hemşerilerineee..ben çok sevinmiştiim ilk burayı görüncee ammaa...inşallaah sayende biraz canlanııır.sağlıcakla kaal

kızlar geldim yine *arnavut güzeli iysindir umarım canım ..bitoouşuum hoşgeldin ablacım benim ...öpüyorum kızlar ...

hoşgeldiiin kuusuum..valla sende olmazsaaaan:))iyilik sen nasılsııın ??bizde koşturmacaa iş güç peşindee..buu resimdekii güzel kııız seninmii??sen kosovaya hiç gittinmi pekii??size iyi geceleeer bende öpüyoruum..

arnavutgüzeli güzel arkadaşım evet resimdeki benim kızım ..ben kosovaya hiç gitmedim ..ben arnavutgeliniyim eşim çok istiyo gidelim belki bigün gideriz herşey kısmet ..ama çok isterim görmeyi resimlerine bakıyoruz bzaen eşimle çok güzel yerler...

hoşgeldiiiin BİİTOOSUM aramızaa..evet malesef biraz cansıız ..napalıım aradabi yazışıyoruuuz..herkez gurbette amaa herkez özlem çekmiyo demekki hemşerilerineee..ben çok sevinmiştiim ilk burayı görüncee ammaa...inşallaah sayende biraz canlanııır.sağlıcakla kaal

canim bir yere takildim özür gelemedim birakirmiyim topragimi nasilsiniz canlar iyimisiniz hepinizi öptüm söz gelecem topik canlansin benim babam öz be öz arnavut pirizren dogrumu yazdim bilmiyorum vallakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

bitoooş...gel tabi bak topraklar buluşuyo ..yaşatalım ..bu topiği dimi ama ...

biitoosum hoşgeldin ...Prizrenliler çoğaldı valla...

Kosova'lı değilim ama,eşimin görevi gereği 7 aydır ordaydım,yeni döndüm.Mitroviça' da yaşadım 7 ay.Priştina'ya çok sık gittim ordayken.Prizren'e gittim 2 kez.Çok sevdim Kosova'yı,ilerleyen zamanlarda tekrar gitme durumumuz var,ve ben çok istiyorum gitmeyi..
Bu başlığı görünce yeni geldiğimden olsa gerek çok sevindim,Kosova çok güzel,Kosova'lılarda öyle..a.s.

besa tabi çoğaldı ama sen gelmiyon..seni burda görmekte çok güzel ...öptüm canım seni..
sessizfırtına ne kadar güzel oraları görebilmiş olmak bambaşkadır eminim..topiğimizede hoş geldin bu arada umarım sıksık uğrarsın ..

X