Kosova Göcmenleri Paylasim Alani

Sagol canim darisi basina insallah.
sol tupum tikaliydi ve doktorum laparoskopi ameliyati onermisti. bende bu ameliyata karsi oldugum için haziran ayinda tup bebek merkezinde gorusmem vardi. Doktora gidicem gun hamile oldugumu ogrendim.

kizlar ben oglen yemegine kaçiyorum.
gorusuruz, kendinize iyi bakin.

sevimezgi bende rahim filmi çekindim ve hiç bi sorunum yok sadece rahmimde hafif bi çöküklük varmış oda düşük yaptırtıyo dikkatli olmazsaam başka hiç bir sounum yok denemediğim tedavi kalmadı aşılama da olduuum maleseef belki kafama çok taktığımdandııır(şimdi memlekete gidip gelicez ondan sonra bende tüp bebek merkezine gidiceem inşallah banada sana gibi oluuuur:)inan sen bana çok umut olduuun çünkü bendeee öyle olucağını hissediyoruum ..öpüyoruuummm hepiniziii

Insallah sende benim gibi sansli olursun ve tup bebege gerek kalmaz, olmayinca insan kafaya fazla takiyor. Belki kosavaya gidip iyi gelicektir, haklinda az olsada gelmicektir ve belki bir surpriz olur. Insallah iyi haberlerle donersin.
Kendine iyi bak ve umitini kesme.

evet sevimezgi benimde öyle bir ümit var içimdee sanki orada hamile kalıcakmışım gibii hatta eşim takılıyoo bana eğer orda tutarsaa çok üzülürmüş anasını memleketi yaa diyoo:))))hehehe hem ailemi özledim yaaa onlarlaa vakit geçireceğimdeen fazla kafama takmam..dileklerin için teşekür ederiim sendee kendine iyi baak bebişedee teyzesii öpüyoo onuu çoook:))allaha emanet oluun

slm arnavutgüzeli nasılsın senin heralde özel mesaj bölümün açık değil merak ettim nerelerdesin öptüm ailene selam

selaam besaaa bilmiyoruum kii şu özel mesajıı ben anlamadığım için yapamadıım ben şu an kosovadayıııım nihayeeet iyiiim çok mutluyuuum geliincee tekrar yazarııım ok muu öpüyoruum hepiniziii

a çok sevindim benim içinde gez havasını suyunu özledim valla kosovamın senağlama kalovsh mire :1hug:

merhaba kızlar benim babamda pristineli arnavutlarından rahmetli babam oraları çok anlatırdı çok severdi oraları babası zorla getirmiş buraya ama aklı hep ordaydı televizyonda ne zaman haberlerde oraları görse içlenirdi ayrıca orada konuşulan bütün dilleri hem konuşur hemde yazardı herkes ona mektup yazdırırdı nur içinde yatsın iyiki göçmenim bu yanım çok hoşuma gidiyor çünkü oranın insanlarına çok benziyorum ve bunuda herkes söylüyor arnavut kızları güzel olur derler ehhh ne yapalım allah vergisi göçmenler gerçekten hem güzel hem akıllı hemde marifetli

hoş geldin evran_ ni .....................

kosovalılar nerdesiniz sesiniz çıkmıyor.................

burdayıııızzz besaa:)) nasılsııın sendeemii sıcaktaan uyyamadııın ben bayılıcaam az kaldııı yağmur duasına çıkıcam nedir bu neem yaaa(bideee kosovada kilo aldım yedim pleskavicalları paştetalları pavllakallı somborkaa:)))))öpüyorum seniii

afiyet olsun cnm benim içinde yeseydin :1closedeyes: nasıl geçti tatilin :1hug:

hoşgeldin meritta bir Prizrenli daha aramıza katıldı ne güzel....sevgiler

:teytey:ben burda doğup büyüdüm ama ailem 1970 te bursaya göç etmiş.sıksık kosavaya giderler bende gidicem inşallah en yakın zamanda sheptar gilan...:teytey::teytey::teytey:

SELAM KIZLAR NASILSINIIIZ GÖRÜŞMEYELİ UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR ..sevgiler

hadi kosova güzelleri nerdesiniiizhihoyyyt

selam arkadaşlar ben kosovalı değilim ama eşim kosovalı prizren li arnavut yani bende çerkezim adetlerimiz okadar benziyoki nerdeyse aynı o yüzden arnavut gelini olmak beni o kadar zorlamadı herkeze selam .

selam arkadaşlar ben kosovalı değilim ama eşim kosovalı prizren li arnavut yani bende çerkezim adetlerimiz okadar benziyoki nerdeyse aynı o yüzden arnavut gelini olmak beni o kadar zorlamadı herkeze selam .

aramıza hoşgeldin..........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…