aramıza hoşgeldin..........................
hayırlı olsun arkadaşım a.s. çok sevindim ama malesef bu güzel ve tarihi günde orda olamadım a.s ama kısmetse yakında ilk adımımı bağımsız kosovaya atıcam :1hug:
kosova gelini hosgeldinn aramiza esin kosova nin neresinden acaba???...
hadı ya bende prızrenlıyım.Allah bi yastikta kocatsin,nasil pz adetlerini uygulatiyorlarmi bu arada TR neresindensin?opuyorum gorusuruz....
teşekkür ederim cnm yok artık bence hiç bi milletin adetleri eskisi gibi uyguladığını zannetmiyorum..ama herşey çok güzel...ama bazen eşimin o meşhur arnavut damarı tutuyo ya deli oluyorum adam beyaz a resmen siyah diyo.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar,
uzun zamandan berı sıteye gırmedım, ınsallah hepınız ıyısınızdır.
Kusum bende kosovalıyım, babam pızrenlı annemde kumanovalı ve ben belcıkada dogdum. Prızrene son gıdısım 2002 yılında ama her sene turkıyeye tatıle gelırız.
ınat konusunda esımde arnavut ve cok ınatcıdır.
Gorusmek uzere
a.sevet inatçıdırlar ama iyidirler...bnm eşimde memelketini görmeyi çoook isityo bnm kayınpederim orda doğmuş büyümüş kısmetse bizde gidicez..ama zamannın bilemiyorum ....:uhm:öptüm.....
merhaba
prızren cok guzel bır yer ınsallah yakında sende gıdersın.
neden buraya kimse uğramıyo arkadaşlar gelin artık harket katalım burayada besa arkadaşım sen geziyosun topikleri ben görüyorum bazen seni burayada uğrasana
cnm ben hep bakıyorum buraya ama siz yoksunuz ?
herkeee selammlaar nasılsınıız bugüün ,keyifler nasıııl??
hayırdıır geçmiş olsuun..ben hemen hemen 24 saat burdayım ama dediğiniz gibi kimse uğramayıncaa bende nadiren bakıyorum..umarım hepiniz iyisinizdiiiir..sevgiler