E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
selam herkeezee:))bende yeni katıldıım daha acemiyiim ama sizleri burda görmekten ayrı bi mutlu olduuum yani kosovalılar heryerdee:))
arnavutum ama arnavutça bilmiyorum((öğrenecek kimsede kalmadı offffffff
besa selam bende arnavutum kosovalı:)bende antalyada oturuyoruum..tanışmak isterim:)
daha geçen hafta buluşmamız vardı keşke gelseydin yerimseniben
arnavutum ama arnavutça bilmiyorum((öğrenecek kimsede kalmadı offffffff
gerçektenmiii::1shok: yaa keşkee bilseydiiim ..neysee bidahaki seferee..ben mitrovicalıyım 10 yıl oldu geleli burda evlendiim tesadüfen göçmenlere girdiim daha acemiyiim bu siteyi kullanmayı bilmiyoruum çünkü hiç vaktim yok kurcalamayaa.ama sizlerinde burda olmasıı beni ayrı mutlu etti kendi insanlarımı görmekten gurur duyduum yanii biz heryerdeyiiz:))bana yazarsan seviniriim mail adresin varsadaa orda konuşuruuuz hem nerde toplandığınızıda yazarsın tamammı besaa:!görüşmek dileğile tungjatjeta:içelim:
buluşma haberlerini takip et yerimseniben bende 7 yıl oldu buraya geleli a.s. mirupavshim....
gerçektenmiii::1shok: yaa keşkee bilseydiiim ..neysee bidahaki seferee..ben mitrovicalıyım 10 yıl oldu geleli burda evlendiim tesadüfen göçmenlere girdiim daha acemiyiim bu siteyi kullanmayı bilmiyoruum çünkü hiç vaktim yok kurcalamayaa.ama sizlerinde burda olmasıı beni ayrı mutlu etti kendi insanlarımı görmekten gurur duyduum yanii biz heryerdeyiiz:))bana yazarsan seviniriim mail adresin varsadaa orda konuşuruuuz hem nerde toplandığınızıda yazarsın tamammı besaa:!görüşmek dileğile tungjatjeta:içelim:
Merhaba arkadaslar
Bende kosovaliyim, Babam Prizrenli, Annem Kumanovali. 50 yil once turkiyeye goç ettiler ve ordan Belçikaya geldiler. Prizrene son 2002 tarihine gitmistim, oralari çok guzel, insanlari çok siçak ve çok saygili.
Guzel paylasimlar diliyorum.