Besacim hos geldin mesaji için tesekkur ederim. Memnun oldum ne kadar buyuk bir tesadüf. Prizrene hiç gittin mi ? oralarda mu dogdun yoksa turkiyede mi ? Amcam ve halam hala ordalar.
Quelle bende oyle bir isim duymadim ?????
Tarbah, ben 2002 prizrene gittigimde pristineye bir kaç saatligine gezmisitik guzel bir yer.
Mrehaba Kosovada ve prizrenden selamlar:) cok sevindim sizi gordugume:)
MERHABA ARNAVUTGUZELI,
15 yil önce ANTALYAYA gelmistim, çok begenmistim. Geçen senede ALANYAYA gittik, ALANYA kulesini gezdik. Bu sene kardesimle tatile geldigimiz için onlar SIDEyi terçih ettiler ama günü birlik ANTALYAYI tekrar görmeyi çok istiyorum.
4 yasinda EZGI adinda kizim var . Annem kumanovadan babamda prizrenden ama yillar önce TURKIYEYE göç ettiler ve ordan buralara geldiler. Tam 44 yildan beri belçikadalar . 2002 senesinde prizrene gittik, amcam ve halam hala ordalar ve her sene türkiyeye tatile geliriz. Esim BURSALI oda arvnavut. Istanbul, Bursa arasinda tatilimizi geciriyoruz.
Sen neler yapiyorsun ANTALYADA, orda mu dogdun ? Bebegin var mi ? Kosovanin neresindensin ?
Görüsmek üzere, hosçakal.
selam besa nasılsıın görüşmeyelii:)sıcaklarlaa baş edebiliyomusuun..?hangi semete oturuyosun ?çalışıyomusuun eşindemi arnavut yoksa??ailenden kimse varmı peki burdaa..??kendine iyi bak
Merhaba kizlar nasilsiniz ?
Ben girmeyeli cok iyi haberlerim var. 2 sene uzun bir bekleyisten sonra hamile oldugumu ogrendim. Cok mutluyum ve subat annesi olucam. Simdilik hersey yolunda gidiyor ve insallah 9 ay hep boyle gecer. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin.
selam besa.dediğin gibi sıcaklaarla boğuşuyoruuz aynen ama allahtan bu yıll geçen yılla göre daha serin geçicekmiiş..bende altinkumun yukarisinda siteler mah.var ordayım marketimiz var orayı işletiyoruuz..bendee bu ayın sonundaa nihayeet eşimle kosovaya gidiceez allah nasip edersee..sendee ailene çok selamlaar açıkçası ailem seni çok merak ediyolar bilirsingurbette oluncaa kendi insanını arıyosun:))öyle iştee öpüyorum seniii k.i.b