aynen eşim sorumsuz ve vicdansız bi adam ödeyeceğiz diye söz vermişler eşimde çıkarmış vermiş düğünde en iyisi eşim nasıl olsa parayı alamayacak bosanmak belkide bir ömür böyle gecmez bilmiyorum ...eşiniz kendi etmiş kendi bulmuş, zaten geliriniz az, bir de böyle sağa sola dağıtırsa bugünlerinizi bile mumla ararsınız. ne yapıp edip ailesinden alıp kapatacak borcunu başka çareniz yok, bu soğukta doğalgazsız kalacak değilsiniz. doldurup gönderin babasının üstüne, gitsin ona ağlasın evde aç kaldık diye.
agzins saglik valla S Sargoz esini oyle bir doldur ki altan altan yavas yavas seni enayi yerine koyuyorlar de benim cocugum bugun cok hasta olsa ilac parasi bulabilecek miyizde seni hic dusunmuyorlar gibisinden esin bir kavga etsin onlarla gorsunler gunlerini sen huzursuz olcagina onlar huzursuz olsuneşiniz kendi etmiş kendi bulmuş, zaten geliriniz az, bir de böyle sağa sola dağıtırsa bugünlerinizi bile mumla ararsınız. ne yapıp edip ailesinden alıp kapatacak borcunu başka çareniz yok, bu soğukta doğalgazsız kalacak değilsiniz. doldurup gönderin babasının üstüne, gitsin ona ağlasın evde aç kaldık diye.
kavga etmedi mi sanıyorsun yüzsüzler eşim defalarca konuştu tartıştı ama nafile tık yok arsızlar eşim resmen bunalımda eşim gitmiyor 3 aydır ama onlar geliyorlar haber gönderiyor kv de özledim diye eşim de dik duracagız yıkılmayacagız dedi bana sen sadece elimi bırakma dediagzins saglik valla S Sargoz esini oyle bir doldur ki altan altan yavas yavas seni enayi yerine koyuyorlar de benim cocugum bugun cok hasta olsa ilac parasi bulabilecek miyizde seni hic dusunmuyorlar gibisinden esin bir kavga etsin onlarla gorsunler gunlerini sen huzursuz olcagina onlar huzursuz olsun
ilk mesajımı ve sonra kileri okudunuz mu acaba merak ettim sadeceYa arkadaşım yok diyeceksiniz. Paraniz oldugunu bilirlerse yuzsuz yuzsuz isterler.
sagol kaynımın bunu yapacagı aklımıza gelmezdiCanım etiniz ne budunuz ne bunca borcun altına girdiniz? Hadi düğün dernek harcandı ama telefon alması eşinin kardeşi için büyük hata.
Bence eşin hatalı,telefon almakla başlamış yanlişlar silsilesi,senin küçük çocuğun var ne yer ne içer,nasıl ısınılır kış günü demeden ,neden veriyor? Yok dese kim bilecek cebinizdeki parayı.
Bilemedim ne denir başka,Allah yardımcınız olsun,çok üzüldüm
eşim 1600 tl ye çalışan biri haftalık sistemle çalışıyor.Haftada 400 tl alıyor, ne güzel bu sene ,bu kış taksit ödemeden borcsuz gececek derken önce kaynım sonra görümcem ard arda evlendiler .O sıralar yani kaynımın kız kacırıp evlendiği günlerde borclarımızı ödemek için 700 tl kenara atabilmiştik ama aniden ortaya çıkan düğün alt üst etti mecburen ogluma eşime ve bana düğün için bir parca dahi olsa bişeyler aldık 200 tl yi harcamış olduk , eşim 500 tl yle taksiti kapatır digerinide gelecek ay öderiz demişti ki , kp der eşim den emri vakiyle yeminle geri ödeyeceğimiz diyerek ve bi nevi kandırarak önce 200 tl kuaför parası sonrada damata harclık olsun diye 200 tl de öyle almış .Neyse kp der eşime sadıcın eşiyle haymeanayı sen kuaföre götür oglum ben parasını önceden verdim demiş, eşim bizi kuaföre götürdü megerse 100 tl eksik vermiş elimizdeki paradan da 50 tl harcamış olduk sonuç 0 a 0 elde var sıfır ... 200 tl parayla tam 10 gün idare ettik sigara yeme içme masrafı içnde tabi bu arada çeyrek alamadık ve 100 tl takmak zorunda kaldık ... Eşim sinirden köpürdü ama ben durdurdum Allah var aşkım sabret dedim ama bununla bitmedi hemen 4 hafta geçmeden görümcem de evlendi mecbur yine harcadık ama bu defa eşime sadece 100 tl verdim onu da allem edip kallem edip harcadı kp der denen adam eşim vermek istemeyince kv ve kayınlarım kp der eşimi kötü ilan etmeye olay çıkarmaya kalkmışlar eşimde sorun çıkmasın demiş sabretmiş...(düzeltme eşim kp der ödeyecegim dediği için ve olay çıkmasın diye vermiş parayı kaynımda düğünden sonra ödeyecegim demiş ama ödemedi...
bundan 1 yıl öncesi kaynım eşimin hattı üzerine telefon almıştı ama ödememiş megerse zaten aldıktan 4 5 ay sonra elden çıkarmıştı ... şimdi o borc bize kaldı 3000 tl ... kaynımın düğünde ödemeyi planladıgımız borcu ödeyemedik o da 1000 tl olmuş .. eşim ailesi ve kardeşiyle konuşmuş ama dagdan tastan ses gelmiş onlarda tık yok ...umarım eşim dersini almıştır
Şuanda bu hafta ödenmesi gereken 1400 tl borcumuz ,(3000+1000 tl olan borcların ilk taksiti) ve dogalgaz elektrik ve su faturalarımız var ... dogalgaz 2 petek yakmamıza ragmen 300 tl gelmişyani kısaca 1 hafta içinde tam 1700 tl ödeyecegiz ama eşim sadece 400 tl alacak haftalık olarak
yardım isteyebilecegimiz kimsemiz yok benim ailem 3 çocuk okutuyor ve ev için kredi ödüyorlar zaten ilk 2 3 yıl az da olsa destek oldular yani yüzümüz kalmadı ...
bütün bunları rahatlamak için yazdım yoksa delirecegim ... bu olaylar 2 3 ay için de oldu bu süre zarfında eşimle kavga ettim kafamı dinlemek için annemlere gittim 3 gün ama nafile onun da sucu yok ki
edit :bazı düzeltmeler yaptım son cümlede
KapadimMune abla konumu kaptır mısın pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?