köşeye şıkıştık :(

aynen eşim sorumsuz ve vicdansız bi adam ödeyeceğiz diye söz vermişler eşimde çıkarmış vermiş düğünde en iyisi eşim nasıl olsa parayı alamayacak bosanmak belkide bir ömür böyle gecmez bilmiyorum ...

agzins saglik valla S Sargoz esini oyle bir doldur ki altan altan yavas yavas seni enayi yerine koyuyorlar de benim cocugum bugun cok hasta olsa ilac parasi bulabilecek miyizde seni hic dusunmuyorlar gibisinden esin bir kavga etsin onlarla gorsunler gunlerini sen huzursuz olcagina onlar huzursuz olsun

Ya arkadaşım yok diyeceksiniz. Paraniz oldugunu bilirlerse yuzsuz yuzsuz isterler.

kavga etmedi mi sanıyorsun yüzsüzler eşim defalarca konuştu tartıştı ama nafile tık yok arsızlar eşim resmen bunalımda eşim gitmiyor 3 aydır ama onlar geliyorlar haber gönderiyor kv de özledim diye eşim de dik duracagız yıkılmayacagız dedi bana sen sadece elimi bırakma dedi

Canım etiniz ne budunuz ne bunca borcun altına girdiniz? Hadi düğün dernek harcandı ama telefon alması eşinin kardeşi için büyük hata.
Bence eşin hatalı,telefon almakla başlamış yanlişlar silsilesi,senin küçük çocuğun var ne yer ne içer,nasıl ısınılır kış günü demeden ,neden veriyor? Yok dese kim bilecek cebinizdeki parayı.
Bilemedim ne denir başka,Allah yardımcınız olsun,çok üzüldüm

arkadslar hepinizden özürdilerim konuyu açtıgım için pişman oldum çünkü sadece teselli ye manevi destege ihtiyacım vardı eşimin ne kadar suçlu oldugunun zaten farkındayım en yakınlarıma bile içimi dökemedim ama boguluyor gibi hissettim bugün 2 3 aydır bu durumla mücadele ediyoruz eşimle kaynım da kp der borclarını ödemeyecekler eşim yıkılmış durumda ben de aynı şekilde sadece anlatmak istedim ve anlattıgıma pişman oldum keşke içimde tutsaydım hakkınızı helal edin

sagol kaynımın bunu yapacagı aklımıza gelmezdi

Allah rızkınızı bereketlendirsin.
Durumları yoksa oğulları kız kaçırmasın kızları da kocaya gitmeyiversin yahu.
Ne rahat insanlar var pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…