- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
- Konu Sahibi Martilikiz07
-
Asıl önemli olan koyuluktan sonrası aslında .Yanı pık gordukten aonea aılınmeye baslasa bırlıkte ol ard arda dıyorsun ..canım asla soleyemem bole seyler yaptıgımı bılse korunmaya baslar emın ol
Kadina doktoruna gittim oda diyorki rahat olun stres yapmayin olur, halbuki benim hayatim stres icinde geciyo:)) yurt disinda yasiyorum ve bu ay türkiyeden bi doktor gelcekmis onda randevu yapdim bide ona bi gideyim...Canım gıttın mı doktora
Canım ama kendinde diyorsun takip ediyorum vs diye ister istemez çocuk odaklı oluyor öyle olunca. akışına bırak. Ben alkol sigarayı azalt dedim ama eşimde kullanıyor bende kullanıyordum o dönem sadece sigarayı azaltmıştım . Besleyici şeyler yemeye devam bal muz ceviz badem vsAlkol sıgara hepsı var malesef((sıgarayı hamıle kalınca bırakırım dıe dusundum,esım suan bebek odaklı bırlıkte olmuyo akısına bıraktı ben sadece takıp edıyorum gunlerımı onada alkol sıgara ıcme dıemem malesef cunku o zaman gerılıcekbana dedıkı asla bana gelıp bak cocugumuz olmuyor deme stres yapma bırak kurulmus saat gıvı olamayız dedı olmayınca nolcak dedı ben gızlıden takıp edıyorum ama gunlerımı o gunler yanasmaya calısıyorum ((asla ole doktorada gıtmez ben zaten gıtmıstım 1yıl once sorun yok dedı
COook cok tesekkur ederımmmCanım ama kendinde diyorsun takip ediyorum vs diye ister istemez çocuk odaklı oluyor öyle olunca. akışına bırak. Ben alkol sigarayı azalt dedim ama eşimde kullanıyor bende kullanıyordum o dönem sadece sigarayı azaltmıştım . Besleyici şeyler yemeye devam bal muz ceviz badem vs
Coooook tesekkurlerAsıl önemli olan koyuluktan sonrası aslında .
Kaçırmamak için koyuluk olduğu gün ve sonrası 3 gün ard arda .
Ah ah daha 20 yaşında evlendim 2 sene çocuk için neler yaptım bir bilsen canım yinede çok şükür Rabbim nasip ettiKeşke bizde ceket atılıpta hamile kalanlardan olsaydık bizimkiler gardırop u üstümüze indirdi
Fatoş maşallah sana ben de daha tık yok regl oldum
Ben 20 eşim 25 di evlendiğimizde 2 yıl oldu işte evleneli bende rahim filmi de çok işe yaradı benceYAslarınız kactı canım
Hayır hiç bir sorun yoktu kendiliğinden de oldu ama en büyük engel pskoloji ona inanıyorum çünkü 1 ay işe başladım fazla düşünmedim o ay oldu, yumurta takibi faln hiç bi işe yaramadı bendeCanım sorun varmıydı pekı cok sevındım bı arada
TEBrıkler:)9 ay sonra ama düşük yaptım düşükten 6 ay sonra tekrar hamileyim
Bende hapta kullanmadım canımTam 1 yıl sonra oldu canim benimde dogum kontrol hapı kullanıyordum ben ama
BU AY bunu denıcem canımAsıl önemli olan koyuluktan sonrası aslında .
Kaçırmamak için koyuluk olduğu gün ve sonrası 3 gün ard arda .
Yaa demekkı hersey pskoljk bunu kafadan atmanım bı yolu olmalı ıste benım hayatımda cok streslıHayır hiç bir sorun yoktu kendiliğinden de oldu ama en büyük engel pskoloji ona inanıyorum çünkü 1 ay işe başladım fazla düşünmedim o ay oldu, yumurta takibi faln hiç bi işe yaramadı bende
Umarım en kısa zamanda guzel haberlerı alırsın canım:)İlkine 2.ay hamile kaldım.
İkinciye 9 aydır kalamadım.
Nasip kısmet
İnşallah canım. İsteyen herkese nasip olsun.Umarım en kısa zamanda guzel haberlerı alırsın canım:)
Evet canım düşünmemeye çalış elde değil biliyorum ama, birde nasip kısmet Allah ne zamn ol derse o zamn olacak buna inan :)Yaa demekkı hersey pskoljk bunu kafadan atmanım bı yolu olmalı ıste benım hayatımda cok streslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?