- Konu Sahibi Martilikiz07
-
Bugüne kadar inan hep bir umut vardı içimde dün umudum bitti. Olursa ancak tüp bebekle olur böyle hissediyorum.Belkıde hemwn hamıle kalırsın canım tup bebek olmadan
Ama bılıyormuusn herkes bole dedıgı anda kalıyormusBugüne kadar inan hep bir umut vardı içimde dün umudum bitti. Olursa ancak tüp bebekle olur böyle hissediyorum.
GErı cekılme yontemıyle korunduk 1sene bu ay bıraktık olmadı regl olıcamherkesin değişkenlik gösteriyor tabiki. Nasıl bir korunmadan bahsediyorsun bilmiyorum ama ben ilaç, iğne vs bişey kullanmadım. Eşim korundu yani. İlk deneme de kaldım hemde adetimden hemen sonra.Etrafımda uğraşıp olmayan o kadar çok insan var ki olmaz diye düşünüyordum bende . Cocuk odaklı değildi zaten . Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Olabilir. Ama bizde de böyle olacağına inanmıyorum dün regl olunca tamamen tüm duygularım düşüncelerim değişti bitti.Ama bılıyormuusn herkes bole dedıgı anda kalıyormus
biraz yemenize içmenize özen gösterin . Eşin de sende. bir süre alkol sigaradan uzak durun. Besleyici şeyler tüketinGErı cekılme yontemıyle korunduk 1sene bu ay bıraktık olmadı regl olıcam
Uzulme hıc hersey olacagına varır canımOlabilir. Ama bizde de böyle olacağına inanmıyorum dün regl olunca tamamen tüm duygularım düşüncelerim değişti bitti.
Olur olur sakın kafaya takma . Ben asla olmaz diyerek denemiştim.Canım evet senın konularını okunustum ama en azından hamıle kalıyorsun,benım ılk ayımdı olmadı
Alkol sıgara hepsı var malesefbiraz yemenize içmenize özen gösterin . Eşin de sende. bir süre alkol sigaradan uzak durun. Besleyici şeyler tüketinVe bence 5 6 ay deneyin sonrasında doktora gidin
Canı. Sen ovulasyon testı kullandın mı bu ay ondan sıparıs verdım,bırde bırlıkte olduktan sonra yatın dıyorlar ben hıc yatmadım ole bunları yapmısmıydın?Olur olur sakın kafaya takma . Ben asla olmaz diyerek denemiştim.
Reglden sonra sürekli birlikte olun .
Ben kürtajdan sonra ovulasyon testi kullandım.Canı. Sen ovulasyon testı kullandın mı bu ay ondan sıparıs verdım,bırde bırlıkte olduktan sonra yatın dıyorlar ben hıc yatmadım ole bunları yapmısmıydın?
Yanı pık gordukten aonea aılınmeye baslasa bırlıkte ol ard arda dıyorsun ..canım asla soleyemem bole seyler yaptıgımı bılse korunmaya baslar emın olBen kürtajdan sonra ovulasyon testi kullandım.
İlk gebeliğimde birliktelikten sonra yatmıstım ama 2. Gebeliğimde hiç yatmadım . Direk kalktım.
Ovulasyon testi alman iyimolmus bakarsın yumurtlama gününe ona göre birliktelik yaşarsınız.
Ama yine de reglden sonra 2 günde bir birliktelik yaşraınız . Pik ve sonrası ard arda birlikte olursunuz .
Biz öyle yaptık .
Birde en büyük tavsiye eşine ovulasyon testi yaptıgı ve öenmli günleri asla söyleme. Sanli bebek için değilde onu arzuladığın için yap .
Erkekler maalesef etkileniyor
Evet ole gıbı gorunuyorkızıma bıraktıgım ay hamıle kaldım 11 yaşında
4 sene oldu 2.ye kalamıyorum ,
kısmet bu işler
Hiç korunmadık 2 yıl sonra olduMerhaba arkadaslar bu ay ılk defa korunmasız ılıskıye basladık fakat olmadı ,yumurtlama gunlerını takvımden takıp ettım ama nerde nasıl yanlıs yaptım bılmıyorum,sızler ne kadar sure sonra hamıle kaldınız neler yaptınız?umıt olması acısından destegınıze ıhtıyacım var
Sebep neymıs acaba sızdemı dusunmedıgınız ay oldu yoksa:)Hiç korunmadık 2 yıl sonra oldu
Ya bence ben büyük konuştum başıma geldi ben hep ağlardım eşim istedikçe 2 sene istemiyorum falan diye sonra bende istedim aşılama falan yaptırdık ama olmadı tam 2 yıl dolunca ilk ayda hamile kaldım gerçekten beklemediğim zamandı eşim yanımda bile duramamıştı doğru düzgünSebep neymıs acaba sızdemı dusunmedıgınız ay oldu yoksa:)
Keşke bizde ceket atılıpta hamile kalanlardan olsaydık bizimkiler gardırop u üstümüze indirdiEvet ole gıbı gorunuyor
Fatoş maşallah sana ben de daha tık yok regl oldumHiç korunmadık 2 yıl sonra oldu
YAslarınız kactı canımYa bence ben büyük konuştum başıma geldi ben hep ağlardım eşim istedikçe 2 sene istemiyorum falan diye sonra bende istedim aşılama falan yaptırdık ama olmadı tam 2 yıl dolunca ilk ayda hamile kaldım gerçekten beklemediğim zamandı eşim yanımda bile duramamıştı doğru düzgün
Hahahahaha:)))Keşke bizde ceket atılıpta hamile kalanlardan olsaydık bizimkiler gardırop u üstümüze indirdi
Fatoş maşallah sana ben de daha tık yok regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?