- 26 Şubat 2019
- 4.643
- 6.766
- 158
- Konu Sahibi Martilikiz07
Bizimde tam bir yıl oldu ama hala bebekten ses seda yok. Bekliyoruz bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk bebegimi 7-8 haftalikken kaybettim.gelismemisti kalp atisini hic duymadik.Aslinda Rabbime biraktim.Belkide ilk hamileligim hayirli deildi.Belki Bebek saglikli deildi.Hep dua ettim.Allah herseyin hayirlisini versin canm.Çok sanslısın canım
Hakkımızda hayırlısı olsın:)Aynen gittim deneyin her ay dedi olmazsa 8 Ay sonra gel dedi
Bende aynı dusunuyorum kuzumYaptrdi cnm esim test bi sorun yok esimde malesef sknt bende ilkte sıkıntı olmadan oldu ama hormonlar cok degisken olduğu için olabiliyormus böyle olacağını bilsek korunmazdm snrm hemn
Esın gıttı mı canım doktora?bıde rahmın gebelıge hazırlanması ney anlamadım3 ay oldu denemem henüz gelen giden yok 4. aydayız şuan. Neredeyse her ay doktora gittim hiçbir problem yok, hep yumurtlamışşsın rahmin gebeliğe hazırlanmış vb. şeyler diyorlar. En az 6 ay deneyeceksinir diyorlar. Valla böyle olacağını bilsem bende son 1 sene korunmazdım, o kadar emindim ki ilk seferde hamile kalacağıma. Sigara içmiyoruz, sağlıklı beslenme, spor hepsi var. Anlamadım gitti valla. Şuan hiç takmıyorum artık nasip olursa olur modundayım ama tabi insan ya bu süreç daha da uzarsa diye telaşlanmadan edemiyor...
Sız gıttınız mı doktoraBizimde tam bir yıl oldu ama hala bebekten ses seda yok. Bekliyoruz bakalım
Amin kuzum cok uzuldum ama vardır bı hayırIlk bebegimi 7-8 haftalikken kaybettim.gelismemisti kalp atisini hic duymadik.Aslinda Rabbime biraktim.Belkide ilk hamileligim hayirli deildi.Belki Bebek saglikli deildi.Hep dua ettim.Allah herseyin hayirlisini versin canm.
Saol canm Rabbim tez zamanda size hayirli saglikli evlat nasip etsinAmin kuzum cok uzuldum ama vardır bı hayır
Gittim. Gebelige engel bir sorun yok simdilik. Kısmet diyip 3 ay daha deneyip sonrasinda asilama dusunuyorum.Sız gıttınız mı doktora
HAKkımızda hayırlısı olsun kuzumGittim. Gebelige engel bir sorun yok simdilik. Kısmet diyip 3 ay daha deneyip sonrasinda asilama dusunuyorum.
Canım sorun varmıydı pekı cok sevındım bı arada16 ay bekletti bizi meleğim çok zor bi süreçti ama çok şükür geldi
NEden olmutor pekı canımBizim 16. Ay oldu hala hiç gebelik oluşmadı tüp bebek yaptıracağız bizim doğal yolla olmayacağı garanti artık
Çok sanslısın canım bende bıraktım ama olmadıKorunmayı bıraktığım ay
Sperm hızı yok eşimde varikosel ameliyatı oldu ama hız artmadı hiç gebelikte oluşmadı aralıkta ameliyat oldu şimdiye kadar hızı düzelmeliydi. Yorulduk beklemekten. Ekim ayı ön görüşme için randevu alacağız kararlaştirdik dün eşimle.NEden olmutor pekı canım
Öyle düşünme ama ben ilk hamile kaldığımda maalesef bebeğimi kaybettimÇok sanslısın canım bende bıraktım ama olmadı
Belkıde hemwn hamıle kalırsın canım tup bebek olmadanSperm hızı yok eşimde varikosel ameliyatı oldu ama hız artmadı hiç gebelikte oluşmadı aralıkta ameliyat oldu şimdiye kadar hızı düzelmeliydi. Yorulduk beklemekten. Ekim ayı ön görüşme için randevu alacağız kararlaştirdik dün eşimle.
Canım evet senın konularını okunustum ama en azından hamıle kalıyorsun,benım ılk ayımdı olmadıÖyle düşünme ama ben ilk hamile kaldığımda maalesef bebeğimi kaybettim
Rabbimden hayırlısını iste .
İnan bazen hamile kalmak yetmiyor .
Yine Allahıma hamd olsun düşükten hemen sonra yine hamile kaldım .