- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi Martilikiz07
-
OZEl olarak ne yaptınız ılk ay olmama sebebı sızce neydı:)2.ayimda hamile kaldım şükür
Ben gıtmıstımde esım gıtmıyor canım suan9 ay surdu canim ama cok sukur nasip oldu. Bence doktora genel kontrol icin ciftler once gitmeli cocuk dusunuyorum genel hormonlarima bakilsin denilince bakiyolar. Sonrasi zaman kaybi oluyo
Daha yeni baslamissiniz bu surece ustune gitmemek lazim canim ters tepiyor sonra. Benim esim benden de once gitmisti ici rahat olsun diye. Herkes bir olmuyo insallsh tez vakitte nasip olur.Ben gıtmıstımde esım gıtmıyor canım suan
Bizde 1 yıllık falan evliyiz işte 3 ay önce kadar korunmayı bıraktık adetime 10 gün vardı o ay olmadı ben bi üzül bi üzül sonraki ay hamile kaldım oda kimyasal gebelik milş dünya başıma yıkıldı o kadar çok istiyorsumki o bebeği sonraki ay da adet oldum olmadı bu ay da İnşallah olur ama ister istemez stresliyimMerhaba arkadaslar bu ay ılk defa korunmasız ılıskıye basladık fakat olmadı ,yumurtlama gunlerını takvımden takıp ettım ama nerde nasıl yanlıs yaptım bılmıyorum,sızler ne kadar sure sonra hamıle kaldınız neler yaptınız?umıt olması acısından destegınıze ıhtıyacım var
Bende cok ıstıyorum canım ınaallah herkesınkı olurBizde 1 yıllık falan evliyiz işte 3 ay önce kadar korunmayı bıraktık adetime 10 gün vardı o ay olmadı ben bi üzül bi üzül sonraki ay hamile kaldım oda kimyasal gebelik milş dünya başıma yıkıldı o kadar çok istiyorsumki o bebeği sonraki ay da adet oldum olmadı bu ay da İnşallah olur ama ister istemez stresliyim
Amın canım ınsallahDaha yeni baslamissiniz bu surece ustune gitmemek lazim canim ters tepiyor sonra. Benim esim benden de once gitmisti ici rahat olsun diye. Herkes bir olmuyo insallsh tez vakitte nasip olur.
İnşAllah canımBende cok ıstıyorum canım ınaallah herkesınkı olur
Bu sürprizler nasıl oluyor hep merak ediyorumİlk kızım 7 ay sonra oldu
2.ci süpriz oldu
Bişe dicem bu soruyu gerçekten soruyomusnzOZEl olarak ne yaptınız ılk ay olmama sebebı sızce neydı:)
Dogru dıyorsunuz ıste bende sacmaladım olmayıncaBişe dicem bu soruyu gerçekten soruyomusnz
Sizin elinizde olan Hiçbirşey yok
Hamile kalmak tamamen nasip
İstersen herşeyi ama herşeyi yap Allah nasip etmedikçe kalamazsın
Yani bunu yanlış yaptım bunu doğru yaptım olmama sebebi şu vs diye bişey yok
Çok düşünme canım daha ilk denemeniz olur inşaAllahDogru dıyorsunuz ıste bende sacmaladım olmayınca
Insallahhh canımÇok düşünme canım daha ilk denemeniz olur inşaAllah ❤
özel olarak bi şey yapmadım kendiliğinden olduOZEl olarak ne yaptınız ılk ay olmama sebebı sızce neydı:)
CANım son sayfama testlerımı attım bakarmısınAsıl önemli olan koyuluktan sonrası aslında .
Kaçırmamak için koyuluk olduğu gün ve sonrası 3 gün ard arda .
Canım testlere göre hamilesin .Kızlar erken gebelık twstı bırı salı gunu dıgerı bugun var mı sızce adet gunum ya bugun ya pazartesı
ILk normal tes yaptım beyaz bı cızgı oldu gıbı olınca erkenı aldım kuzumCanım testlere göre hamilesin .
Birde nırmal gebelik testi denermisin varsa ? Birde çizgiler hemen mi çıktı ?
Var gibi duruyor yaaa maşallaah inşallah sağlıkla sıhhatle devam eder .ILk normal tes yaptım beyaz bı cızgı oldu gıbı olınca erkenı aldım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?