• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KORUNMAYI BIRAKTIKTAN NE KADAR SONRA HAMILE KALDINIZ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yanı pık gordukten aonea aılınmeye baslasa bırlıkte ol ard arda dıyorsun ..canım asla soleyemem bole seyler yaptıgımı bılse korunmaya baslar emın ol
Asıl önemli olan koyuluktan sonrası aslında .
Kaçırmamak için koyuluk olduğu gün ve sonrası 3 gün ard arda .

Alkol sıgara hepsı var malesef :KK43:((sıgarayı hamıle kalınca bırakırım dıe dusundum,esım suan bebek odaklı bırlıkte olmuyo akısına bıraktı ben sadece takıp edıyorum gunlerımı onada alkol sıgara ıcme dıemem malesef cunku o zaman gerılıcekbana dedıkı asla bana gelıp bak cocugumuz olmuyor deme stres yapma bırak kurulmus saat gıvı olamayız dedı olmayınca nolcak dedı ben gızlıden takıp edıyorum ama gunlerımı o gunler yanasmaya calısıyorum :KK43:((asla ole doktorada gıtmez ben zaten gıtmıstım 1yıl once sorun yok dedı
Canım ama kendinde diyorsun takip ediyorum vs diye ister istemez çocuk odaklı oluyor öyle olunca. akışına bırak. Ben alkol sigarayı azalt dedim ama eşimde kullanıyor bende kullanıyordum o dönem sadece sigarayı azaltmıştım . Besleyici şeyler yemeye devam bal muz ceviz badem vs :KK50:

Canım ama kendinde diyorsun takip ediyorum vs diye ister istemez çocuk odaklı oluyor öyle olunca. akışına bırak. Ben alkol sigarayı azalt dedim ama eşimde kullanıyor bende kullanıyordum o dönem sadece sigarayı azaltmıştım . Besleyici şeyler yemeye devam bal muz ceviz badem vs :KK50:
COook cok tesekkur ederımmm

Keşke bizde ceket atılıpta hamile kalanlardan olsaydık bizimkiler gardırop u üstümüze indirdi

Fatoş maşallah sana ben de daha tık yok regl oldum
Ah ah daha 20 yaşında evlendim 2 sene çocuk için neler yaptım bir bilsen canım yinede çok şükür Rabbim nasip etti🥰
Hayırlısı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin hamileler de hayırlısıyla kucağına alır inşAllah evlatlarını❤️

Hayır hiç bir sorun yoktu kendiliğinden de oldu ama en büyük engel pskoloji ona inanıyorum çünkü 1 ay işe başladım fazla düşünmedim o ay oldu, yumurta takibi faln hiç bi işe yaramadı bende
Yaa demekkı hersey pskoljk bunu kafadan atmanım bı yolu olmalı ıste benım hayatımda cok streslı

9 ay surdu canim ama cok sukur nasip oldu. Bence doktora genel kontrol icin ciftler once gitmeli cocuk dusunuyorum genel hormonlarima bakilsin denilince bakiyolar. Sonrasi zaman kaybi oluyo

Back