• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KORUNMAYI BIRAKTIKTAN NE KADAR SONRA HAMILE KALDINIZ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herkesin değişkenlik gösteriyor tabiki. Nasıl bir korunmadan bahsediyorsun bilmiyorum ama ben ilaç, iğne vs bişey kullanmadım. Eşim korundu yani. İlk deneme de kaldım hemde adetimden hemen sonra. :KK51:Etrafımda uğraşıp olmayan o kadar çok insan var ki olmaz diye düşünüyordum bende . Cocuk odaklı değildi zaten . Rabbim isteyen herkese nasip etsin.:KK200:

herkesin değişkenlik gösteriyor tabiki. Nasıl bir korunmadan bahsediyorsun bilmiyorum ama ben ilaç, iğne vs bişey kullanmadım. Eşim korundu yani. İlk deneme de kaldım hemde adetimden hemen sonra. :KK51:Etrafımda uğraşıp olmayan o kadar çok insan var ki olmaz diye düşünüyordum bende . Cocuk odaklı değildi zaten . Rabbim isteyen herkese nasip etsin.:KK200:
GErı cekılme yontemıyle korunduk 1sene bu ay bıraktık olmadı regl olıcam

biraz yemenize içmenize özen gösterin . Eşin de sende. bir süre alkol sigaradan uzak durun. Besleyici şeyler tüketin:dondurma: Ve bence 5 6 ay deneyin sonrasında doktora gidin
Alkol sıgara hepsı var malesef :(((sıgarayı hamıle kalınca bırakırım dıe dusundum,esım suan bebek odaklı bırlıkte olmuyo akısına bıraktı ben sadece takıp edıyorum gunlerımı onada alkol sıgara ıcme dıemem malesef cunku o zaman gerılıcekbana dedıkı asla bana gelıp bak cocugumuz olmuyor deme stres yapma bırak kurulmus saat gıvı olamayız dedı olmayınca nolcak dedı ben gızlıden takıp edıyorum ama gunlerımı o gunler yanasmaya calısıyorum :(((asla ole doktorada gıtmez ben zaten gıtmıstım 1yıl once sorun yok dedı

Olur olur sakın kafaya takma . Ben asla olmaz diyerek denemiştim.
Reglden sonra sürekli birlikte olun .
Canı. Sen ovulasyon testı kullandın mı bu ay ondan sıparıs verdım,bırde bırlıkte olduktan sonra yatın dıyorlar ben hıc yatmadım ole bunları yapmısmıydın?

Canı. Sen ovulasyon testı kullandın mı bu ay ondan sıparıs verdım,bırde bırlıkte olduktan sonra yatın dıyorlar ben hıc yatmadım ole bunları yapmısmıydın?
Ben kürtajdan sonra ovulasyon testi kullandım.
İlk gebeliğimde birliktelikten sonra yatmıstım ama 2. Gebeliğimde hiç yatmadım . Direk kalktım.
Ovulasyon testi alman iyimolmus bakarsın yumurtlama gününe ona göre birliktelik yaşarsınız.
Ama yine de reglden sonra 2 günde bir birliktelik yaşraınız . Pik ve sonrası ard arda birlikte olursunuz .
Biz öyle yaptık .

Birde en büyük tavsiye eşine ovulasyon testi yaptıgı ve öenmli günleri asla söyleme. Sanli bebek için değilde onu arzuladığın için yap .
Erkekler maalesef etkileniyor

Ben kürtajdan sonra ovulasyon testi kullandım.
İlk gebeliğimde birliktelikten sonra yatmıstım ama 2. Gebeliğimde hiç yatmadım . Direk kalktım.
Ovulasyon testi alman iyimolmus bakarsın yumurtlama gününe ona göre birliktelik yaşarsınız.
Ama yine de reglden sonra 2 günde bir birliktelik yaşraınız . Pik ve sonrası ard arda birlikte olursunuz .
Biz öyle yaptık .

Birde en büyük tavsiye eşine ovulasyon testi yaptıgı ve öenmli günleri asla söyleme. Sanli bebek için değilde onu arzuladığın için yap .
Erkekler maalesef etkileniyor
Yanı pık gordukten aonea aılınmeye baslasa bırlıkte ol ard arda dıyorsun ..canım asla soleyemem bole seyler yaptıgımı bılse korunmaya baslar emın ol

• Beğen
Reactions: H E
Merhaba arkadaslar bu ay ılk defa korunmasız ılıskıye basladık fakat olmadı ,yumurtlama gunlerını takvımden takıp ettım ama nerde nasıl yanlıs yaptım bılmıyorum,sızler ne kadar sure sonra hamıle kaldınız neler yaptınız?umıt olması acısından destegınıze ıhtıyacım var
Hiç korunmadık 2 yıl sonra oldu

Sebep neymıs acaba sızdemı dusunmedıgınız ay oldu yoksa:)
Ya bence ben büyük konuştum başıma geldi ben hep ağlardım eşim istedikçe 2 sene istemiyorum falan diye sonra bende istedim aşılama falan yaptırdık ama olmadı tam 2 yıl dolunca ilk ayda hamile kaldım gerçekten beklemediğim zamandı eşim yanımda bile duramamıştı doğru düzgün 🤪

Ya bence ben büyük konuştum başıma geldi ben hep ağlardım eşim istedikçe 2 sene istemiyorum falan diye sonra bende istedim aşılama falan yaptırdık ama olmadı tam 2 yıl dolunca ilk ayda hamile kaldım gerçekten beklemediğim zamandı eşim yanımda bile duramamıştı doğru düzgün 🤪
YAslarınız kactı canım

Back