Ben size şukadar yıl cinsellik yaşadım huuuuu duydun mu mu dedim
Cahillik kanıma işlemiş olsaydı bilimi değil sizin fikirlerinizi savunurdum, hangi akla hizmet bilimin doktorların kabul etmediği bir şeyi doğum kontrol yöntemi olarak savunuyorsunuz? Neye dayanarak?
Zevk suyundan hamile kalmak geri çekilme yönteminin sonucu değildir, o muhteşem tecrübelerinizde dolu dolu yaşadığınız tecrübelerinizle bunu anlayamadınız mı benim yaşımın üç katı süre boyunca ne araştırdınız da bunu öğrenemediniz acaba
Zevk suyu birleşmenin sonunda gelmez, erkek boşaldığında gelen sıvı değildir zevk suyu
Bir erkek ve kadın birleşme yaşamaya başlar ve sonuca ulaşmadan yani erkek boşalmadan hatta boşalmaya yaklaşmadan birleşmeyi sonlandırırlar, yani erkek dışarı boşalmak için geri çekilmiyor, birleşmeye başlıyorlar hop bebek ağlıyor çat kapı çalıyor eyvah deprem oluyor ve birleşme henüz daha başındayken sonlanıyor anlatabiliyor muyum? Ve kadın gebe kalıyor. Ne ile gebe kalmış oluyor geri çekilmeyle mi hayır zevk suyuyla. Ergene anlatır gibi anlatayım da belki anlarsınız son ümit.
Hani sevişmeye başladığında kadınlar ıslanırya daha birleşme bile başlamamıştır ön sevişme sürecinde hah işte tek ıslanan kadınlar değil erkeklerde de aynı şey söz konusu ve gelen sıvıda az da olsa her zaman olmasa da sperm var ve sperm barındırabilen bu sıvı gebe kalmak için yeterli. Bunun neresi kesin değil? Bilim bunu söylüyor, doktorlar bunu söylüyor, mantık bunu söylüyor, tecrübe ile de ispatlanmış, bunun neresi kesin değil sizce? Gerçi bu kadar dayanak varken sizce sinin de hiç önemi kalmıyor
Yalnız ben şunu merak ettim yaşadığım cinsellik boş muşya, ben kocamla cinsellik yaşarken siz de aramızda mıydınız da bunu dile getirebiliyorsunuz. Hayır yani düşündüm kocam sizinle sevişmedi bildiğim kadarıyla e ben de sizinle sevişmedim öyleyse nasıl bir çiftin cinselliğini boş olarak nitelendirebiliyorsunuz? Yaptığınızın edepsizlik olduğunu bir kenara bırakırsak benimle yada kocamla sevişmiş olmanız yada biz sevişirken aramızda olmanız dışında bir seçenek kalmıyor, hangisi?