Korunma yöntemleri

Adetim çok düzenli ne zaman olacağını önceden biliyorum yumurtlama haftasında ilişki olmuyordu geri kalan zamanlarda da geri çekilmeyi kullanıyorduk. Korunma olmadığını biliyorum fakat bizim için gebelik olması asla istemediğimiz bir şey değildi. Olsa da olur kafasındaydık. Yaklaşık 8 10 ay öyle devam ettik. Artık onu da yapmıyorum. Zaten gebelik istiyoruz ne zaman denk gelirse olur

Şunu kesinlikle anlamıyorum.Herkes doğum kontrol ilacı için vay efendim kimyasalmış,vücuduma kimyasal girsin istemiyorum gibi çok komik laflar ediyor.(doğ.kont ilacını destekliyorum demiyorum) Yav hormonun kralı tavuk yiyosun kolisi 10-15 tl ye yumurta alıyosun hormonlu ve tarım ilaçlı domates salatalık biber yiyosun bim ve türevi yerlerden çin malı pirinç bulgur vs alıyosun içinde kimyasalın kralı sucuk salam sosis alıyosun sana gelmeden 13 kere tarım ilacı yiyen elma armut gibi meyve yiyosun marketten leş gibi meyve sularınıda alıp içiyosun.
sonra vay efendim doğum kontrol ilacında hormon var :)))
örnek yazz tablet 0,02 mg etinilestradiol hormonu ve 3 mg drospirenon içeriyor (doğ.kont. ilaçlarıyla hiç bir bağım yok yada yazz markasıyla herkesin yapısı farklıdır en iyi yöntemi herkes kendi bilir )

İnşallah en kısa zamanda olur en güzel dönem o sanırım sıfır stres zaten olsun istiyorsun

Ay bir tane daha benden var. Çok sevindim anlamsızca

Yahu ben sevgiliyken sadece geri çekilme kullandım. Kafaya bakın neredeyse 1,5 sene boyunca nadiren prezervatifi başından sonuna kadar takılı tutardık. Eşim yarısında çıkarır atardı. Yürek yemişiz. Neyse kazaya gelmedik. Şimdi evlendik korkudan hap+prezervatif+geri çekilme+spiral+adamı hadım etme falan uygulayacağım neredeyse

Bende spiral kullanıyorum hiç doğum yapmadım ama sürekli tedirginlik halindeyim kaydımı ettimi yerindemi falan

Sabah sabah bu ne gerginlik direkt olarak benim mesajima satasmissiniz,gereksiz geldi.Birincisi herkesin kendi tercihi, ikincisi gebelik riskini goze alip dogum kontrol hapi kullanmyacak kadar kendini dusunen kisi saydiginiz ufak seylerin fazlasini yapiyordur zaten.
Ne ilacli urunler yiyorum ne inorganik besin tuketiyorum.Durumum buna musait, allah olmayanlara da versin. Bu arada tukettigim urunler hakkinda bilgim var yuksek lisans yapmis tarım muhendisiyim halihazirda ankara universitesinde doktora egitimim devam ediyor siz suni gıdalar tuketmeyin diye calisiyoruz,buyrun gelin tarim dusundugunuz kadar kotu yollardan gecmiyor konusalim.
Ki saglikli yasam suni yemli tavuk yememeyle olmuyor. Stres,uzuntu tum asagi ceken psikolojik etmenlerden de uzak kalmak lazim.Soyledikleriniz nereye kime gidiyor dusunmeden konusuyorsunuz sanal ortam diye, gerek yok bunlara.

Bende sevgiliyken aynı şekilde ilişkiye girmiştim şimdi daha çok tırsıyorum hamilelikten
Yumurtlama günlerinizde ilişkiye girmemeye özen gösteriyor muydunuz o zamanlar da

Bende sevgiliyken aynı şekilde ilişkiye girmiştim şimdi daha çok tırsıyorum hamilelikten
Yumurtlama günlerinizde ilişkiye girmemeye özen gösteriyor muydunuz o zamanlar da
Yani aslında mantığu oydu başta. Takvim yöntemi uygulayıp geri çekilmek. Fakat bir müddet sonra o da unutuldu. Hatta bir defasında çok uzun süre ayrı kaldık, ardından tatile çıktığımız ilk gün tam 8 kez birlikte olduk(ilk ve son bu sayı). Tam en doğurgan günde geri çekilmeyle 8 kez. Allahtan bir şey olmadı. Belki de bir sağlık sorunumuz vardır çocuğumu olmuyordur diye bile düşündüm yani o kadar riskliydi.

Uzun süreli hap kullanmayı istemediğim için 2-3ay kullandım ve hapı bıraktım zaten kilo yaptı bana.
Eşim prezervatif kullanıyor.
Yumurtlama günlerimi takip ediyorum.
Tehlike olmayan günlerde prezervatifsiz devam ediyoruz

Prezervatifsiz alışınca prezervatifli hiç keyif vermiyor ama. Değişik bir görecelilik söz konusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…