Korunma yöntemleri

Şimdi nasıl korunuyorsunuz ? Birde halkayı kendimiz mı yerleştiriyoruz ilk kez duydum ve şaşırdım
nuvaring diye araştır çıkacak karşına. Serum hortumu kalınlığında esnek plastikten bir halka, kendin takıyorsun. Unutma riski olmaması güzel. Biz prezervatif kullanıyoruz artık.
Hap yüzünden hamile kalamamak diye bir şey yok, hamile kalamama varsa mutlaka kadında önceden bilinmeyen bir problem vardır. Kalınamasa ben kalamazdım. Düğünden 3 ay önce hapa başladım ve hamile kalmayı planladığım zamandan 3 ay önce bıraktım, bedenim temizlensin istediğim için sorunsuz bir şekilde 2 çocuk sahibi oldum.

Geri çekilme yerine iki kat kondom daha iyi bir secenek olabilir mi?
o nasıl bir çılgınlık ya zırh giyin oldu olacakmilyonlarca insan bu yollarla korunuyor, çok ateşli zamanlarımızda bile hiç prezervatif hasarıyla karşılaşmadık, korkmamalısınız bu kadar

Ben korkmuyorum cevapladığım korkuyor. Geri cekilmek yerine 2 kat kondom daha mantıklı geldi bana. Gerci prezervatifin korumasi yeterli bence.

Daha önce hiç prezervatif gördünüz mü çok merak ettim
Yok gormedim Allah Allah. Üst-üste takilabilecek bir şey. Ben takilmali buna cok ihtiyaç var demedim. Konuyla ilgili yazan arkadas kondom yirtilir diye geri çekilme yaptıriyormus bir de. Adam geri çekilmesin diye bunu onerdim. Prezervatif gormus olmayi, erkek pipisi gormus olmayi ayricalik sanmaniz cok komik.

İroni yapmıştım zaten keşke bu kadar ciddiye almasaydınız

Ben daha korunmadim ama ihtiyaç duysam prezervatif kullanırdım hormon almak istemezdim herhalde bilmiyorum ki

Ben de 36 yasindayim iyi bir korunma yöntemi ariyorum da.. 35 yasindan sonra tavsiye edilen korunma yöntemleri neler peki? Ben de doktora gidemeyecegim yakin zamanda.

Ben de 36 yasindayim iyi bir korunma yöntemi ariyorum da.. 35 yasindan sonra tavsiye edilen korunma yöntemleri neler peki? Ben de doktora gidemeyecegim yakin zamanda.
Ablam son çocuğundan sonra 10 sene spiral taktirmisti 25 yarından 35 yaşına kadar sonra ömrü o kadarmış kanama falan yapınca doktara gitmişti doktorda yenisini takalim 1 ay ilaçla korun diye çıkartmıştı o ay hamile kaldı

Ilaç sanırım belli bi yaştan sonra korumuyormus veya nasibinde varmış ikiz kızları vardı ardından bi erkek oğlu oldu şimdi de maşallah 1 erkek daha oldu

Spiral ya da prezervatif maalesef, spirali daha önce tecrübe ettim bana pek memnuniyet vermedi o yüzden prezervatif kullanıyoruz, benim sigara kullanıyor olmam da hormonal yöntemler açısından sıkıntı, tüpler de bağlanabilşr aslında ama ben onu istemiyorum

Yırtılır diye korkmuyorum. Yırtılmasa da bir miktar geçirgenliği var ki insanlar her şeye rağmen hamile kalıyor. Yırtılsa farkedip ertesi günü hapı kullanırım zaten o sorun değil. Ben ihtimalleri düşürmek istiyorum sadece.

Neredeyse 1 yıldır hap kullanıyorum bir bende olmadı sanırım bu aksine her zaman istekliyim ve kilomda hep aynı.
Haptan hapa ve bünyeye göre değişiyor. Ben myralon diye bir hapla başlamıştım, her şey çok olumluydu, o hap bulunamaz olunca başka bir markaya geçtim ve o isteksizlik yaptı. İki hap da kesinlikle kilomu etkilemedi.

3 aylık yada 1 aylık iğneler var sağlık ocaklarına danışabilirsiniz.3 aylık olanı arkadaşım kullanıyor bir şikayeti olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…