- 4 Şubat 2019
- 3.852
- 8.597
-
- Konu Sahibi Papatyaa_35
Dalga mı geçiyorsunuz?Geri çekilme yerine iki kat kondom daha iyi bir secenek olabilir mi?
nuvaring diye araştır çıkacak karşına. Serum hortumu kalınlığında esnek plastikten bir halka, kendin takıyorsun. Unutma riski olmaması güzel. Biz prezervatif kullanıyoruz artık.Şimdi nasıl korunuyorsunuz ? Birde halkayı kendimiz mı yerleştiriyoruz ilk kez duydum ve şaşırdım
o nasıl bir çılgınlık ya zırh giyin oldu olacakGeri çekilme yerine iki kat kondom daha iyi bir secenek olabilir mi?
Hayir yemin ederim bir fikirdi sadece. Hani kondom yırtılır diye korkuyorsunuz ya, iki kat olsa birinden biri saglam olur. Esiniz de geri cekilme telaşi yasamaz sizin de zevkiniz yarim kalmaz diye düşündüm.Dalga mı geçiyorsunuz?
Ben korkmuyorum cevapladığım korkuyor. Geri cekilmek yerine 2 kat kondom daha mantıklı geldi bana. Gerci prezervatifin korumasi yeterli bence.nuvaring diye araştır çıkacak karşına. Serum hortumu kalınlığında esnek plastikten bir halka, kendin takıyorsun. Unutma riski olmaması güzel. Biz prezervatif kullanıyoruz artık.
Hap yüzünden hamile kalamamak diye bir şey yok, hamile kalamama varsa mutlaka kadında önceden bilinmeyen bir problem vardır. Kalınamasa ben kalamazdım. Düğünden 3 ay önce hapa başladım ve hamile kalmayı planladığım zamandan 3 ay önce bıraktım, bedenim temizlensin istediğim için sorunsuz bir şekilde 2 çocuk sahibi oldum.
o nasıl bir çılgınlık ya zırh giyin oldu olacakmilyonlarca insan bu yollarla korunuyor, çok ateşli zamanlarımızda bile hiç prezervatif hasarıyla karşılaşmadık, korkmamalısınız bu kadar
Daha önce hiç prezervatif gördünüz mü çok merak ettimBen korkmuyorum cevapladığım korkuyor. Geri cekilmek yerine 2 kat kondom daha mantıklı geldi bana. Gerci prezervatifin korumasi yeterli bence.
Yok gormedim Allah Allah. Üst-üste takilabilecek bir şey. Ben takilmali buna cok ihtiyaç var demedim. Konuyla ilgili yazan arkadas kondom yirtilir diye geri çekilme yaptıriyormus bir de. Adam geri çekilmesin diye bunu onerdim. Prezervatif gormus olmayi, erkek pipisi gormus olmayi ayricalik sanmaniz cok komik.Daha önce hiç prezervatif gördünüz mü çok merak ettim
İroni yapmıştım zaten keşke bu kadar ciddiye almasaydınızYok gormedim Allah Allah. Üst-üste takilabilecek bir şey. Ben takilmali buna cok ihtiyaç var demedim. Konuyla ilgili yazan arkadas kondom yirtilir diye geri çekilme yaptıriyormus bir de. Adam geri çekilmesin diye bunu onerdim. Prezervatif gormus olmayi, erkek pipisi gormus olmayi ayricalik sanmaniz cok komik.
Itici buldugum tavirlari ironi olarak algılayamiyorum. Ayrica ironi boyle bir sey de degil. Neyse.İroni yapmıştım zaten keşke bu kadar ciddiye almasaydınız
Bende horman almayı çok istemiyorum ama prezervatif de sevmiyorum işte idare ediyoruzBen daha korunmadim ama ihtiyaç duysam prezervatif kullanırdım hormon almak istemezdim herhalde bilmiyorum ki
Şu an çocuğa hiç hazır değilim. Birde borca girdik 2 3 sene düşünmediğimiz için.Hamilelikten neden bu kadar korkuyorsunuz ozel degilse? Kucuk bebeginiz mi var?
Ben de 36 yasindayim iyi bir korunma yöntemi ariyorum da.. 35 yasindan sonra tavsiye edilen korunma yöntemleri neler peki? Ben de doktora gidemeyecegim yakin zamanda.Ben şu an 37 yaşındayım 35yaşından sonra hormonal yöntemlerle korunma önerilmiyor, görevi eşime devrettim. Ben miranova isimli hapı kullandım ama en çok tavsiye edilen yasmin, kullananlar da gayet memnun, hapın yan etkisi ile karşılaşırsanız gelecek ay başka bir markanınkiyle devam edebilirsiniz. Aslında ben size halka öneririm, eczaneler siparişle getiriyor takıyorsunuz 21 gün unutuyorsunuz, çıkarıyorsunuz 7gün sonra yenisini takıyorsunuz o 7 günde adet görüyorsunuz, kilo aldırma gibi yan etkileri de yok, yalnızca birliktelik sırasında eşiniz varlığını hisseder ama canını yakmaz. Haplar konusunda domtor tavsiyesi almanızı önerirdim ama onlar genellikle herkese aynı hapı tavsiye ediyor
Ablam son çocuğundan sonra 10 sene spiral taktirmisti 25 yarından 35 yaşına kadar sonra ömrü o kadarmış kanama falan yapınca doktara gitmişti doktorda yenisini takalim 1 ay ilaçla korun diye çıkartmıştı o ay hamile kaldıBen de 36 yasindayim iyi bir korunma yöntemi ariyorum da.. 35 yasindan sonra tavsiye edilen korunma yöntemleri neler peki? Ben de doktora gidemeyecegim yakin zamanda.
Ilaç sanırım belli bi yaştan sonra korumuyormus veya nasibinde varmış ikiz kızları vardı ardından bi erkek oğlu oldu şimdi de maşallah 1 erkek daha olduAblam son çocuğundan sonra 10 sene spiral taktirmisti 25 yarından 35 yaşına kadar sonra ömrü o kadarmış kanama falan yapınca doktara gitmişti doktorda yenisini takalim 1 ay ilaçla korun diye çıkartmıştı o ay hamile kaldı
Spiral ya da prezervatif maalesef, spirali daha önce tecrübe ettim bana pek memnuniyet vermedi o yüzden prezervatif kullanıyoruz, benim sigara kullanıyor olmam da hormonal yöntemler açısından sıkıntı, tüpler de bağlanabilşr aslında ama ben onu istemiyorumBen de 36 yasindayim iyi bir korunma yöntemi ariyorum da.. 35 yasindan sonra tavsiye edilen korunma yöntemleri neler peki? Ben de doktora gidemeyecegim yakin zamanda.
Yırtılır diye korkmuyorum. Yırtılmasa da bir miktar geçirgenliği var ki insanlar her şeye rağmen hamile kalıyor. Yırtılsa farkedip ertesi günü hapı kullanırım zaten o sorun değil. Ben ihtimalleri düşürmek istiyorum sadece.Yok gormedim Allah Allah. Üst-üste takilabilecek bir şey. Ben takilmali buna cok ihtiyaç var demedim. Konuyla ilgili yazan arkadas kondom yirtilir diye geri çekilme yaptıriyormus bir de. Adam geri çekilmesin diye bunu onerdim. Prezervatif gormus olmayi, erkek pipisi gormus olmayi ayricalik sanmaniz cok komik.
Neredeyse 1 yıldır hap kullanıyorum bir bende olmadı sanırım bu aksine her zaman istekliyim ve kilomda hep aynı.Hap hiç önermiyorum isteksizlik ve +9 kilo yaptı
Haptan hapa ve bünyeye göre değişiyor. Ben myralon diye bir hapla başlamıştım, her şey çok olumluydu, o hap bulunamaz olunca başka bir markaya geçtim ve o isteksizlik yaptı. İki hap da kesinlikle kilomu etkilemedi.Neredeyse 1 yıldır hap kullanıyorum bir bende olmadı sanırım bu aksine her zaman istekliyim ve kilomda hep aynı.