-
- Konu Sahibi Papatyaa_35
Valla ben alışamadım ama mecburum 3. Çocuk beni çok korkutuyor. Yanma yapıyor ilişkiden sonra. Ama mecburPrezervatife alışabildiniz mi ?
Yanma varsa lateks alerjiniz olabilir zor bir durım allah lolaylık versinValla ben alışamadım ama mecburum 3. Çocuk beni çok korkutuyor. Yanma yapıyor ilişkiden sonra. Ama mecbur
Amin fitil kullanıyorum sürekli doktora gidiyorum. İlaç kullanmam yasak spiral taktım enfeksiyon yaptı diğer yöntemlerde güvenli değil en iyisi Pezervatif.yapıcak bişey yokYanma varsa lateks alerjiniz olabilir zor bir durım allah lolaylık versin
Ama iliskinin sonunda takiyorsa bunun geri cekilmeden bir farki yok ki.Alışılıyor ya, bwnim eşim son anda takmayı tercih ediyor, baştan çok sinir oluyordum ara vermek gerektiği için ama şimdi çok sorun olmuyor. Kullanılan tür önemli hangisi hoşunuza gidecek, anladığım kadarıyla tırtıklı çoğunluğun favorisi ki biz de onu tercih ediyoruz, gerçek ten hissi gibi olmasa da en azından bir dokusu var, iki taraf da o dokuyu hissediyor
2 yıldır böyle korunuyoruz bir sorun yaşamadık, hatta 12 yılın toplam 4 yılında bu şekilde korundukAma iliskinin sonunda takiyorsa bunun geri cekilmeden bir farki yok ki.
Zevk suyunda da sperm var. Bu sekilde korunmus olmuyorsunuz.
Birde tırtıklı deneyelim o zamanAlışılıyor ya, bwnim eşim son anda takmayı tercih ediyor, baştan çok sinir oluyordum ara vermek gerektiği için ama şimdi çok sorun olmuyor. Kullanılan tür önemli hangisi hoşunuza gidecek, anladığım kadarıyla tırtıklı çoğunluğun favorisi ki biz de onu tercih ediyoruz, gerçek ten hissi gibi olmasa da en azından bir dokusu var, iki taraf da o dokuyu hissediyor
Birde tırtıklı deneyelim o zaman
Sorun yasamamis olabilirsiniz ama bu dogru kullanim oldugu anlamina gelmiyor.2 yıldır böyle korunuyoruz bir sorun yaşamadık, hatta 12 yılın toplam 4 yılında bu şekilde korunduk
Doğum kontrol hapı avantajı; zevki erkek açısından etkilememesi, kadın açısından ise belli süre sonra libido azaltıyor diye duydum( ben kulanmadim hiç kulanmayida dusunmuyorum, sağlıklıda bulmuyorum.)Merhaba bayanlar. Yeni evli sayılırız ve uzun süre bebek istemiyoruz. Doğum kontrol hapı, iğne vs gibi yöntemleri kullananlar var mı acaba veya başka önerisi olanlar. Doğum yapmadığım için en uygun hangi yöntem önerirsiniz
Teşekkür ederimDoğum kontrol hapı avantajı; zevki erkek açısından etkilememesi, kadın açısından ise belli süre sonra libido azaltıyor diye duydum( ben kulanmadim hiç kulanmayida dusunmuyorum, sağlıklıda bulmuyorum.)
Spiral ; herkesin vuduna uyumlu gelmiyor kimisi yaralıyor kanama vs kimiside gebe kalabiluyir farketmeyor bile oda riskli yani ,
Prezervatif bence en mantikli ve en temizi bence zevki erkek için azaltıyor aynı şekil biz de hissi azaltiyor ama patlaması vs hariç hiçbir yan etkisi veya zararı yok , ekonomik yönden de bim a 101 şok tan alin biz denedik çok ta kaliteli , patlama olayında şehir efsanesi bence ayda 2 paket rahatlıkta bitiyiruz daha patlayani görmedim uygun ölçüde alırsa eşini sorun olmaz detaylıca yazdım isszilik
Uzun süre istemiyorsan yapacak bişi yok zevkinden az bişi mahrum kalacaksın ki emin ol belli süre sonra alışıyorsunTeşekkür ederimyaa oraların prezervatifine güvenememiştim açıkcası şaşırdım aslında prev bende sevmiyorum pek de zevk almıyorum ama şimdilik kullanıyoruz uzum sürede istemiyorum bebiş ama hayırlısı bakalım.
Bence en iyi korunma yöntemi prezervatif diğer yöntemlere göre daha iyi bana göre,yan etkiside yok bi sıkıntı yaşamıyoruz hiç biz okey kabartmalı prezervatif kullanıyoruz zevki de resmen 2ye katlıyo bi taşla iki kuş :)Merhaba bayanlar. Yeni evli sayılırız ve uzun süre bebek istemiyoruz. Doğum kontrol hapı, iğne vs gibi yöntemleri kullananlar var mı acaba veya başka önerisi olanlar. Doğum yapmadığım için en uygun hangi yöntem önerirsiniz
Prezervatif kazası yaşayan da çok insan var yaa hiç bir yöntem %100 değil artık bunalıma gircemBence en iyi korunma yöntemi prezervatif diğer yöntemlere göre daha iyi bana göre,yan etkiside yok bi sıkıntı yaşamıyoruz hiç biz okey kabartmalı prezervatif kullanıyoruz zevki de resmen 2ye katlıyo bi taşla iki kuş :)
kaliteli prezervatifte öyle bi risk az yani diğer korunma yöntemlerindeki risk kadardır mesela spiral taktırıyosun onda da kayma riski var haplar aynı şekilde %100 değil biz evlendiğimizde ben okey prezervatif kullanıyoruz hem orgazmı kolaylaştıran çeşitleri var hem de güvenli bana görePrezervatif kazası yaşayan da çok insan var yaa hiç bir yöntem %100 değil artık bunalıma gircem
Zevk veren hangi çeşidi var pkaliteli prezervatifte öyle bi risk az yani diğer korunma yöntemlerindeki risk kadardır mesela spiral taktırıyosun onda da kayma riski var haplar aynı şekilde %100 değil biz evlendiğimizde ben okey prezervatif kullanıyoruz hem orgazmı kolaylaştıran çeşitleri var hem de güvenli bana göre
Nirvanayı seviyorum ben mesela kabartmaları diğerlerine göre biraz daha fazla ve kayganlaştırıcı etkisi var ilişkide bana da çok keyif veriyo onu kullandığımız zamanZevk veren hangi çeşidi var p
Ay ben şu nirvanayı deneyeyim yahu. Herkes bi methediyorNirvanayı seviyorum ben mesela kabartmaları diğerlerine göre biraz daha fazla ve kayganlaştırıcı etkisi var ilişkide bana da çok keyif veriyo onu kullandığımız zaman
Teşekkür ederimm bi kaç kere daha gördüm alıcam bende artık inşallah dediğiniz gibi olur orgazm konusu cidden aşılması gereken bi problem ilişkilerdeNirvanayı seviyorum ben mesela kabartmaları diğerlerine göre biraz daha fazla ve kayganlaştırıcı etkisi var ilişkide bana da çok keyif veriyo onu kullandığımız zaman
İğne berbt bişe çok fazla adet düzensizliği tüylenme isteksizlik vs yapıyor nefret etmistimHapi 1 gun icmeyi unutsan o ay gecersiz oluyor.
Spiralim kayma riski var. Burada spiralle hamile kalan cok kadin var.
Kondom kullanmayi düşünüyor mu esiniz bilmiyorum. Biraz zevki kısıtlıyor. Ama bu da erken bosalmayi engelliyor tabii.
Geri cekilme korunma yontemi degildir.
Vücut icine bacaktan bir sey takiyorlar adini bilmiyorum onu arkadaslardan yaptiran varsa yazar.
Iğne hakkinda bir bilgim yok ama galiba korunacak olsam bu yolu seçerdım.