Korunma yöntemleri

Kondomun geçirgenliği yok. butun dunya aids mucadelesinde komdom kullanımını niye bu kadar onemsesin geçirgenlik olsa? Kondomla hamile kalanlar yırtıldığı icin hamile kaliyor. Ya da tepki cekmemek icin korunurken oldu diyorlar.

Ben hap kullanmayi sevmiyorum. Kimyasal olan herseyi olabildigince uzak tutuyorum kendimden. Hormonlarimin dengesini ilac gibi kimyasal bi turevle bozmak istemedigim icinde hic kullanmadim.
Bu arada hap kesinlikle etkili bunu da biliyorum ama bazı bunyeler hapların etkisini vucuttan atamiyor bu yuzden uzak duruyorum.
Esimde ve bende sorun yok bunu da biliyoruz.Geri cekilme+bitkisel bi yontem bunu uyguluyorum. :) ikiside yuzde yuz korunma yontemi DEĞIL kesinlikle ama gozlemledigim kadariyla ise yariyor benim bunyede.
Eger bi gun aslaa cocuk istemiyorum diye bi karar alirsam doktorlara danisip arastirip uremeyi engelleyecek en etkili yontem neyse onu tercih ederim.

Aklınızda bulunsun benim arkadaşımda ben evlenmeden önce diyordu hapı bıraksan bile hamile kalamıyorsun uzun bi süre diye bende ona kandım sonuç 7 yaşında oğlum var (iyikide olmuş orası ayrı)
nişanlıyım şuan o dönemler gelirse destek almak için doktora giderim mutlaka teşekkür ederim

Bitkisel yöntem olarak ne uyguluyorsunuz :)

Niye yönlendirme olsun herkes okusun yapıp yapmamak kişinin tercihiyazanlara cevap verdim

Niye yönlendirme olsun herkes okusun yapıp yapmamak kişinin tercihi
Saglik bu sonucta korunma yontemi bence fazlasiyla onemli muhendisim ben dr degilim, doktora danismadan kullanacak insan epey olur bunyesinde farkli etki gosteren olur vebal almak istemem ozelden yazanlara cevap verdim o yuzdenn iyi aksamlar.

Saglik bu sonucta korunma yontemi bence fazlasiyla onemli muhendisim ben dr degilim, doktora danismadan kullanacak insan epey olur bunyesinde farkli etki gosteren olur vebal almak istemem ozelden yazanlara cevap verdim o yuzdenn iyi aksamlar.
Sizin kullandığınız bir şeyi açıklamanız vebal doğurmaz sonuçta herkesin aklı fikri var uygun gören dener sonucu onu bağlar size kabahat bulma hakkı yok diye düşünüyorum

Şeye yanıyorum.. evli değilim. Erkeklerin sok fişi bitir işi olarak relax olmaları biz kadınların bunca acı, ağrı, stres hamilelik korkusu korunma yöntemleri koyuyor ya.

Binbir çeşit korunma yöntemi var elbet. Bünyeden bünyeye değişiyor faydalar zararlar. İlaç, hap, iğne kullanmadım hic. Prezervatif+geri çekilme tercihim oldu. (Geri çekilme) korunma yöntemi değil ama işte... ama

Aynen bütün hormonlarımızla oynuyoruz mecburen yada terslik olduğunda yine stresini kadınlar çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…