- 13 Eylül 2014
- 1.139
- 1.726
-
- Konu Sahibi Papatyaa_35
Hapi 1 gun icmeyi unutsan o ay gecersiz oluyor.Merhaba bayanlar. Yeni evli sayılırız ve uzun süre bebek istemiyoruz. Doğum kontrol hapı, iğne vs gibi yöntemleri kullananlar var mı acaba veya başka önerisi olanlar. Doğum yapmadığım için en uygun hangi yöntem önerirsiniz
Hapı sektirmediginiz sürece eşinizin en yuksek noktada çekilmesine gerek yok aslinda.Doğum kontrol hapı kullanıyorum aynı zamanda eşim geri çekiliyor çünkü ben çok korkuyorum hamile kalmaktan bi bebeğe kesinlikle hazır değilim. Not: geri çekilme bir korunma yöntemi değil tam olarak biliyorum o yüzden ek olarak hap kullanıyorum.
Hapi 1 gun icmeyi unutsan o ay gecersiz oluyor.
Spiralim kayma riski var. Burada spiralle hamile kalan cok kadin var.
Kondom kullanmayi düşünüyor mu esiniz bilmiyorum. Biraz zevki kısıtlıyor. Ama bu da erken bosalmayi engelliyor tabii.
Geri cekilme korunma yontemi degildir.
Vücut icine bacaktan bir sey takiyorlar adini bilmiyorum onu arkadaslardan yaptiran varsa yazar.
Iğne hakkinda bir bilgim yok ama galiba korunacak olsam bu yolu seçerdı
Prezervatifi açıkçası bende çok sevemedimHapi 1 gun icmeyi unutsan o ay gecersiz oluyor.
Spiralim kayma riski var. Burada spiralle hamile kalan cok kadin var.
Kondom kullanmayi düşünüyor mu esiniz bilmiyorum. Biraz zevki kısıtlıyor. Ama bu da erken bosalmayi engelliyor tabii.
Geri cekilme korunma yontemi degildir.
Vücut icine bacaktan bir sey takiyorlar adini bilmiyorum onu arkadaslardan yaptiran varsa yazar.
Iğne hakkinda bir bilgim yok ama galiba korunacak olsam bu yolu seçerdım.
iğne kilo aldırıyor önermemMerhaba bayanlar. Yeni evli sayılırız ve uzun süre bebek istemiyoruz. Doğum kontrol hapı, iğne vs gibi yöntemleri kullananlar var mı acaba veya başka önerisi olanlar. Doğum yapmadığım için en uygun hangi yöntem önerirsiniz
Hiç sektirmedim ama o kadar korkuyorum ki o yüzden geri çekilmesini istiyorum. Burada bir sürü okuyorum hap kullanırken hamile kaldım vs.diye. 1 gün gecikse stresten ölüyorum o gün.Hapı sektirmediginiz sürece eşinizin en yuksek noktada çekilmesine gerek yok aslinda.
Bende hormanları çok etkileyecek bir şey istemiyorum çünkü bebek istediğinde olmayanları duydukça endişeleniyorum.iğne kilo aldırıyor önermem
uzun süre korunmak zaten gebeliği geciktirir kendi kuzenimden bliyorum 3 yıl korundu 3 yıl sonunda 3 yıl da bebek için beklediBende hormanları çok etkileyecek bir şey istemiyorum çünkü bebek istediğinde olmayanları duydukça endişeleniyorum.
Nasıl korunmuştuuzun süre korunmak zaten gebeliği geciktirir kendi kuzenimden bliyorum 3 yıl korundu 3 yıl sonunda 3 yıl da bebek için bekledi
Hap kullandığını söyledi ama doğru mu söyledi bilemiyorumNasıl korunmuştu
Çok daha mantıklıPrezervatif+geri çekilme
Adama zulm ediyorum yani
Bu aralar vakit bulursam doktora gidip hapa yada artık ne önerirse ona başlamayı planlıyorum.
Kondom varken neden geri çekiliyor ki nasıl bir zulüm buPrezervatif+geri çekilme
Adama zulm ediyorum yani
Bu aralar vakit bulursam doktora gidip hapa yada artık ne önerirse ona başlamayı planlıyorum.
Prezervatif hissini ben sevmedim. Siz alıştınız mıPrezervatif+geri çekilme
Adama zulm ediyorum yani
Hayır. Gittikçe daha kötü olmaya başladı alışmak bir yana.Prezervatif hissini ben sevmedim. Siz alıştınız mı
Ya evet yazık ama çok korkuyorum bu sıralar.Kondom varken neden geri çekiliyor ki nasıl bir zulüm bu
Pezervatif daha iyi hemde zararsız ama geri kalan herşey zararlı 2 buçuk yıldır korunuyorum bence ne iyi korunma yöntemiMerhaba bayanlar. Yeni evli sayılırız ve uzun süre bebek istemiyoruz. Doğum kontrol hapı, iğne vs gibi yöntemleri kullananlar var mı acaba veya başka önerisi olanlar. Doğum yapmadığım için en uygun hangi yöntem önerirsiniz
Ya evet yazık ama çok korkuyorum bu sıralar.
Sevgiliyken bile sadece geri çekilmeyle ilişkiye girdiğimiz olmuştu. Riskini bile bile. Evlendikten sonra daha bir tırsmaya başladım. Daha tedbirliyim.
Belki de içinde bulunduğum durumdandır bilemiyorum. Yakın zamanda iş değiştirdim, çok yakınım olan birini kaybettim, eşimin tayini çıkmadığı için farklı şehirlerdeyiz haftasonu görüşebiliyoruz ancak falan filan. Çocuğa hiç hazır değilim yani.