- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.770
- Konu Sahibi Papatyaa_35
Bence ueni evliler hap kullanmalı, 1 gün unutursan o ay haile kalabilirsin diye bir şey yok, unuttuğunu hatırladığın an alıp devam edersin. Hap prospektüslerinde unutma durumunda koruöayı devam ettirmek için yapılacaklar harfi harfine yazıyor, bildiğiniz bir markanın prospektüsünü indirip okuyun, bütün sorularınızın cevabını bulırsunuz. Ben 10 yıl (hamillik ve emzirme süresi dahil) hap kullandım, ekstra bir yöntem kullanmanıza gerek yok. İğne önermiyorum çünkü burada iğne kullanıp düzensiz adet yüzünden şikayetçi olan çok insan okudum. Bunun dışında vajinal halka diye bir şey var araştırabilirsiniz ben 1 yıl da onu kullandım çok da memnundum, bir de artık doğum yapmamış kadınlara da spiral takilıyormuş, hormonlu spiral taktırırsanız kaymasından da korkmanız gerekmez. Hangisini isterseniz seçin aylık ya da üç aylık iğneye bulaşmayın, prezervatif de yeni evliler için zulüm bence. Tercih sizin ama hormonal bir yöntem kullanırken ayrıca prezervatif ya da geri çekilme kullanmak çok gereksiz, öyle şeylerle uğraşmayın