Bölgesel İncelme Korse ve Önerdiğiniz Korseler,Tavsiyeleriniz

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
rica ederim tatlım. ama mağaza eğer denetiyorsa dene mutlaka. sonuçta herkeste aynı olmayabilir.

ya kızlar bn evde annemn bi korsesini buldum karından dize kadar da bu nası etki göstercek bmn terlemem falan gerekiomuydu acaba.hiç terletmio çünkü. bayaa sarıo vücudumu ama

bende ten in korsesini kullanıyorum.sadece karın bölgesine kancalı tutturuluyo elbisede filan mecbur kullanıyorum :1closedeyes:

merhabalar bende korse kulanmaya başladım bugün sevgili bayanlar
2 beden küçük aldım acaba beöylesi doğrumu

yaw kızlar bugün bi kaç tane korse denedim sırtımdaki yaglar yukarı doğru pörtledi camasırımla korse arasında kocaman bi et yığını oldu.böyle bi sorunla karşılaşmıcaam korse tavsiye edebilirmisiniz

valla en güzel korse penye olanlar..digerlerii saten olanlar yadaaa böle sert kumaşı olanlar hep aşagı kayar oturdugumda etlerim üstte toplanır bacak kısmım bogumlu olur...90 tlyede aldım korse 20 tlyede en memnun kaldıgım 20 tl lik penye korseler olduuu...

bende mayo gibi olan korselerden aldım.ama göğüs kısmı açık askılı belden kayıp düşme ihtimali yok yani.herşey güzel de basen kısmını çok dar yapmışlar tanga gibi oluyor.bende o yüzden kullanamıyorum.zaten korseyi kilolu kadınlar kullanıyor basen kısmı dar yapılırmı ya.

X