- Konu Sahibi cybernuran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar silm n lift kullanan var mı o nasıl aceba .yorumlarınızı bekliyorum.
benimki de kancalı bel korsesi ya zaten internette korse diye aratın neyin neye yaradığı çıkıyo
ama benim vazgeçilmezim korse hamilelikte de kullanıcam annemde söyledi çok faydalı diye
tam onayı aldım kaydirigubbakcemile3
HAMİLELİKTE KORSE KULLANILIR MI AYOL millet bebek rahat hareket etsın diye ilk aylardan bol giymeye başlıyor hatta kendini bu denli düşüneceksen hiç gebe kalma bence annelık sen olmaktan çıkmak demek
Mideyi sıktığı için açlık çok hissedilmiyor ve yemek yerken hemen doyuluyor.Yani tokluk hissi oluşuyor.Bence zayıflatmasının sebebi bu.Ben kullandığım zaman öyle olmuştu en azından.
kızlar ben 38 bedenim belim ince hafif göbeğim var ama sadece yemeklerden sonra ortaya çıkıyor ama bacaklarım çok kalım kalçamda fazla yok ama bacaklarım çok vahim nasıl uyguluycam bu yöntemi
??
bacaklar içinde tüm korseler var ya da parçalı onları deneyebilirsin canım
canım tayt şeklinde bulmam lazım sanırım :) çünkü dengeli bir kalınlık mevcut bacaklarımda aşağıdan yukarı tamamen kalın
öncelikle merhaba, yeniyim burada ama uzun zamandır takip ediyordum üye olmadan.
korselerden bahsetmişsiniz, bu lanaformun da bütün korseleri var onlardan kullanan oldu mu? benim de sanırım buradaki çoğu kişinin aksine belim ince ama basenlerim ve bacaklarım çok kalın. sadece ince bir görünüm elde etmek değil amacım, tamamen kilo vererek incelmek. ama bünyemden dolayı normal bir insan benim yaptığım sporu diyeti yapsa haftada 2 kilo verebilecekken ben anca 2-3 haftada 1 kilo verebiliyorum. son çare olarak bunları araştırıyorum.. kısacası, bu korseler kalıcı incelik veriyor mu?