- 20 Nisan 2007
- 412
- 1
- 39
- Konu Sahibi cybernuran
arkadsalar hangi marka korse kulaniyorsunuz ve resimleri varmi ben slim litaldim amasadece gorunumu inceltiyornus baya uzuldum sagolunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah çok şaşırdım şimdi ya çünkü ben annemden de duydum korse olmasa bile doğumdan sonra toparlasın diye eskiden bezlerle sıkı sıkı sararlarmış bel çevrelerini ve annem gerçekten işe yaradığını söylemişti anlamadım
iki haftadır gündüzleri sadece bel bölgem için kullanıyorum ben pek farketmesem de hiç ummadığım kişiler bile farketti toparlıyo gerçekten ama egzersiz olmadan bir mucive yaratmaz diğer kullanan arkadaşların da yorumlarını bekliyorum
ben de bu yöntemi,doğumdan 1 ay sonra denedim.emzirdiğim için rejim yapmama izin verilmedi maalesef çok bilmiş doktor kocam tarafından.
korse bir kere çok kaliteli mümkünse organik ve hava alabilir olması çok önemli.6 ay kadar kullandım faydasını gördüm.vücudum şekle girdi ve sezaryanla doğum yapan kadınların göbekleri gibi sarkma olmadı.
ben öyle kaptırmıştım ki kendimi 2 tane korsem vardı,birini 24 saat üzerimde taşıdığım zamanlar oldu.
evet kızlar bende size tavsiye ederim.özellikle doğum yapıpda kasları gevşeyen hanımlara.
5 yıl önce kullandım.hafif göbek fırlamaya başladı,iyi ki hatırlattınız kızlar.yeniden başlayım en korse operasyonuna...
sevgiler hepinize...
doktorunuz doğru söylemiş.korse karın kaslarının çalışmasını tembelleştiriyor.ama zaten spor yapmazsak diğer kaslarımızda tembelleşiyor.
benim kullandığım korse o zaman yurt dışından aldırmıştım.markasını hatırlayamıyacağım.ama artık Türkiyede de var bu korselerden.mikrofiberden yapılmış,anti bakteriyel özelliğe sahip,giydiğimiz zaman sanki içinde yok hissi veren bir korse.
internetten böyle araştırırsanız bulabilirsiniz.
korseyle beraber,hergün 100 mekik,ve 30 dk. kondisyon aleti bisiklet kullanmıştım canım.
böylelikle kaslar tembelleşmiyor.sarkmıyor,kısa zamanda sıkı ve korse sayesinde şekle girmiş bir vücud oluşuyor.