- Konu Sahibi cybernuran
16 yaşındayım spora fazla vaktim olmuyo abur cuburu da çok yiyorum korse takıp abur cuburu kesersem birde haftada bi spora gidersem sizce yaza kadar eritirmi göbeğimi?? vede ankarada nerde alabilirim?lütfen yardımcı olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bu yöntemi,doğumdan 1 ay sonra denedim.emzirdiğim için rejim yapmama izin verilmedi maalesef çok bilmiş doktor kocam tarafından.
korse bir kere çok kaliteli mümkünse organik ve hava alabilir olması çok önemli.6 ay kadar kullandım faydasını gördüm.vücudum şekle girdi ve sezaryanla doğum yapan kadınların göbekleri gibi sarkma olmadı.
ben öyle kaptırmıştım ki kendimi 2 tane korsem vardı,birini 24 saat üzerimde taşıdığım zamanlar oldu.
evet kızlar bende size tavsiye ederim.özellikle doğum yapıpda kasları gevşeyen hanımlara.
5 yıl önce kullandım.hafif göbek fırlamaya başladı,iyi ki hatırlattınız kızlar.yeniden başlayım en korse operasyonuna...
sevgiler hepinize...
şey acaba pentinin korsesini kullanan varmı? nasıl? iyim?
iklim nerden aldın?Burda iyi bişeyler bulabilirsen bende almayı düşünüyorum.kızlar bugün nbb korse aldım sonunda. 15 liraya aldım ve süper topladı. pahalılara hiç gerek yok bence.
aaa nbb nerde cnm nerde var??? sadece göbek içinmi yoksa böle taytlımı??? ve yine soruorm arkdşlar bu korseler bacakları basenleri daha ince gösteririomu acabaa???