Bölgesel İncelme Korse ve Önerdiğiniz Korseler,Tavsiyeleriniz

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
yahu benim yıllar önceden var korsem , annem doğumdan sonra almıştı . 2 aydır kilo aldığım için giymeye çalıştım . ama içinde duramadım geçen hafta , yeni esnek bir model aldım ilk giydiğim gün ofisin tuvaletinde çıkarddım öyle darlanmışım . havada sıcak ya giyenler nasıl sabrediyor anlamıyorum.....:eek:lmaz:

kızlar korseyi kilonuza göre mi alıyorsunuz??

korsede beden: normal kıyafet bedeninizin 1 beden altı olması gerekiyor. örnek: 42 beden kıyafet üzerine tam oturan kişi..korsesini 40 beden seçecek gibi. ve bir de korse ile ilgilli tecrübe ile sabit durum. bir kişi günde diyelim ki 8 saat süre ile korseyi kullanıyor. birkaç ay içinde karın kasları kuvvetleniyor, göbek daha az çıkık duruyor. yengem hep söylerdi, korse kullanmayı bırakınca vücut sıkılığını kaybeder diye. haklı tespit. zaten normal bedenin sadece 1 beden altı olduğunda korse fazlaca da rahatsız etmeyecektir.

korse yerine ben termal şort öneriyorum. diz kapağının altı ve gögus ve sırta kadar uzanıyor. fermuarla giyiliyor.
durduk yere acayip terletio. bir de yürüyüş yaparsanız iyice incelirsiniz.
ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bir arkdşımn önerisi ile backlrmda kalçmda gözle görülür bir incelme oldu..
arkdşımsa hiç çıkrmadn giyiyomuş onu. ben bunalıorm ama çabuk erisin isteyenler için ideal.
spor magzalarında satılıyor. 30 40 50 tl arası değişiyor...

:eek:

ben pantolonda 44 , etekte 42 yim.. :KK43:
evvelsi gun korse aldım dizüstünden gogus altına kadar olanlardan. burayıda gec gordum öfff bilsem almazdım önce burayı okur sonra alırdım.. neyse..
C&A dan M beden aldım şu elatık olanlardan ..sonuc gıydım ve pek sıkmadı benı annemde bi boy kucugunu alsan kandolasıma engel olurdu dedi bılmıyorum artık.. korselerde değiştirmede olmuyor sonuctaaa
not: boyum 185 ,,kılom: 74 ama acayıp gobeklıyım ve basenlerım var maalesef :KK43:(
sizce kaç beden korse almadıydım yada almalıyım?

tatlım ben çanakkaledeyim. ilçesinde. burada bir tuhafiyede buldum. her yerden ucuzdu. ben 58 kiloyum. 40 bedenim. ama göbek, mide ve yan simitlerim sorundu. nbb korse tamamen düzeltti. penti falan işe yaramamıştı bende. bunu sevdim. göğüs altından dize kadar benimki

Ölçüler aynı canım seninle bende 56 kilo 38-40 bedende gidip geliyorum bende s-m alıcam sanırım.sempatiksalakcinni

bende bir hafta önce aldım nbbden 15 tlte süpermiş keşke daha önce alsaymışım karnım dümdüz oldu sırt yanlarımda öylee düşmesin die eskimiş sütyen askısı diktim şimdi daha kullanışlı oldu cok memnunum bir beden küçüğünü aldım s-m çok ii oldu sadece biraz kasındryor o kadr

bende 1.70 boyndaym 59 kiloyum s bedeb kullanıyorum gayette memnunum benimki göğüs altından dize kadar 1 beden küçülüyorum çok güzell kaydirigubbakcemile2

ben de kalça şekillendiricili aldım benimki manken marka 12 lira bir şey. yaklaşık bir aydır kullanıyorum çok da memnunum. rahatsız etmiyor, terletmiyor da. yanlarım da toparlandı ancak spor da yapıyorum, safi sporun etkisi de olabilir.

Arkadaşlar ben 36 beden giyiyorum fakat biraz göbeğim var ve kaburgalarım da geniş olduğundan karnım yana yatık m gibi gözüküyor.Korse bu durumu düzeltir mi? Hangi markayı önerirsiniz?

Tatlim bende 1 sene once senin gibiydim pek onemsemedim bu sene de 38 bedene ciktim gobek aldi basini gitti:) benimde kaburgalarim acik yana yakila spora basladim simdi bu yaz cok rahatsiz oldum cunku:KK67:
Gobeginizi eritmek icin bugun ne yaptiniz topigindeki yarisa katildim:) 8 den sonra yemek yemiyorum ve de korse takiyorum 1 haftada 1 - 2 cm gitti baya hirs yaptim ama insallah eski halime donerim:KK53:

Kızlar, Biominera Termo Aktif Şort + Yelek kullanan var mı? Reklamları çok iddialı ama reklam işte. Zayıflamayla ilgili bir bölümde konu açmıştım, meğer bölüm bitkisel ürünlerle ilgiliymiş. Burda bu başlığı görünce açmadım. Bu ürünü 119 liraya satıyorlar. Bu fiyat bana çok uçuk geldi. 45, 50 lira filan olsa alır dener insan ama bu fiyata da alınmaz ki. Faydası olmazsa gidecek canım param. Kullanan varsa burda bilgilendirme yaparsa çok makbule geçer.

kızlar ben yeni lcw den korse aldım o da günlük kullanım içişn çok iyi pamuklu penyeden yapmışlar atlet yerine onu giiyiyorum ben bu ara

merhaba arkadaşlar...
alt bedenim 36, üst bedenim 34 olduğu için elbise türü şeyleri rahat kullanamıyorum..
elbise kullanacağım zamanlarda bedenimi orantılı göstermesi için bir korseye ihtiyacım var.. bugün bir mağazada nbb ve penti önerdiler ama karar veremedim.. boyum 1.65 kilom 49 belim ince olduğu için basen problemim varmış gbi görünüyo... sizce hangisini almalıyım?

Bambu Korse alacağım, alttan çıtçıtlı ve omuzlardan askılı. Boyum 1,50 ve 52 kiloyum. Çok kilom yok ama göbeğim var. Sıkılaştırır mı? Göbeğimin çıkmasına engel olur mu?

Tşk..
:KK71:

Son düzenleme:
yaa kızlar bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.. :KK43:
sürekli düşük bel pantolon kullanıyorum. vücudumda şekilsizliğe yol açtı..
zaten basenim var.. bir de simitler oldu pantolon yüzünden..
göbeğim yok.. ama yanlar çıkmış durumda.. göğüs desen tahta :84:
vücudumdaki şekilsizliği tahmin edin işte..
giydiğim hiç bir şeyi yakıştıramıyorum.. :KK59:
bu şekilsizliği korse düzeltir mi?
hangi tip korse giymem lazım?
düşük bel pantolondan vazgeçemem.. pantolonla birlikte kullanacağım..

bu Lytess vucüt şekillendirici korse kullanan var mı denedim spor plates fln ama bu sene cok üşengecim ya korse deniycem cok kilom yok ama biraz belim daha oyuk olsun istiyorum
kullanan bilen var mıı acaba kızlar yaaa

X