çok iyi anlıyorum :/ benim yasım senden buyuk, aynı sehirde yasıyoruz biz aramızda 10 km var ama corona yuzunden o yogun gecen donemlerde nisanda falan hic gorusemedik biz de, hadi 5-6 yıllk iliskiler atlatıyor da boyle surecleri, daha kısa sureli iliskiler icin kolay olmuyor... surekli sen gel kal diyordu, git gel yapmamdan daha az riskli kalmam sonucta en azından 2-3 gun evden cıkmıyorsun cok daha az temas oluyor. annem kafayı yiyordu, sen bizi öldürmek istiyorsun virus getiriceksin falan diyordu. kalmama izin vermiyorlardı ben de zorla evden cıkıyordum kavga dövuş sacma sapan yalanlar uydurarak. bana da cok agır konusmustu ayrı kalamıyor musun diye demedigini bırakmamıstı bana sanki erkeksiz ölüyorum da ahlaksızmısım da ailemi silmişim iki gun tanıdıgım kisi icin de falan cok sacmalamıstı. ki ailem muhafazakar demissin benim ailem cok acık modern olmasına ragmen onların da görusleri aynı boyle asagı yukarı. türkiyede yasıyoruz maalesef açık da olsan kapalı da olsan aynı. annem da hala sucmus gibi muamele eder bana yani cok iyi anlıyorum. acıkcası belki kötu yonlendirme olacak ama ben olsam söylemezdim kız arkadasınla bulustugunu flan söylesen ya da bir kütüphaneye gidecegini proje hazırlamam lazım calısmam lazım diye birkac gun evden cıkabilirsin surekli bu sekilde. ona bir sey demezler bence. yani uzgunum ama bu ulkede normal bir iliski yasamak icin bile yalan soylememiz gerekiyor, ben de onceden acık acık soylemek istedim hep ama sacma tepkilerle ve annemn duygu sömürüleriyle karsılasınca yalan soylemeye basladım, pişman da degilim umrumda degil acıkcası. basta vicdan azabı cekiyordum ama bence suclu hissetmesi gerekenler onlar, ben adam gibi erkek arkadasımla bulusmak icin bile bahane bulmak zornda kalıyorsam yalan soylemek artık bir zorunluluk oluyor yani. sadece kalma konusu sorun bence, ben sizin daha bu asamada birbirinizin ailesinin evinde kalmasını dogru bulmuyorum, otelde kalması daha uygun olur.