Daha önce nasıl gidip kalmıştınız?Merhaba arkadaşlar benim bir derdim var artık nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. 21 yaşındayım sevgilim 23, 10 aydır ciddi ilişkim var, çok seviyorum ama çok uzakta. 600 km var nerden baksan ve aileme arkadaş olduğumuzu söyledim henüz, ailem muhafazakar bir aile. Onun da beni sevdiğinden eminim birbirimiz için bir sürü fedakarlık yaptık fakat şimdi buluşamıyoruz korona yüzünden ne ben gidebiliyorum ne o gelebiliyor. O kadar yol gidince kalmak zorunda kalıyoruz. Onun ailesi izin veriyor falat benim ailem kalmasına izin vermeyebilir. Okulumun bitmesine 2 yıl var daha ve ayda bir buluşuyorduk yine oluyordu şimdi çok zor aylardır buluşamıyoruz ilişkimizin yarısı ayrı geçti korona yüzünden ve benim ilk sevgilim bu yaşıma kadar hayatımdaki tek güzel şey. Ayrılmayı denedik yapamadık. Ben ailemle nasıl konuşurum ne diyebilirim çok üzgünüm gerçekten saf bi sevgiydi bu böyle bitmesini istemiyorum lütfen bir fikir söyleyin ailelerle nasıl konuşulur bunu bilmiyorum annemle böyle şeyleri hiç konuşmadık hep kızdılar çıkmasam bile kimseyle
Ben universiteyi sehir dısında okuyorum ama orası da aynı mesafede yine uzak, annesi beni biliyor tanıştık ben kalabilmistim fakat onun bizde kalması cok zor. Ben de isterdim normal bulusmak fakat kalmak zorunda kalıyoruz günün yarısı yolculukla geçinceDaha önce nasıl gidip kalmıştınız?
Ailenizin yerinde olsam bende izin vermezdim. Doğru düzgün tanımadığım insanların evinde üstelik kilometrelerce uzakta kızımın işi olamaz. Sevgiliniz gelsin siz gitmeyin. Otelde kalabilir.Ben universiteyi sehir dısında okuyorum ama orası da aynı mesafede yine uzak, annesi beni biliyor tanıştık ben kalabilmistim fakat onun bizde kalması cok zor. Ben de isterdim normal bulusmak fakat kalmak zorunda kalıyoruz günün yarısı yolculukla geçince
Ortak arkadasımız vardı universiteden o benim okudugum yere geldiğinde tanıstık sonra gelmeye basladı cok kez görüştük ama korona yüzünden imkansız oldu artıkİnternetten mi tanıştınız.Bence yaşınız dolayısıyla kızmazlar oturup karşına güzelce konuşun.Muhtemelen soru yağmuruna tutacaklardır.
İmkanımız olsa biz de normal insanlar gibi bulusurduk fakat yapamıyoruz mesafe yüzünden, Benim doğru düzgün tanıdığım birisi.Ailenizin yerinde olsam bende izin vermezdim. Doğru düzgün tanımadığım insanların evinde üstelik kilometrelerce uzakta kızımın işi olamaz. Sevgiliniz gelsin siz gitmeyin. Otelde kalabilir.
Ortak arkadasımız vardı universiteden o benim okudugum yere geldiğinde tanıstık sonra gelmeye basladı cok kez görüştük ama korona yüzünden imkansız oldu artıkyasım buyuk fakat önceden talihsiz olaylar yaşadım ailem cok tedirgin ve beni sucluyorlar sevgililik suc gibi
O gelsin otelde kalsın. Bu seçenek neden olamıyor?İmkanımız olsa biz de normal insanlar gibi bulusurduk fakat yapamıyoruz mesafe yüzünden, Benim doğru düzgün tanıdığım birisi.
Tesekkur ederim guzel oneri bu olabilir fakat ben hicbir sekilde gidemiyorum hep o gelecek universiteler de acilmayacak buyuk ihtimalle onu hep zorlamis yormus olucamO gelsin otelde kalsın. Bu seçenek neden olamıyor?
Buyuk degil belki yeterince ama su ana kadar ne flortum oldu ne bir sey, en azindan yuz yuze gorusmek isterdim hoslandigim insanla :/Yaşım buyuk dediğin 21 demi :)
Ben de " ben daha küçücügum" diyorum yaş 34 kimse yemiyor:)
Şu an için en mantıklısı bu amaTesekkur ederim guzel oneri bu olabilir fakat ben hicbir sekilde gidemiyorum hep o gelecek universiteler de acilmayacak buyuk ihtimalle onu hep zorlamis yormus olucam
Taciz edildim ayni sehirde oldugum eli ayagi duzgun sandigimiz arkadasim tarafindan pesimi birakmiyordu vs benim bir sucum yoktu aileme anlattim fakat tedirginliklerini anliyorum tabiki ben de tedirgindim basta fakat ikimiz de iyi insanlariz sadece gorusmek istiyoruz ben aileme yalan soylemek istemiyorum kiz arkadasima gidiyorum diye sadece duzenli iliskim oldugunu soylemek istiyorum onu tanistirmak istiyorum nasil seviyeli bir sekilde bulusuruz bilmiyorum bu sevgili islerini gercekten bilmiyorum bilsem burda sormazdim lutfen yargilamayinÖnceden nasıl bir talihsizlik yaşadınız belki ailenizin temkinli yaklaşmakta haklılık payı vardır.
Tesekkur ederim haklisinizBenimde eşimle aramda o kadar mesafe vardı sevgiliyken nişanlanana kadar her geldiğinde otelde kaldı ve ben onun şehrine hiç gitmedim gitsem de ailesinin evinde kalmazdım. Gelsin bizde kalsın diye bir beklentiye girme bence. 2 yıl varmış daha okulun bitmesine yavaş yavaş tanıyın birbirinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?