Güle güle kirletinBen verdim ve verdiğim yere kaygımı ilettim. Makineleri ayrı ayrı yıkıyorlarmış yani başka ev makineleriyle aynı anda makineye girmediğini ilettiler. Geldi halılarım 1 ayı geçti çok da memnunum . Ancak eve girdiğinde halıların poşetlerini eğey dezenfekte ettim:)
Valla sağlık önemli bir sene beklesin nolmuş. Tam herşey bitince biri hapşırsa halıya ne olacak herşey düşünün lütfenMerhaba, bahar temizliği yapmaya çalışıyorum da, halılar yıkatmaya gönderilir mi koronadan dolayı bir tehlike olur mu bilemedimvar mı yıkamaya veren halıları? Silmeye ne vakit ne de enerji var
Çok mu elzem halı yıkatmak?
Ben verdim ve verdiğim yere kaygımı ilettim. Makineleri ayrı ayrı yıkıyorlarmış yani başka ev makineleriyle aynı anda makineye girmediğini ilettiler. Geldi halılarım 1 ayı geçti çok da memnunum . Ancak eve girdiğinde halıların poşetlerini eğey dezenfekte ettim:)
Evet küçük çocuğum var leke içinde halım. Zaten kararsız kaldığım için konu açtım farkettiyseniz.
Gayet normal bir soru sormuştum halbuki. Biri tersler, biri soruyu beğenmez.Evet küçük çocuğum var leke içinde halım. Zaten kararsız kaldığım için konu açtım farkettiyseniz.
Misafiriniz hayatta mi ?Ya benim halımda beyaz ve Türk kahvesi döktü misafirim oldu sana harita
Aynısını ben yazıcaktım. Hazır yazılmışı var katılayım dedim.Bir şey olacağını sanmam. Halıların poşetlerini çöpe atıp yüzünüze gözünüze dokunmadan ellerinizi yıkayın o kadar. Ha bir de onu unutmuşum, asıl önemlisi halıları getiren kişiyle temas etmemeye çalışın. Kapının önüne bıraksın gitsin. Ödemeyi temassız kartla uzaktan maskeli bir şekilde yapın ya da IBAN'a önden yatırabiliyorsanız yatırın.
Valla hiçbirşey diyemedim çok üzüldü panikledi üstelik olay olalı 2 aydan fazla korona yüzünden göndermedim halıyı duruyo öyle örtü atıyorum üstüneMisafiriniz hayatta mi ?
Muhtemelen halıya sarıp balkondan atmıştım yerinizde olsam
Leş gbi oluyor. Ben de duusnuyorum açıkçası hepsi makinada yikanmiyorÇok mu elzem halı yıkatmak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?