- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 38
Ben verdim, ambalajli olarak getirdiler, kullanmadigimiz odada duruyor dort gundur. Haftaya serecegim.Merhaba, bahar temizliği yapmaya çalışıyorum da, halılar yıkatmaya gönderilir mi koronadan dolayı bir tehlike olur mu bilemedimvar mı yıkamaya veren halıları? Silmeye ne vakit ne de enerji var
Ben bir ay olmadi verdim kimse vermiyo anlaşılan çabuk gelmiştiMerhaba, bahar temizliği yapmaya çalışıyorum da, halılar yıkatmaya gönderilir mi koronadan dolayı bir tehlike olur mu bilemedimvar mı yıkamaya veren halıları? Silmeye ne vakit ne de enerji var
Leke mi kaldı hiç mi cıkmadıValla hiçbirşey diyemedim çok üzüldü panikledi üstelik olay olalı 2 aydan fazla korona yüzünden göndermedim halıyı duruyo öyle örtü atıyorum üstüne
Ne kadar pratik.dyson u dusunucem. gereksiz esya sevmem ama Bu gidişle evde supurge koleksiyonu olacak☺Canim halı yikama makinası değil bahsettiğim, o da var ama o kadar hantal ki sadece koltuklarda kullaniyorum artik, dysonun normal hafif gunluk supurgelerinden kullaniyorum, zaten yıkanmis gibi yapiyor halıyı, senede bir de sildiriyorum tamamdır
Ya bu zefiran bayadır aklımda benim corona öncesi de almayı düşünmüştüm sonra birileri bi şeyler dedi zararlı falan burda görünce sorayım dedim. Nasıl kullanıyorsunuz onu? Duşta bile kullanan varmış genital temizlik için. Suyla açılıyormus sanırım. Corona konusunda da faydalı mıymış? Ay konuyu dağıttım kusura bakma konu sahibi ama lafı geçmişken sorayım dedim.
Halılar konusunda da bir şey olmaz bence de yıkanıp geliyor sonuçta geldikten sonra bir kaç gün yayma beklet balkonda posetli şekilde. Sonra poşeti balkonda yırtıp serebilirsin bence
Aynen, hali problem resmen, ne kadar temizlesem icime sinmeyen tek eşya...keske hepsini kaldirabilsem ama olmuyor iste..yalniz o yıkamaci olayi bir iluzyon onu soyliyim, 2 yil once en son yikamacidan gelen halimi denemek icin supurdum ve haznedeki pisligi gorunce karar verdim artik yollamam, daha pis geliyor yikamacidanNe kadar pratik.dyson u dusunucem. gereksiz esya sevmem ama Bu gidişle evde supurge koleksiyonu olacak☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?