Koronada halıları yıkamaya vermek?

Yaz temizliği yapıcağım için ramazan sonrası verdim bugün azcık ferah olsun ev dedim. İyi bir yıkamacıya verin ben yorgan bile verdim işini bilem bir yer olsun

Evet hali benim için de problem şöyle halklarini lekesiz pırıl pırıl tuatanlara hayran oluyorum.bahsettiğiniz supurgenin modeli neydi.istahim kabardı suan ☺

9yumurta maç maç maç maç sonucu hayatını bab
Evet hali benim için de problem şöyle halklarini lekesiz pırıl pırıl tuatanlara hayran oluyorum.bahsettiğiniz supurgenin modeli neydi.istahim kabardı suan ☺
Canim animal pro aldim ben ama yine de iyice arastirin, evde çocuk hayvan var mi, alerjik birey var mı, senin beklentilerin neler...iyice bakip karar vermek lazim, bu alet bana uydu ama yanlis yonlendirmek istemem, bi dunya para veriyoruz ve sonra evde koycak yer bulamiyoruz sonucta...saglikla kalın

6 yaşında bir oğlum var .Aynen dedigin gibi oldu yakinimin tavsiyesiyle bilindik bir markanın hali yikamasini aldım çok da pahalıydı ama hiç memnun kalmadım kenarda duruyor baktıkça sinir oluyorum hassasiyetin için teşekkür ederim

verdim ustunden 20 gun gecti bile hali yikaniyor zaten neden sakinca olsunki hadi cok kafaya takarsaniz bekletin iki uc gun sermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…