• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koronada halıları yıkamaya vermek?

Ben verdim ve verdiğim yere kaygımı ilettim. Makineleri ayrı ayrı yıkıyorlarmış yani başka ev makineleriyle aynı anda makineye girmediğini ilettiler. Geldi halılarım 1 ayı geçti çok da memnunum . Ancak eve girdiğinde halıların poşetlerini eğey dezenfekte ettim:)
Güle güle kirletin 😁

Merhaba, bahar temizliği yapmaya çalışıyorum da, halılar yıkatmaya gönderilir mi koronadan dolayı bir tehlike olur mu bilemedim 😕 var mı yıkamaya veren halıları? Silmeye ne vakit ne de enerji var
Valla sağlık önemli bir sene beklesin nolmuş. Tam herşey bitince biri hapşırsa halıya ne olacak herşey düşünün lütfen

Bir şey olacağını sanmam. Halıların poşetlerini çöpe atıp yüzünüze gözünüze dokunmadan ellerinizi yıkayın o kadar. Ha bir de onu unutmuşum, asıl önemlisi halıları getiren kişiyle temas etmemeye çalışın. Kapının önüne bıraksın gitsin. Ödemeyi temassız kartla uzaktan maskeli bir şekilde yapın ya da IBAN'a önden yatırabiliyorsanız yatırın.

Ben verdim ve verdiğim yere kaygımı ilettim. Makineleri ayrı ayrı yıkıyorlarmış yani başka ev makineleriyle aynı anda makineye girmediğini ilettiler. Geldi halılarım 1 ayı geçti çok da memnunum . Ancak eve girdiğinde halıların poşetlerini eğey dezenfekte ettim:)

Benimki öyle mi ki acaba? Sormak lazım

Bir şey olacağını sanmam. Halıların poşetlerini çöpe atıp yüzünüze gözünüze dokunmadan ellerinizi yıkayın o kadar. Ha bir de onu unutmuşum, asıl önemlisi halıları getiren kişiyle temas etmemeye çalışın. Kapının önüne bıraksın gitsin. Ödemeyi temassız kartla uzaktan maskeli bir şekilde yapın ya da IBAN'a önden yatırabiliyorsanız yatırın.
Aynısını ben yazıcaktım. Hazır yazılmışı var katılayım dedim.
Kimse evindeki halıyı yalama eyleminde bulunmuyodur diye düşünerek hiç birşey olmaz diyorum.

Back
X