Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gene halılar gelir gelmez yerleri supurup silip anında serdım.Ben verdim, geldi 2 gün bekledi poşetlerle balkonda sonra poşetleri çöpe attim
Bende hemen süpürüp silip sererdim ama o an süpürüp silmeye üşendiğim için 2 gün bekledi vallaBen gene halılar gelir gelmez yerleri supurup silip anında serdım.
O kadar karantına kurallarına uydum, ınsallah halıdan korona kapmam
Hıc aklıma gelmedi halıları tertemiz gorunce korona.
Suan kendime cok kızdım ya
Aynısını ben yazıcaktım. Hazır yazılmışı var katılayım dedim.
Kimse evindeki halıyı yalama eyleminde bulunmuyodur diye düşünerek hiç birşey olmaz diyorum.
Bizim evde de durumlar aynı. Yapılacaklar çok belli aslında.Ben mesela şu yok 72 saat kağıtta kalıyormuş, 48 saat camda kalıyormuş diye travma geçirenleri de anlamıyorum. Camı yalamıyoruz dediğin gibi. Dokununca elini yıka, çok kafaya takıyorsan sil temizle kullan. 2 aydır eve gelen sanal market, kurye vs. siparişlerinde aynen böyle yapıyorum şimdilik hasta olmadım. Sadece insanlarla fiziksel temas kısmında çok dikkat ediyorum, kapıyı açmam gerekirse maskeyle açıyorum ve mesafe bırakarak duruyorum, açmama gerek olmadığı durumlarda siparişleri kapıya bıraktırıp öyle alıyorum.