- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
Hamile olacağım ya da olmayacağım bilmiyorum
Ayrıca Şu an hamile olan kadınlar hastaneye gidemiyor mu ? Benim gördüklerim gidiyor doğurup geliyor hayatına devam ediyor
Normalde çok inatçi biriyimdir ama bu İnan inat değil.. O kadar felaket senaryoları çiziyorlar ki abartı geliyor şu an virüsün en yaygın olduğu zaman ve ben (kocaelinde) yaşanan durum haricinde hamile olup sıkıntıda olan ya da şu dönemde doğurup bebeğinde ya da anne de sıkıntı olan birini duymadım yani ..
bir de çocuk yetişterecek bu kafaylaKaç kişiden bahsediyorsunuz çevrenizde gördüğünüz 5-10-15? Biraz zahmet edip dünyada neler oluyor okusanız, izleseniz fena olmaz. Marifet gibi haber izlemiyorum yazmışsınız. Sizin kısıtlı çevrenizden ibaret değil hayat. Gözünüzü, kulağınızı kapatınca yok olmayacak kötü olaylar. Sizinki anne olma isteği falan değil. Annelik kendinden önce bebeği düşünmektir. Sizinki sadece inat. Bencilliğinize annelik isteği falan diye kılıf bulmaya çalışmayın
Öyle bi durum olursa minumuma indireceğim tabi ki siz şimdi kazara hamile kalsanız ne yapacaksınız? Diğer hamileler nasıl tedbir alıyorsa ne yapıyorsa onu yapacaksınız bende aynı şekilde ..Gitmeyecek ki kontrolleri minimuma indirecekmiş.
Kendisi gerekli ayarlamaları anlaşmaları yapmış gebeliğin dört dörtlük, tamamen sağlıklı devam edeceği yönünde. Buradaki gebelerin, doğum yapanların yazdığı hamileliğin normal, olabilecek aksiliklerinden hiçbirini yaşamayacak, kesin emin.
Hayat hep %50 lik ihtimal değil mi zaten ..
Ya varsın ya yok
Ya olur ya olmaz
Ya herro ya merro..
Ya yazı ya tura
Ya tutarsa ya tutmazsa
Anlayamıyorsunuz.Öyle bi durum olursa minumuma indireceğim tabi ki siz şimdi kazara hamile kalsanız ne yapacaksınız? Diğer hamileler nasıl tedbir alıyorsa ne yapıyorsa onu yapacaksınız bende aynı şekilde ..
bir de çocuk yetişterecek bu kafayla
allahım evlerden ırak
İnsanın hamile kalmamak için önlem alıp, korunduğu halde kazara kalması ile kalmak için çabalaması arasındaki fark ilkokul seviyesinde falan bir fark sanırım.Öyle bi durum olursa minumuma indireceğim tabi ki siz şimdi kazara hamile kalsanız ne yapacaksınız? Diğer hamileler nasıl tedbir alıyorsa ne yapıyorsa onu yapacaksınız bende aynı şekilde ..
Tabi ki bu tür şeyleri düşündüğünde bile insanın nefesi daralıyor ben her durumda pozitifi düşünmek istiyorum pozitif düşünürsem iyi şeyleri yaşayabileceğime onu çekeceğime inanıyorum ..Ben 10 dk lik markete gitmiyorum cunku corona virüsün ne yaptığını biliyorum ve evde bakmam gereken hastam var. Nefes darlığı, solunum yetmezliği, organ yetmezliğine sebep oluyor. Solunum yetmezliğini bilir misin? 4 ay boyunca o hastalarin ne çektiğini gördüm. Bir dk tut bakalim nefesini ve kesik kesik nefes al. Bir de bunu hamile çektiğini dusun. Gunlerce o stres. Ben % 100 eminim ki hamile üyeler pandemi ilan edileceğini bilseydi bu durumu ertelerlerdi. %99 demiyorum bile. Belki ölmezsin ama surunecegin kesin.
Ayrımını yapmak işine gelmiyor çünkü.Anlayamıyorsunuz.
Kazayla kalmak farklı birşey, bile isteye bu virüsün ortasında hamile kalmak farklı birşey. Biri kaza diğeri bencillik. Ayrımını iyi yapalım lütfen.
Suyu azalması gibi bir durumla karşılaştığında sıvı tüketince suyunun çoğalacağını falan düşünüyordur tahminimce. Zira bunları savunmasının başka açıklaması olamaz.İnsanın hamile kalmamak için önlem alıp, korunduğu halde kazara kalması ile kalmak için çabalaması arasındaki fark ilkokul seviyesinde falan bir fark sanırım.
Kaldı ki minimuma indirmek sizin elinizde değil. RİSKLİ GEBELİĞİNİZ OLSA NE YAPACAKSINIZ? DEVAMLI HASTANEYE GİTMENİZ GEREKEN SIKINTILARINIZ OLSA NE YAPACAKSINIZ? Büyük yazıyorum belki böyle anlaşılır. Doktora "aa cnm yok ben minimum geleceğim, suyum azalırsa azalsın napalım" mı diyeceksiniz mesela?
Gebelik sürecini kontrol edebileceğinizin garantisini kim veriyor size?
bir insanın anne olma isteğine bencillik demek bilemedim oturun kendinize üzülün siz ..Yazmak istediğim şeyi yazmışsınız. Belki biraz ağır olacak bu yorumum ama gerçekten dayanamıyorum. Doğmamış çocuğa şimdiden üzüldüm böyle bir annesi olacağı için.
Hayır yani bencilliğin bu kadarı.Ayrımını yapmak işine gelmiyor çünkü.
Bir insan nasıl bu kadar doğurucam da doğurucam diye inat yapıp hiçbir şeyi gözü görmez anlamak mümkün değil. Birkaç ay bile sabredip özveride bulunamıyor çok ilginç ya.
Gebeliğin onlarca komplikasyonu var. Hiçbirinin olmayacağına dair bizim bilmediğimiz bir yerle anlaşma yapmış olmalı. Ya gerçekten hiçbir şey bilmiyor gebelik süreciyle ilgili, ya anlaşmasını yaptı bekliyor. Umarım ikincisidir.Suyu azalması gibi bir durumla karşılaştığında sıvı tüketince suyunun çoğalacağını falan düşünüyordur tahminimce. Zira bunları savunmasının başka açıklaması olamaz.
Kimse anne olma isteğinize bencillik demedi. Bu virüslü ortamda bile bile çocuk yapıp o çocuğun hayatını riske atmanıza bencillik dedi. Ki haklılar da. Kendi isteğiniz için masum bir canı tehlikeye atıyorsunuz.bir insanın anne olma isteğine bencillik demek bilemedim oturun kendinize üzülün siz ..
Anne olma isteği bencillik değil.bir insanın anne olma isteğine bencillik demek bilemedim oturun kendinize üzülün siz ..
araştırın cahil kalmayın öyle bi durumda kalırsanız havuç suyu tüketin suyunuz çoğalıyor müşahede edildi..Suyu azalması gibi bir durumla karşılaştığında sıvı tüketince suyunun çoğalacağını falan düşünüyordur tahminimce. Zira bunları savunmasının başka açıklaması olamaz.
Tatlım olumlama tam olarak öyle bir şey değil ya. Yani atesin içine atlarken ben yanmadigimi düşünüp yanmayacagim gibi bir sey değil o. Okudun mu bilmiyorum kul hakki ile ilgili yorumumu? Okumadiysan oku. Sen tam olarak kul hakki yemiş olacaksin.Tabi ki bu tür şeyleri düşündüğünde bile insanın nefesi daralıyor ben her durumda pozitifi düşünmek istiyorum pozitif düşünürsem iyi şeyleri yaşayabileceğime onu çekeceğime inanıyorum ..
Yoo sen bile bile lades diyorsun. Ben baska bir sey demiyorum artik.Tabi ki bu tür şeyleri düşündüğünde bile insanın nefesi daralıyor ben her durumda pozitifi düşünmek istiyorum pozitif düşünürsem iyi şeyleri yaşayabileceğime onu çekeceğime inanıyorum ..
İnsanın hamile kalmamak için önlem alıp, korunduğu halde kazara kalması ile kalmak için çabalaması arasındaki fark ilkokul seviyesinde falan bir fark sanırım.
Kaldı ki minimuma indirmek sizin elinizde değil. RİSKLİ GEBELİĞİNİZ OLSA NE YAPACAKSINIZ? DEVAMLI HASTANEYE GİTMENİZ GEREKEN SIKINTILARINIZ OLSA NE YAPACAKSINIZ? Büyük yazıyorum belki böyle anlaşılır. Doktora "aa cnm yok ben minimum geleceğim, suyum azalırsa azalsın napalım" mı diyeceksiniz mesela?
Gebelik sürecini kontrol edebileceğinizin garantisini kim veriyor size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?