- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
O zaman bi araştırın..Haber izlemiyorum .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman bi araştırın..Haber izlemiyorum .
Öyle bir anket olsa gebeler cevap verse deseler ki az ertele bir şeyler belli olana kadar diye, arkadaş yine bildiğini okuyacaktır. Pseudoscience ı yol bellemiş, inadından ve bencilliğinden bir adım öte gitmiyor.Aslinda bu konu için bir anket açılmalı ve sadece su an hamile olan uyeler cevap vermeli.
Ben bu salgından önce hamile kaldım ve her an korku içindeyim. Huzurlu geçen tek bi günüm yok bebeğime bişey olcak düşüncesi mahvediyor beni. Bilseydim asla hamile kalmazdım . İlk hamileliğim ama doya doya yaşayamıyorum . Kontrollerime gidemiyorum . Allah hepimizin yardımcı olsun . Bu salgında asla hamile olmayı istemezdimAslinda bu konu için bir anket açılmalı ve sadece su an hamile olan uyeler cevap vermeli.
Iki saat izlesen fikrin değişecek. İzlemelisin. Bir inat uğruna kendini yakacaksın.Haber izlemiyorum .
Normalde çok inatçi biriyimdir ama bu İnan inat değil.. O kadar felaket senaryoları çiziyorlar ki abartı geliyor şu an virüsün en yaygın olduğu zaman ve ben (kocaelinde) yaşanan durum haricinde hamile olup sıkıntıda olan ya da şu dönemde doğurup bebeğinde ya da anne de sıkıntı olan birini duymadım yani ..Iki saat izlesen fikrin değişecek. İzlemelisin. Bir inat uğruna kendini yakacaksın.
Bilim adamları ya da haberler yerine başka şeyler takip ettiğiniz için duymamanız normalNormalde çok inatçi biriyimdir ama bu İnan inat değil.. O kadar felaket senaryoları çiziyorlar ki abartı geliyor şu an virüsün en yaygın olduğu zaman ve ben (kocaelinde) yaşanan durum haricinde hamile olup sıkıntıda olan ya da şu dönemde doğurup bebeğinde ya da anne de sıkıntı olan birini duymadım yani ..
Siz duyduysanız türkiyede kocaeli dışında söyleyin bilelimBilim adamları ya da haberler yerine başka şeyler takip ettiğiniz için duymamanız normal
Ama sizin duymamanız olmadığı anlamına gelmiyor.
hani hamile kalınca doktora gideceksiniz yaEvet tüm doğan bebekler hasta doğuyormuş hamile kalan tüm kadınlar koronadan ölüyormuş . Hatta Dünyanın sonuda gelmiş Sağlık sistemi hamileler yüzünden çökmüş tüm suç anne olmaya çalışan kadınlarınmış herkes koridorlarda doğuruyormuş
sekiz aylık bebeğiyle ölen kadın kocaelindeydiSiz duyduysanız türkiyede kocaeli dışında söyleyin bilelim
Gitmeyecek ki kontrolleri minimuma indirecekmiş.hani hamile kalınca doktora gideceksiniz ya
şu an hastaneler hasta kabul etmiyor ne yapacaksınız
Hanımefendi neden anlamak istemediğinizi anlamıyorum gerçekten.Siz duyduysanız türkiyede kocaeli dışında söyleyin bilelim
Hamile olacağım ya da olmayacağım bilmiyorumhani hamile kalınca doktora gideceksiniz ya
şu an hastaneler hasta kabul etmiyor ne yapacaksınız
beş buçuk ay midem bulandı su bile içemedim haftalarca hastanede yattım tansiyondan bebeğin suyu yoktu cinsiyeti ne durumda olduğu bile görünmüyoduGitmeyecek ki kontrolleri minimuma indirecekmiş.
Kendisi gerekli ayarlamaları anlaşmaları yapmış gebeliğin dört dörtlük, tamamen sağlıklı devam edeceği yönünde. Buradaki gebelerin, doğum yapanların yazdığı hamileliğin normal, olabilecek aksiliklerinden hiçbirini yaşamayacak, kesin emin.
Hanımefendi diyorum ki Kaç tane bebek enfekte oldu ? Kocaeli haricinde milyon kadın doğum yapıyor ben duymadım 1 tane örnek dışında yok yaniiiHanımefendi neden anlamak istemediğinizi anlamıyorum gerçekten.
Türkiye dünyada değil mi?
Biz uzayda mı yaşıyoruz?
Ya da diğer ülkeler uzayda mı?
Oradaki vakaları kabul etmiyor musunuz?
Dünya çapında bizden yahut başka ülkelerden de bebek ölümleri var.
Mesela bu haber var.
Siz amerikanın farklı bir galakside olduğunu mu düşünüyorsunuz?Corona virüs testi pozitif çıkan bebek hayatını kaybetti
Amerika Birleşik Devletleri’nde corona virüs testi pozitif çıkan 6 haftalık bebeğin hayatını kaybettiği açıkladı.www.google.com
Yahu hepimiz aynı dünyadayız
Virüs aynı virüs
O bebeğe zarar veriyorsa başka bebeğe de zarar verme ihtimali var.
Bunu gözardı edebiliyor musunuz?
Bebeğiniz doğumda virüs falan kapsa hiç mi vicdanınız sızlamayacak ya. Bu kadar mı görünüz bürüdü? Anne olacağım diye bebeğinizi tehlikeye atıyorsunuz. Bana bencil diyorlar diye kızıyorsunuz ama evet bencillik. Sırf anneliği tadacağım diye bir bebeği tehlikeye atıyorsunuz.
2 3 ay erteleyeceksiniz.. Sıkın dişinizi, ortalık durulsun öyle yapın bebeğinizi.
Astrolog yerine de haber dinleyin.
Aşıyı bilim adamları yapmaya çalışıyor, virüsü ve olası zararlarını bilim adamları söylüyor. Astrologlar değil.
Valla kusura bakmayın siz virüs kapsanız zerre üzülmem ama bebeğinize üzülürüm.
İnana kendi bebeğini bile riske atacak kadar bencil olmamalı.
anca doğuma gidiyolar işteHamile olacağım ya da olmayacağım bilmiyorum
Ayrıca Şu an hamile olan kadınlar hastaneye gidemiyor mu ? Benim gördüklerim gidiyor doğurup geliyor hayatına devam ediyor
Evet sanırım bir tür anlaşma yapmış, yoksa bu kadar emin olmasının başka açıklaması olamaz.beş buçuk ay midem bulandı su bile içemedim haftalarca hastanede yattım tansiyondan bebeğin suyu yoktu cinsiyeti ne durumda olduğu bile görünmüyodu
en son 5.5 aylıkken sezeryanla aldılar 76 gün kuvözde kaldı
arkadaşın anlaşması mı varmış yukarıyla sorunsuz geçecekmiş hamileliği
Hanımefendi diyorum ki Kaç tane bebek enfekte oldu ? Kocaeli haricinde milyon kadın doğum yapıyor ben duymadım 1 tane örnek dışında yok yaniii
Bir tanıdığım şu an 5 aylık gebe. Doktoru (özel klinik) randevu aralarını açmış asla dışarı çıkmıyorsun bir sorun olmadıkça da gelmiyorsun demiş.Hamile olacağım ya da olmayacağım bilmiyorum
Ayrıca Şu an hamile olan kadınlar hastaneye gidemiyor mu ? Benim gördüklerim gidiyor doğurup geliyor hayatına devam ediyor