- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.978
- 598
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
Yazılanları okudukça çalışanlara daha çok üzülüyorum bir sürü genç insan hastalık kaptı. Çoğu misafirhanede kalıyor eve gitmiyor biraz vicdan gerekiyor sanırımYok canım cevresindeki 10 kisiden 9u olumsuzlugunu yaşasa bile, o yaşamayan 1 kisi uzerinden gidecek. Ama dicek ben dicek olumsuzu gormuyoruum, pozitif bakıyorum, sonuçta ben de anne olcaaaam, olcam işte (sanki demisiz ki, artik kimse anne olamaz)
Zaman boslugu açısından durum musait tabii ama disarida sokak başlarini korona tutmus,tırpanını bileyliyor onu napicazmerhaba hanımlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
çocuk için tam karar verdik kendimi hazır hissettim borçlar hafifledi filan ama malum koronanın değiştirdiği bi hayat var dışarda.
erteledikçede hep bi bahane çıkıyor mutlaka... denedik diye hemen olcak diyede birşey yok oda nasip..
kazara olursa zaten sıkıntı yok nasibi varmış. ama bilinçli olarak bebek denemek mantıklımı böyle bi dönemde ?
Az da olsa değil Gerçekten etkili . Bilin istedim .
Etrafınızda yaşayan olursa denesin dua alırsınız..
Yüklense bir şey değişecek mi?Ek yüklenmemiş.
Kanaması falan olursa evde kan yapıcı gıdalar yer veya kendi dikişini kendi atar canım nolacakPeki sıvının az olduğunu evdeki malzemelerle tespit edebileceğimiz bir tarifiniz var mi?
Bu sıvı azlığı ortaya çıkabilecek sorunlardan yalnızca biri, diğer takipleri nasıl yapacağız? Ya acil mudahale edilmesi gereken bir durum ortaya çıkarsa ama biz düzenli kontrole gidemediğimiz için farkına bile varamazsak?
ÇÇevresinde doğurup sağlıklı olanlar evde doğuma giderler artıkitalyadaki gibi doktorlar hasta seçmek zorunda kalırsa nolcak
ya şu yaşasın şu ölsün demek zorunda kalırlarsa
bu her şeyi çok bilen tek bilen bi tek kendisi bilen arkadaşları kim doğurtacak
Olup olmayacağını bilmiyorum bu ay ilk denememdi ama evet çoook istiyorum bu süreçte doğuranlar ve hamile olanlardada sıkıntı olmadığını görünce yazılıp çizilenler abartı geliyor sadece zaten en güzel vakitte hayırlı olan vakitte olsun istiyoruzMuhtemelen jnci adlı üyemiz çok çocuk istiyor sanırım belli süredir de deniyor olmuyor ve çok üzülüyor bu durum istegını daha da arttırıyor
Şuan o kadar çok bebek istiyor ki
Ve biz bunları yazarken bence içinde bir yerlerde umutsuzluğa da kapılıyor
Ve durumu kendi içerisinde daha ılımlı değerlendiriyor ılımdan ziyade toz pembe çünkü bebek çok istiyor
Ondan dolayı ben üyeye bir şey diyemiyorum
Biz bu tarz şeyler yazdıkça eminim kendi içinde de bunu tartıyordur ama hala geçerli sebepler buluyordur
çocugunuz olur umarım ama en doğru zamanda olur umarım
Guzelce yaşanan hamilelik süreci olsun
Kısıtlı imkanlar olmasın
o da biliyorNeyse kızlar boşverin.
İsteyen çoğalsın, istemeyen çoğalmasın.
Biz üzerimize düşeni yaptık mı ?
Evet .
Anlattık mi ?
Evet.
Gökyüzü ile temasa geçtiğini anlatan bir kadına ne anlatabilirsiniz ki ?
Doktoru olan öneride bulunsun.
Bu kadar.
Bu arada ben de sizin karşıtınızı savunuyorumOlup olmayacağını bilmiyorum bu ay ilk denememdi ama evet çoook istiyorum bu süreçte doğuranlar ve hamile olanlardada sıkıntı olmadığını görünce yazılıp çizilenler abartı geliyor sadece zaten en güzel vakitte hayırlı olan vakitte olsun istiyoruz
Kimse.italyadaki gibi doktorlar hasta seçmek zorunda kalırsa nolcak
Kendim için istemiştim ayol. Yoksa istatistik bilimini yerle yeksan eden birinin grafik okuyabilme ihtimalini düşğnmüyorum.Yüklense bir şey değişecek mi?
Gökyüzü ile temasa geçtiğini anlatan derken siz neden bahsediyorsunuz?Neyse kızlar boşverin.
İsteyen çoğalsın, istemeyen çoğalmasın.
Biz üzerimize düşeni yaptık mı ?
Evet .
Anlattık mi ?
Evet.
Gökyüzü ile temasa geçtiğini anlatan bir kadına ne anlatabilirsiniz ki ?
Doktoru olan öneride bulunsun.
Bu kadar.
Hangi birine soracaksin,ben 2021 baslarinda toplu dogumlar bekliyorum bunca bos zamandan sonraBir arkadaş demiş ben de diyeyim.Toplu taşımada sat soracağım bundan sonra Nisan ve sonrasını diyenlere yer felan vermeyeceğim ahdhahdhsh.
italyadaki gibi doktorlar hasta seçmek zorunda kalırsa nolcak
Ağzını hayra aç ne patlaması hem ekonomik sonuçları da olacak bu salgının toparlanmak türkiye için ne kadar zaman alır bilinmezo da biliyor
farkında aslında ama ne kadar mesaj gelirse seviniyor o yüzden uzatıyor
çünkü bu yazılanları ilk okul çocukları bile anlar
ama işte ego
annelikte olduğu gibi
çünkü başka işi yok derdi yok düşüncesi yok bunlarla vakit geçirecek
şu ortamda düşünebildiği tek şey sevişmek
boşa değilmiş demek zengin parasıyla fakir karısıyla oynar dedikleri
görün bakın bu salgından sonra nufus patlaması yaşanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?